Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

firewire

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ,   mi-am luat astazi camera video  -  prin usb  merge, nu am incercat prin RCA         dar prin firewire nu i-mi merge, de obicei cind am pus imprimanta. port infrarosu,....   i-mi aparea   new hardware detectat    , acum nimic .  Am instalat cd-ul de la camera si cind bag programul i-mi zice ca nu este nici o camera  .   sa nu fie bun cablul pe care l-am cumparat     ?,   mufa cu 4 pini la camera si 6 la calculator (  calculatorul are 2 ,  o intrare cu 4 si una cu 6    .  era mai bina sa iau cu mufele identice?   :worthy:  :worthy:  :worthy:

#2
voodooeye_69

voodooeye_69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 959
  • Înscris: 15.06.2005
Spune ce camera ai. ce placa firewire, ce sistem de operare etc. De regula cablurile firewire care intra in camera au 4 pini, iar partea care intra in PC este ca un USB cu un colt tesit unde eu vad 3 contacte Unul cred ca este masa. Nu ai primit nimic la camera nici un cablu? Personal am o camera Sony DCR HC 39 cu Handycam Station si mufa firewire se conecteaza in station iar camera are o mufa ciudata cu o cramada de pini. XP cu SP o detecteaza fara nici un driver instalat. De regula softurile care vin cu camera nu fac mare lucru asa ca uita de ele cum poti uita si de conexiunea prin USB.

#3
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
camera este canon 830i  .  intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe  .  windows xp.  In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV            iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T  (4PIN-6PIN)  ,   AICI sa fie greseala???  sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi??

#4
voodooeye_69

voodooeye_69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 959
  • Înscris: 15.06.2005
Pai ar fi bine sa cumperi ce iti recomanda ei. Eventual incearca sa iei imprumut un alt cablu si vezi.

#5
radu72

radu72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 04.12.2005
Inataleaza un program de tip PINNACLE ( orice versiune 9,9.3 etc. ) si ai sa
vezi ca va merge Eu am o camera SONY si la fel am patit :cursing:
Dupa ce instalezi programul ai sa vezi ca iti va recunoste camera.
Bafta

#6
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

View Postjordao, on Jan 5 2006, 00:10, said:

camera este canon 830i  .  intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe  .  windows xp.  In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV            iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T  (4PIN-6PIN)  ,   AICI sa fie greseala???  sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi??
Nu are nicio treaba ce scrie pe cablu atata timp cat este firewire. Cum a spus cineva mai sus de regula, mufa mica (4p) e la camera cea mare (6p)  la PC. Cea mare are in plus fata de cea mica alimentare de putere. (Pt. HDD-uri externe pe firewire de ex.)
Vezi in linkul de mai jos configuratia pinilor: (Partea de jos a paginii)
http://www.zytrax.co.../pc/serial.html
Vezi poate ai placa firewire on board si nu e activa din bios.  :)
In mod normal trebuie, daca ai portul firewire activ in PC, windows-ul o sa ti-o recunoasca imediat si nu necesita drivere&shit pentru conexiunea pe firewire. Mai multe detalii vei gasi pe sectiunea Video a forumului SoftPedia. Bafta!

Edited by Night Elf, 05 January 2006 - 17:09.


#7
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
Multumesc frumos,   intradevar nu era placa firewire activata din BIOS.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate