Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bradut furat.

Fetita 3 ani adoarme tarziu

Impozitarea influencerilor. Cand ...

In Romania inflația este de ...
 numarare mail yahoo

ambreiajul nou prinde tot mai sus

Spații mari in Word

Impozite și contribuții...
 Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!
 Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini

GR-1 - primii roboti umanoizi pro...

firewire

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

jordao

jordao

Junior Member

• Grup: Members
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ,   mi-am luat astazi camera video  -  prin usb  merge, nu am incercat prin RCA         dar prin firewire nu i-mi merge, de obicei cind am pus imprimanta. port infrarosu,....   i-mi aparea   new hardware detectat    , acum nimic .  Am instalat cd-ul de la camera si cind bag programul i-mi zice ca nu este nici o camera  .   sa nu fie bun cablul pe care l-am cumparat     ?,   mufa cu 4 pini la camera si 6 la calculator (  calculatorul are 2 ,  o intrare cu 4 si una cu 6    .  era mai bina sa iau cu mufele identice?   :worthy:  :worthy:  :worthy:

voodooeye_69

voodooeye_69

Member

Spune ce camera ai. ce placa firewire, ce sistem de operare etc. De regula cablurile firewire care intra in camera au 4 pini, iar partea care intra in PC este ca un USB cu un colt tesit unde eu vad 3 contacte Unul cred ca este masa. Nu ai primit nimic la camera nici un cablu? Personal am o camera Sony DCR HC 39 cu Handycam Station si mufa firewire se conecteaza in station iar camera are o mufa ciudata cu o cramada de pini. XP cu SP o detecteaza fara nici un driver instalat. De regula softurile care vin cu camera nu fac mare lucru asa ca uita de ele cum poti uita si de conexiunea prin USB.

jordao

jordao

Junior Member

camera este canon 830i  .  intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe  .  windows xp.  In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV            iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T  (4PIN-6PIN)  ,   AICI sa fie greseala???  sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi??

voodooeye_69

voodooeye_69

Member

Pai ar fi bine sa cumperi ce iti recomanda ei. Eventual incearca sa iei imprumut un alt cablu si vezi.

radu72

radu72

Member

Inataleaza un program de tip PINNACLE ( orice versiune 9,9.3 etc. ) si ai sa
vezi ca va merge Eu am o camera SONY si la fel am patit :cursing:
Dupa ce instalezi programul ai sa vezi ca iti va recunoste camera.
Bafta

Night Elf

Night Elf

El Comandante

• Grup: Senior Members

View Postjordao, on Jan 5 2006, 00:10, said:

camera este canon 830i  .  intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe  .  windows xp.  In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV            iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T  (4PIN-6PIN)  ,   AICI sa fie greseala???  sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi??
Nu are nicio treaba ce scrie pe cablu atata timp cat este firewire. Cum a spus cineva mai sus de regula, mufa mica (4p) e la camera cea mare (6p)  la PC. Cea mare are in plus fata de cea mica alimentare de putere. (Pt. HDD-uri externe pe firewire de ex.)
Vezi in linkul de mai jos configuratia pinilor: (Partea de jos a paginii)
http://www.zytrax.co.../pc/serial.html
Vezi poate ai placa firewire on board si nu e activa din bios.  :)
In mod normal trebuie, daca ai portul firewire activ in PC, windows-ul o sa ti-o recunoasca imediat si nu necesita drivere&shit pentru conexiunea pe firewire. Mai multe detalii vei gasi pe sectiunea Video a forumului SoftPedia. Bafta!

Edited by Night Elf, 05 January 2006 - 17:09.

jordao

jordao

Junior Member

Multumesc frumos,   intradevar nu era placa firewire activata din BIOS.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate