Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Router wireless de la digi ZTE ZXHN F660

- - - - -
  • Please log in to reply
1037 replies to this topic

#19
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Consum mare cu Wi-Fi slab nu se pupa, Asus consuma multisor dar rupe in 2 cu puterea de emisie pe wireless.

Edited by Neaceasca85, 05 December 2014 - 11:59.


#20
Trambu

Trambu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2009
Salut, doar ce am primit routerul si am o mare nelamurire, am un server  FTP pe LAN2 pe care nu reusesc deloc sa il accesez de pe pc conectat lan1 , de pe echipament pot accesa internetul fara probleme, in router imi apare ca e conectat dar nu imi ia nici macar ping de la pc .Am incercat,ip static si pe pc si pe server ftp ,cu dhcp router pornit sau oprit , port forwarding, ip filtering si nimic poate il configurez eu gresit . Daca se poate sa imi spuneti si mie ce setari trebuie sa fac in router sa pot acesa un amarat de ip pe lan , macar un ping sa ii pot da .
  Multumesc anticipat

Edited by Trambu, 10 December 2014 - 23:33.


#21
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Din descrierea ta problema nu pare sa fie in router ci pe server-ul FTP. Router-ul ZTE nu are de ce sa te impiedice in a accesa un IP din acceasi retea... Verifica regulile din firewall-ul de pe server-ul FTP. Pe ce sistem de operare ruleaza acel FTP? Ai modificat cumva porturile default?
Port forward si IP filtering faci doar daca vrei sa accesezi server-ul folosind IP-ul public.

#22
Trambu

Trambu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2009
Cred ca problema este in router, serverul ftp este pe un PS3, daca ma conectez pe direct cablu retea PC-PS3 pot accesa fara probleme pot da ping de la pc la ps3 cum le conectez la router nu mai pot face nimic, am dezactivat si firewall , daca dau ping din router la pc sau ps3 e ok numai de la pc la ps3 nu merge nimic,mentionez ca am incercat cu ip dhcp si ip static si pe pc si pe ps3 .  Multumesc

#23
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Tu esti conectat in porturile LAN 1 si 2...in reteaua interna este ca si cum ai folosi un switch. Nu am ZTE-ul ca sa pot face teste dar in teorie nu are de ca fie router-ul de vina.
Fa un test, in locul PS3-ului pune alt PC/laptop si verifica conectivitatea intre echipamente pe acele porturi (sau fa rost de alt router sau switch doar pentru probe). Nu este exclus vreun bug al router-ului, dar sunt sanse infime.

#24
Trambu

Trambu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2009
E foarte ciudat o sa mai fac teste cand ajung acasa nu inteleg de ce din router ping - pc e ok ping ps3 e ok dar ping pc-ps3 nimic

#25
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Vezi ce alte optiuni mai ai in router... poate ai ceva setari per port sau legat de un VLAN si ai izolat/separat cele doua echipamente.Posted Image

#26
Trambu

Trambu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2009
Gata, am rezolvat problema am luat legatura cu cei de la RDS si acum merge mentionez ca aceste setari doar cei de la tehnic le pot face deoarece nu avem acces pe admin la router.

#27
crystiii

crystiii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 05.07.2009
La ce antena are ...


.[ http://img02.taobaocdn.com/bao/uploaded/i2/465893/T2QcywXXNcXXXXXXXX_!!465893.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


View PostNeaceasca85, on 05 decembrie 2014 - 11:58, said:

Consum mare cu Wi-Fi slab nu se pupa, Asus consuma multisor dar rupe in 2 cu puterea de emisie pe wireless.


#28
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Salutare,

Astazi mi-au instalat si mie acest minunat ONT ZTE si imi vine sa il arunc pe geam.

1. Am un Asus RT-AC68U, cu care reuseam sa ma dau cu ~350Mbps, deci mergea rezonabil, dar nu a sarit peste niciodata. Peste tot il lauda ca merge ~9xxMbps pe Wifi.
2. Am ultrabook cu placa wifi AC, sunt conectat in Asus la 866,7 Mbps, este I7 cu SSD si 16gb ram. Nu am placa Lan, deh e ultrabook, 1.8kg slim, nu am cum sa fac proba pe lan cu cat trag :(
3. Dupa ce mi-au tras fibra, jale, dezastru sau cum vreti sa ii spuneti. Am instalat fostul Asus rt56u, acelasi dezastru.
Pe ambele, wifi, am max 180Mbps, constant la 150-160Mbps.
M-am jucat in ambele, am ramas fara nici o idee. Conexiunea wifi din ZTE e o rusine, mai bine cred ca era fara modul wifi, macar consuma mai putin...

Mai are cineva ONT ZTE si atasat un router mai de doamne ajuta? Cum merge? Ce setari aveti?
Maine dimienata sun in call center, imi vreau vechea conexiune inapoi pe cablu. Asa ceva nu se poate...
Mentionez ca am ab de 1000Mbps.

Multumesc.

#29
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Mari petarde ONT-urile de FTTH cu Wi-Fi, petarde cu 3 focuri. Eu am ZTE ZXA10 F625 A negru si doar bridge, fara Wi-Fi, merge impecabil impreuna cu routerul Asus RT-N-56-U, tot din asta e si la blocuri la comun pe casa scarii.

#30
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008

View PostNeaceasca85, on 13 decembrie 2014 - 01:09, said:

Mari petarde ONT-urile de FTTH cu Wi-Fi, petarde cu 3 focuri. Eu am ZTE ZXA10 F625 A negru si doar bridge, fara Wi-Fi, merge impecabil impreuna cu routerul Asus RT-N-56-U, tot din asta e si la blocuri la comun pe casa scarii.
Ce viteza ai pe wifi Asus, nu zte ca ala nu se considera/lan daca nu te superi?
Multumesc

Edited by chirita_laur, 13 December 2014 - 01:21.


#31
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
26 mbps, pe Wi-Fi am doar un laptop cu placa de wireless standard G, ar trebui sa am un 160 mbps cu placa corespunzatoare.

#32
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Am revenit...
Ca si noutati: portul 4 din ZTE F660 se poate folosi ca si bridge, adica iti conectezi ustensila ta pe care o configurezi pe conexiune PPPoe si faci dialup.
Dar degeaba. Am maxim 200mbps fata de 350mbps cat aveam pe vechea conexiune prin cablu ftp. Pe WiFi. Totul prin Asus RT-AC68U, conectat 5Ghz AC.
Folosesc acelasi cablu ftp de pana acum pana in router, diferenta este ca el nu mai vine din echipamentul din bloc, ci din ZTE unde este infipt in portul 4.

Pe cablu, cu laptopul lor de "teste" am obtinut maxim 670mbps in LAN conectat pe Asus-ul meu, pe wireless nu am facut teste, ca laptopul rds de teste, nu stie wifi 5Ghz cu protocol AC.
Pe laptopul meu, cu aceleasi setari cand aveam constant 350mbps cu varfuri de 400-420 noaptea la 3-4dim, acum nu sare de 180-200. Constant 160-180.
Inainte facem download pe Wifi cu Utorrent constant 16MB, aveam avg 10-18MB, acum avg este 4MB, fluctueaza enorm, intre 2-20MB, am facut test cu un torrent unde erau vreo 200pers la seed...
Putin dezamagit, cu toate ca au trimis ceva oameni, ultimul care a venit...  pot sa fac indrazneata afirmatie ca stiu mai multe decat el. Iar cel din call center cu care vb la telefon, ii tot spunea ca functioneaza perfect conexiunea...

In concluzie: Am sa sun si o sa le cer sa ma cableze inapoi pe vechea conexiune, fibra lor sucks big time, cel putin in cazul meu, dupa toate testele lor si toate testele mele facute intre timp.
Poate se sesizeaza si Digi Helper care vad ca a mai raspuns in trecut... cu toate ca sunt constiient ca nu poate face miracole peste noapte.

Attached Files

  • Attached File  avg.jpg   58.92K   317 downloads


#33
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,440
  • Înscris: 08.06.2005

View Postchirita_laur, on 13 decembrie 2014 - 00:52, said:

1. Am un Asus RT-AC68U, cu care reuseam sa ma dau cu ~350Mbps, deci mergea rezonabil, dar nu a sarit peste niciodata. Peste tot il lauda ca merge ~9xxMbps pe Wifi.
2. Am ultrabook cu placa wifi AC, sunt conectat in Asus la 866,7 Mbps, este I7 cu SSD si 16gb ram. Nu am placa Lan, deh e ultrabook, 1.8kg slim, nu am cum sa fac proba pe lan cu cat trag Posted Image
Mentionez ca am ab de 1000Mbps.
AC68U poate si mai mult de 350 Mbps pe wireless. Cineva a prins 560 Mbps si asta cu un Macbook Air cu doar 2 stream-uri, deci o conexiune de 867 Mbps. Cu un client cu 3 stream-uri se poate si mai mult, avand in vedere ca router-ul suporta 1300 Mbps pe AC.
Poate totusi placa wireless din ultrabook-ul tau nu poate mai mult. Trebuie sa ai in vedere ca pe Wi-Fi oricum viteza e aproximativ jumate, deci in jur de 400 si ceva cat ai avut tu maxim pare ok. Unele placi duc si putin peste jumate in conditii optime, cum poti vedea in cazul de mai jos.

Din cate vad toate testele le-ai facut pe Wi-Fi. Pe cablu ai incercat sa vezi ce viteza ai? Daca pe cablu nu prinzi mai mult de 350-400 Mbps atunci e clar ca nici pe Wi-Fi nu vei avea mai mult.
Ai zis ca cei de la RDS aveau 670 Mbps pe laptop-ul lor conectat prin cablu la AC68U. Deci incearca si tu pe cablu.

View Postpapichullooo, on 22 aprilie 2014 - 19:22, said:

Mi-am cumparat astazi acest AC68U. Pe teste scoate peste 900 prin cablu si peste 500 pe wireless ( pun si atasament ). Routerul pare foarte stabil, raza de acoperire este mare, pana acum nu pare nici sa se incinga prea tare. Daca aveti ceva idei sau sfaturi pentru configurare, in special pentru wireless pentru a obtine viteze cat mai mari ar fi super. Oricum 550 pe wireless mi se pare mai mult decat ok.
Posted Image
Attachment Screen Shot 2014-04-22 at 20.11.39.png

View Postpapichullooo, on 22 aprilie 2014 - 19:56, said:

Macbook Air mid 2013, distanta fata de router de la care a fost facut testul este de aproximativ 4 m.

View Postpapichullooo, on 22 aprilie 2014 - 22:57, said:

Maximul atins pana acum wireless. Distanta cam 3.5-4m.
Attachment Screen Shot 2014-04-22 at 23.31.29.png

Edited by deathnite, 14 December 2014 - 18:08.


#34
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008

View PostdiZy, on 14 decembrie 2014 - 16:08, said:

Ce treaba are fibra lor cu echipamentele tale care nu merg corespunzator? La tine de ce nu se atinge 670?
@dizi:
Si ca sa iti explic eu pana una alta, de ce vreau sa ma mut inapoi pe FTTB, ca tu oricum, nu ai nici un raspuns si nici o explicatie, tu sti doar una: echipamentele ZTE merg bine, dupa avatarul tau cel mai probabil esti angajat sau fanboy ZTE plus postul tau dupa care am dat quote.

1. Pana sa imi puna mizeria de ZTE eram cablat prin cablu FTP intr-un FTTB care este ce mai exact: o fibra care a fost trasa candva dintr-un nod de fibre (la mine in bloc prima fibra a ajuns acum mult timp,)venita intr-un echipament RDS (mai mult ca sigur ca este un echipament mult mai fiabil, mai bun, ca deh, deserveste cel mai probabil un switch cu min 8porturi, adica abonati RDS), acea fibra cel mai probabil are ceva suduri mai bune si semnal mai bun, ca altfel nu imi explic de unde dracu a iesit diferenta asta la mine dupa trecerea pe FTTH care de fapt reprezinta o fibra trasa mai recent, dar de proasta calitate sau cu suduri proaste, etc, dar ce dracu, e fibra trasa in casa (FTTH). In cazul meu a durat 2 zile sa afle de ce nu ajunge semnalul dat cu un laser de la mine din bloc pana la un alt stalp de pe langa bloc, concluzia si cauza a fost ca o bucata de 50m (fibra intre 2 stalpi) era proasta si au inlocuit o bucata, cel putin asa au zis angajatii cand au venit la mine, eu I-am vazut doar cand testau si vorbeau ca nu ajunge semnalul pana pe stalp, eu atunci plecam din casa si am trecut si cu masina pe langa cei urcati la stalp. Vechea fibra am inteles ca are -24db pe powermetru fata de -27.2 cat am eu in casa pe noua fibra, trasa in casa.

2. Mizeria de ZTE pe care o am acum in casa, are un modul wireless incorporat vai mama lui, care cel mai probabil stie conexiune 2.4Ghz la 54Mbps si se poate observa cateva posturi in urma si cum arata in interior. Nu poti compara nici macar pret de o secunda MIZERIA ZTE F660 pe langa un Asus RT-AC68U. Dar tu cu lejeritate ai spus ca echipamentele mele nu functioneaza correct, afirmatie pe care ti-am infirmat-o in clipa in care am postat acel test de viteza de pe vechea conexiune. Sunt mai mult convins ca nu ai nimic macar 50% din ce detin eu acum, de aici si dorinta mea de a face aceste echipamente sa functioneze excellent. Am atasat si un printscreen, poate asa ai sa iti vezi de treaba ta si o sa te reintorci doar atunci cand chiar ai ceva bun de zis.

3. Iti recomand sa cauti pe net ce stie sa faca un Asus RT-AC68U si sa vezi si ce viteze iti ofera pe Wifi/Lan. Ca si dovada, vezi ca ai ceva poza postata de cineva mai sus, deci se poate si pe RDS. Mai mult ca sigur ca placa mea wifi din laptop este cu 2stream-uri (de unde si 867Mbps) , m-am documentat si sunt in cautarea unei placi cu 3stream-uri in format M.2.
Iti recomand sa citesti de 4-5ori cand ai de gand sa postezi ceva, eu am explicat clar ce viteze aveam inainte, cand aveam un amarat de cablu ftp si care trecea doar prin echipamentul meu amarat din casa, si ce viteze am "acum" pe fibra care trece prin maretul ZTE. Nu zic, poate or face si ceva bun, dar F660 nu e unul din ele.

Asa ca te rog frumos, sa ma luminezi cu inteligenta ta, de ce imi merge mai bine pe FTTB fata de FTTH ??? In cazul meu, nu ma intereseaza in general. In conditiile enumerate de mine in toate posturile de mai sus.
Vezi sa nu iti crape vreo vena in cap in timp ce "gandesti" sa dai un raspuns.

Attached Files



#35
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Pe FTTB este tot un ONT, foarte probabil tot ZTE(negru), dar fara Wi-Fi, cu 4 porturi bridge, la care este legat unul sau mai multe switch-uri care deservesc abonatii scarii de bloc.

ONT-urie folosite la FTTB la blocuri cat si la FTTH-ul de la casele particulare sunt bune si fiabile, indiferent ca Huawei sau ZTE, acum la cele albe pentru FTTH ZTE dezamageste crunt, asa cum dezamageste si cu routerul ZTE H298N, prima serie de ONT-uri ajunsa in RO este brici, acum numai petarde.

In cazul ONT-urilor Huawei pentru FTTH, modelul HG8245H cu Wi-Fi dezamageste si el pe Wi-FI, insa HG8240H fara Wi-Fi pare destul de bun, numai ca nu are port de CATV.

La ZTE nu am vazut pana acum ONT pentru FTTH de apartament fara Wi-Fi, doar in cazurile in care s-a montat din seria ZXA10F625A/G, cel negru existent in Slatina atat la bloc cat si la casa. Acesta este ireprosabil, mai bun pe semnalul TV decat Huaweiurile echivalente (HG865 si HG8242) dar in bridge si fara Wi-Fi, este alimentat cu o sursa de laptop, nu cu un stecher mai mare la priza.

Se vede si dupa design, mult mai bun la vechile ZTE decat la noile ZTE, in Huaweiuri HG8240H e destul de reusit. Deci pot zice ca ZTE s-a prostit, cei de la case si vile, aveti grija de ONT-urile negre ZTE, nu varsati lichide pe ele, nu le trantiti ca uite ce pocnitori aduc in loc, acest F660 care sucks rau.

http://www.alibaba.c..._551526119.html

Edited by Neaceasca85, 15 December 2014 - 01:18.


#36
chirita_laur

chirita_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 21.09.2008
Din pacate, se pare ca asa este. F660 este o gluma proasta, care in combinatie cu o fibra de proasta calitate/suduri aiurea/cuple proaste/semnal slab duce la ce am patit eu.
Maine sper sa reusesc sa iau cei 30m de cablu ftp necesari, sa fie iar tot cablul dintr-o bucata, se pare ca la mine a functionat perfect pe FTTB, acum realizez si eu ce greseala am facut
Poate pe viitor daca se vor aduce alte echipamente pentru FTTH, mai bune, voi cere sa ma treaca inapoi.
Pana atunci, asta este...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate