![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE
Last Updated: Jan 24 2017 23:15, Started by
gandrei3
, Oct 30 2014 00:32
·
0

Posted 11 January 2015 - 18:41

De fiecare data cand dedchid Play Store apare mesajul《check your connection and try again》. Dau 《retry》si se conecteaza. Apoi, dupa ceva rasfoire pagini din Store, apare mesajul 《connection timeout - retry》. Conexiunea internet estd wifi si este stabila. In nici o alta aplicatie, sau in browserul de internet, nu apar pierderi de comunicatie. Sterge cache la aplicatia de play store apoi reintra si relogheaza-te! |
Posted 16 January 2015 - 15:37

Eu am Tab S wifi de la sfarsitul lui iulie, nu prea am folosit-o intens insa bateria s-a degradat foarte mult. Practic, dupa fiecare incarcare tine mai putin decat inainte. Nu prea mai rezista nici macar 3 ore cu ecranul aprins, si asta pe web, filme stocate pe card si fara jocuri. In Google Streetview sau alte aplicatii care incing procesorul, pe la 30% se inchide brusc. Cand o incarc, de la 80% urca brusc la 100%. In Google Earth sau NFS ma tine aproape o ora jumate. Tableta in sine se misca foarte bine, totul e de exceptie insa bateria sigur avea un defect de fabricatie
|
Posted 16 January 2015 - 15:49

Prima data incearca un factory reset sau cum se numeste la Samsung-uri, si daca face tot asa trimite-o la service. In perioada garantiei sunt obligati sa schimbe bateria atunci cand ajunge sa tina asa putin.
|
Posted 02 February 2015 - 17:23

Salut!
Ma aflu si eu printre posesorii unei tablete Samsung Tab S 10,5 WiFI din luna Decembrie, iar in ultimul timp au aparut ceva probleme cu conexiunea de internet. Mai exact conexiunea nu este stabila, se conecteaza si se deconecteaza de cateva ori pana cand la un moment nu se mai conecteaza deloc. Daca incerc sa opresc conexiunea, butonul de Wifi ramane 'intre' ON / OFF. Mentionez ca routerul pe care il detin este TP-LINK TL-WR841N, 300Mbps. A mai avut cineva aceeasi problema? Va multumesc de raspunsuri! |
Posted 02 February 2015 - 20:49

Si eu am ceva probleme cu comunicatia pe internet, dar nu pare sa fie pierdere de conexiune cu router-ul.
In cazul meu, la "rasfoirea" paginilor pe internet, cateodata fac click pe un link si nu se mai intampla nimic. Trebuie sa inchid browserul si sa o iau de la capat. La fel face, cateodata, cu link-uri din Facebook. Cand vreau sa intru in GooglePlay, zice de fiecare data, garantat: ![]() Dupa ce mai umblu prin magazin dau de: ![]() sau de: ![]() Sfatul acesta nu m-a ajutat:
Sterge cache la aplicatia de play store apoi reintra si relogheaza-te! Edited by yetiro, 02 February 2015 - 20:57. |
Posted 04 May 2015 - 15:52

Se pare că apare lollipopu' pentru tableta noastră. Pe sammobile a apărut azi varianta 5.02 pt hong-kong. Aștept o variantă pt europa și il bag la teste.
|
Posted 04 May 2015 - 23:02

N-am mai asteptat varianta de Europa, am pus varianta de Hong-Kong. Pana acum pare ok. Semnalul de sim nu are probleme.
|
Posted 12 May 2015 - 08:08

Salut, ai observat diferente +/- cu android 5.0?
Edited by looker, 12 May 2015 - 08:10. |
Posted 12 May 2015 - 09:03

Normal. Am si pe note 3, e altceva. Tableta merge de 2 ori mai repede, bateria e mult mai buna. Bine, am si root, debloat la greu, greenify si wallpaper negru.
|
Posted 13 May 2015 - 19:32

Înainte de a flăshui cu odin, citiți topicul dedicat de pe xda. Câțiva au avut probleme cu updateul.
|
|
Posted 24 August 2015 - 22:04

Am avut o problemă cu tableta, ecranul avea un efect de flick, pierdeam semnalul gsm și tableta se restarta. S-a rezolvat la un service de cartier, unde, la insistențele mele au desfăcut tableta și au refăcut conectorii de la baterie cu pistolul de lipit.
|
Posted 24 August 2015 - 23:02

Problema cu incarcareabateriei. Cand ii bag mufa usb, vibreaza scurt si pe bateria desenta in dreapta sus apare un fulger negru, dar si un X rosu. In aceasta stare, bateria nu se incarca. Trebuie sa deconectez si sa conectez mufa, sa sa scot si sa bag din/in priza incarcatorul, de multe ori pana nu mai apare X-ul si atunci incarcarea se face normal.
Pe de alta parte, cand se incarca bateria tabletei, mufa usb se incalzezte tare. Pare un semn ca n-ar face contact bine. Mentionez ca folosesc atat cablul cat si incarcatorul originale. Iar problemele mentionate la postul #23 n-au disparut nici dupa upgrade la Android 5 (versiunea oficiala Samsung) |
Posted 31 August 2015 - 13:53

Cablul l-ai schimbat? Incearca mai multe cabluri, daca nu schimba chiar si incarcatorul, sunt sanse ca si el sa fie defect.
Eu as recomanda sa nu mai folosesti cablul stricat, ar putea sa provoace alte stricaciuni mai grave. |
Posted 01 September 2015 - 19:06

Intradevar, cablul era de vina. Multumesc pentru sugestie.
|
Posted 14 September 2015 - 12:16

Am Tab S 8.4. Are cineva un hint cum pot sa schimb background-ul? Se pare ca momentan sunt doar cateva predefinite, care mie nu-mi plac. As dori background-ul sa fie doar dintr-o culoare si aia sa fie gri inchis sau neagra. Am facut upgrade-ul la 5.0.
|
|
Posted 14 September 2015 - 20:40

Salvezi un background negru sau gri, asa cum vrei tu. Long press pe home screen, dai pe wallpaper, și prima opțiune din stânga de tot e ceva numit "alegeți Imagine". Aia te va trimite fie în Explorer, fie în galerie și cauți wallpaper-ul tău.
|
Posted 17 January 2016 - 00:28

salut! as dori sa mi iau o astfel de tableta dar numai daca as gasi o carcasa pe cinste ca sa o protejez....
are cineva experienta cu asa ceva? oare asta se potriveste? http://www.publi24.r...7470686b52.html |
Posted 18 January 2016 - 00:35

Joi seara am primit un update de vreo 250 MB. Stie careva ce fel de update este?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users