![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
firewire
Last Updated: Jan 05 2006 17:45, Started by
jordao
, Jan 04 2006 23:47
·
0

Posted 04 January 2006 - 23:47

Va rog sa ma ajutati cu un sfat , mi-am luat astazi camera video - prin usb merge, nu am incercat prin RCA dar prin firewire nu i-mi merge, de obicei cind am pus imprimanta. port infrarosu,.... i-mi aparea new hardware detectat , acum nimic . Am instalat cd-ul de la camera si cind bag programul i-mi zice ca nu este nici o camera . sa nu fie bun cablul pe care l-am cumparat ?, mufa cu 4 pini la camera si 6 la calculator ( calculatorul are 2 , o intrare cu 4 si una cu 6 . era mai bina sa iau cu mufele identice?
![]() ![]() ![]() |
Posted 04 January 2006 - 23:57

Spune ce camera ai. ce placa firewire, ce sistem de operare etc. De regula cablurile firewire care intra in camera au 4 pini, iar partea care intra in PC este ca un USB cu un colt tesit unde eu vad 3 contacte Unul cred ca este masa. Nu ai primit nimic la camera nici un cablu? Personal am o camera Sony DCR HC 39 cu Handycam Station si mufa firewire se conecteaza in station iar camera are o mufa ciudata cu o cramada de pini. XP cu SP o detecteaza fara nici un driver instalat. De regula softurile care vin cu camera nu fac mare lucru asa ca uita de ele cum poti uita si de conexiunea prin USB.
|
Posted 05 January 2006 - 00:10

camera este canon 830i . intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe . windows xp. In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T (4PIN-6PIN) , AICI sa fie greseala??? sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi??
|
Posted 05 January 2006 - 00:29

Pai ar fi bine sa cumperi ce iti recomanda ei. Eventual incearca sa iei imprumut un alt cablu si vezi.
|
Posted 05 January 2006 - 13:47

Inataleaza un program de tip PINNACLE ( orice versiune 9,9.3 etc. ) si ai sa
vezi ca va merge Eu am o camera SONY si la fel am patit ![]() Dupa ce instalezi programul ai sa vezi ca iti va recunoste camera. Bafta |
Posted 05 January 2006 - 17:08

camera este canon 830i . intrarile firewire sint pe placa de baza asus a7n8x-e deluxe . windows xp. In manualul de utilizare al camerei zice sa folosesc cablul optional CV-150F(4pin-4pin) sau CV-250F(4pin-6pin)DV iar eu am cumparat un cablu-Firewire cable CL62002T (4PIN-6PIN) , AICI sa fie greseala??? sa nu fie bun cablul??nu sint aceleasi legaturi?? Vezi in linkul de mai jos configuratia pinilor: (Partea de jos a paginii) http://www.zytrax.co.../pc/serial.html Vezi poate ai placa firewire on board si nu e activa din bios. ![]() In mod normal trebuie, daca ai portul firewire activ in PC, windows-ul o sa ti-o recunoasca imediat si nu necesita drivere&shit pentru conexiunea pe firewire. Mai multe detalii vei gasi pe sectiunea Video a forumului SoftPedia. Bafta! Edited by Night Elf, 05 January 2006 - 17:09. |
Posted 05 January 2006 - 17:45

Multumesc frumos, intradevar nu era placa firewire activata din BIOS.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users