Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...
 suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB
 Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata
 Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd
 

Router wireless de la digi ZTE ZXHN F660

- - - - -
  • Please log in to reply
1037 replies to this topic

#37
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
Buna
Eu sunt multumit de router, totusi e gratuit , nu putem avea pretentii
eu folosesc numai pe cablu , pe wireless foarte putin, o mica tableta,
merge bine
cam dupa multe teste cam 310MBps si uploadu e cam 100Mbps
folosesc o versiune de linux ubuntu
am aflat o informatie
deci am un prieten care acuma a cumparat un calculator nou nout ( i7, 16Gram, ssd , etc)
la el mergea mai prost ca la mine, avea windows 7 ultimate
dar nu avea un driver la placa video pt w7
deci a trecuit pe windows 8.1
si am facut asa niste teste de viteza( si el are 1G fibra)
pot sa confirm ca avea peste 900Mps cu uploadu 100
deci chiar merge digi la viteza asta
cred ca e ceva chestie care se poate optimiza pe la sistemele de operare
incet o sa aflam mai multe informatii

#38
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Eu am windows 8.1 pro licentiat, aici nu e vb de drivere, la copiere pe un hdd usb 3.0 atasat la routerul meu, trag prin wifi constant 35-50 chiar am avut si 60MB burst
Inainte sa trec pe fibra, aveam constant 340Mpbs si 100Mbps upload. Si acum, upload-ul la fel este...


#39
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
si eu am o problema cu netu
am probleme cu latency , la mine si inainte si dupa nu stiu de ce e 20s
am crezut la inceput ca e problema cu cablu utp dar cum acuma e pe fibra deci e clar ca e ceva la ei
nu pot sa ma joc cu prietenii ca am lag mare
inca studiez sa vad ce se poate face
sunt inca multe necunoscute , dar cu calm si rabdare se poate rezolva
la digi cea mai mare problema e ca nu au documentatie, trebuie sa aflam singuri
dar incet aflam

#40
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Daca te uiti mai sus, in posturile care mai sunt, ca la unele s-a dat report de catre un  centaur suprem, si eu ma plang de asta. Uneori nici sa ma joc nu pot, pe Steam gen. Inca nu am pornit Xbox-ul sa vad cum merge pe Live. E clar ceva de la ei, inainte nu aveam probleme de genul.

#41
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
o sa incerc sa pun o alta placa de retea de 1g, ma gandesc ca poate asta e buba
mai trebuie testat

#42
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Parerea mea e ca, daca inainte ti-a mers Ok, nu e placa. Asta daca nu ai avut ceva fluctuatii de tensiune si ai placa onboard(daca ai desktop) ca pe laptop clar e onboard :)))

#43
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
chiar acuma am facut iara un test si rezultatul e ingrijorator
latency 27s si jiteru e acuma 10s la asta de obicei aveam 1s
ceva ceva nu e bine

#44
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014
Noteaza o sesizare din DigiCare sau prin Relatii Clienti te rog sa se verifice situatia.

#45
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
o sa cer prima data de la un prieten un calculator si sa verific si cu acela
asta e primul pas
sa stiu exact daca nu e ceva de la mine
problemele astea au inceput cam de 1 an de cand nu stiu ce au mesterit baietii de la digi la cutia de la bloc, habar nu am
nu am probleme de download si de navigare, de asta sunt multumit( pana ma duc sa fac pipi deja filmu e downloadat)Posted Image
chiar ieri am downloadat o arhiva de ebookuri de  peste 30 giga , viteze cam de 15MB, nici in vis nu credeam ca ajung la asa viteza Posted Image

#46
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,440
  • Înscris: 08.06.2005

View Postvisinica, on 15 decembrie 2014 - 13:56, said:

Spoiler
Ar trebui sa te apuci de scris poezii, numai sa mai bagi si ceva semne de punctuatie, poate si niste rime.

#47
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
multumesc de atentionare
promit sa ma apuc de poezii
Posted Image

update
am pus cablu pe o alta placa de retea si tot asa mare e latency
o sa incerc cu un alt calculator ca sa fiu sigur
Posted Image

#48
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,440
  • Înscris: 08.06.2005

View Postvisinica, on 15 decembrie 2014 - 14:44, said:

chiar acuma am facut iara un test si rezultatul e ingrijorator
latency 27s si jiteru e acuma 10s la asta de obicei aveam 1s
ceva ceva nu e bine
Mai este un coleg cu aceeasi problema legata de ping si jitter.

View Postcristi0304, on 12 noiembrie 2014 - 11:23, said:

Spoiler

View Postcristi0304, on 12 decembrie 2014 - 22:05, said:

De curiozitate, poate pot posta si alti colegi vitezele pe care le obtin in aceasta perioada. Eu mai mult de 540-550 nu obtin. Si graficul, care pana acum era o linie constanta (exceptand cresterea de inceput, tipica lui WDR 3600, cunoscatorii stiuPosted Image ) acum arata ca muntii stancosi...

Si acum observ, daca inainte aveam latency-ul de 1-2 ms, acum este de peste 25 ms. Jitter si el de peste 10 ms.

View Postcristi0304, on 13 decembrie 2014 - 15:31, said:

Din pacate, desi a venit un baiat bine intentionat cu laptop cu tot, desi a schimbat toate mufele posibile, desi a curatat toate mufele la ont, desi a stat cu un tip de la servere (presupun) aproape o ora in telefon nu a reusit sa obtina altfel de valori (inclusiv cu laptopul alimentat din priza aflata in cutia magica si conectat direct la ont).
Tipul de la setari (cel cu care statea in telefon) facea si el niste teste si spunea ca tre' sa fie si la mine 900+, dar la mine nu merge decat (vezi atasu').


#49
micf

micf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 17.10.2009
Am si eu de curand un astfel de router, combinat cu schimbarea recenta a calculatorului mai vechi cu unul mai nou pe Am3+.
  Problema e ca nu ma prea pricep la retelistica si vad ca de cand am acest router si win8.1 instalat nu mai merge search-ul ( decat partial) pe Apex dc si nici downloadul. Ce setari trebuie sa fac la win 8 sau poate ca este din router problema.?

#50
AssassinS

AssassinS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 17.02.2008
Am si eu acest ZTE F660 cu un abonament de 500mb.Am facut upgrade la internet pentru o viteza mult mai mare de download dar si pentru o conexiune cat mai buna in jocuri multiplayer,mai exact call of duty pe consola.Inainte de upgrade aveam internet normal 50mb,cu un router wireless de la tp-link.Nat Type-ul meu era open si la PC si la Consola Xbox 360.De cand am ZTE-ul,am Nat Type Moderate.M-am interesat pe internet si trebuie ca routerul sa suporte Upnp(universal plug and play) ceea ce la zte eu nu am gasit in setarile lui.Am incercat si am conectat vechiul tp-link la zte,a mers,dar tot moderat imi arata la nat type(probabil ca zte fiind principalul router si nesuportand upnp din cauza asta sa nu fi mers pe tp-link).Se poate cumpara alt router cu conexiune de fibra optica sau sunt fortat sa folosesc router-ul asta?

#51
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Esti fortat sa foloseste routerul (de fapt ONT) asta, poti cel mult sa insisti la RDS sa iti puna unul fara functie de routare, gen ZTE ZXA10 F625A sau F625G, de care am eu si toate blocurile si casele din Slatina, foarte bune modele.

Dupa ONT-ul bridge iti poti pune ce router personal vrei, configurand PPPoE pe acela si nu pe ONT, situatia fiind identica cu cea pe care ai avut-o cand aveai 50 mbps.

Numai probleme, incep sa urasc FTTH-ul de apartament al RDS aproape la fel de rau ca pe EoC, sa ramana pe FTTB sau sa puna domne numai ONT-uri in bridge, nu cu functii de routare care sunt rusinea routarii. Pe zi ce trece RDS se prosteste tot mai rau la noutatile pe care le ofera, din 2012 a inceput degradarea, atunci a aparut si EoC.

Edited by Neaceasca85, 10 January 2015 - 19:24.


#52
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Daca ar lasa firmware-ul stock de la ONT-uri ar fi foarte bine, dar ei sunt cretini si vor sa le modifice. Firmware-ul stock avea tot ce trebuie, dar ei ne cred pe noi prea prosti sa ne descurcam cu ele.

#53
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Romanii sunt atehnici, in afara de cativa pasionati de pe forumuri. De ce crezi ca inca sunt prea multe CRT-uri ca sa se renunte la cablul analogic? Banii si atehnicitatea.

#54
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Pai tocmai din cauza asta multi nu-si baga nasul pe acolo. Prefera sa sune un prieten sa-i dea lu' ala 10 lei sau o cafea sau sa sune la tehnic daca au o problema decat sa caute pe google. Pana la urma e okay si asa decat sa strice. Dar astia au scos niste chestii utile ca daca vrei sa faci prostii inca poti face asta si apoi sa te plangi ca nu merge domne' si eu nu i-am facut nimic...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate