Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Router wireless de la digi ZTE ZXHN F660

- - - - -
  • Please log in to reply
1037 replies to this topic

#1027
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Routerul asta n-are porturi gigabit. Tre' sa iti iei altul. Cei 300 Mbps pe wireless sunt fix-pix, reclama si atat. Cel mult ai sari de 100 intre clientii conectati pe wireless, atat.

Si aia doar local, nu din WAN.

#1028
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Si imi puteti recomanda un router care sa prind cel putin 200mbs , nu imi trebuie mai mult. In locatia unde stau acum am acest ZTE de la Digi, si imi trebuie WiFi

#1029
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Buna seara, dragi prieteni! Ce se intampla cu acest router? Am doua telefoane pe Android si nu sunt lasat sa updatez prin Wi-fi cu ajutorul acestui router. Prin date mobile merg actualizarile.

L.E. Acum vad ca merge si prin Wi-fi. FORZZA RCS&RDS!

Edited by Mickeydutza, 08 April 2021 - 16:40.


#1030
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Buna ziua, dragi prieteni! Va rog din suflet sa ma ajutati sa-mi upgradez firmware-ul pentru ONT-ul meu ZTE - ZXHN F660!

#1031
liviudami13

liviudami13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 639
  • Înscris: 02.02.2013
Stie cineva de ce nu ma pot conecta la ZTE F660 cu http://192.168.1.1/? Am incercat cu toate browserele si nimic...

#1032
Dodo03

Dodo03

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.03.2007
E in bridge?

#1033
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 11.08.2009
Incearca fara http:// in fata .

#1034
liviudami13

liviudami13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 639
  • Înscris: 02.02.2013

View Posttenie5022, on 10 mai 2021 - 16:57, said:

Incearca fara http:// in fata .
Nu merge...

#1035
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
vezi intai ce IP ai, ptr ca sunt unele routere huawei care folosesc ip-ul din clasa 192.168.100.X. in cazul asta trebuie sa te conectezi la 192.168.100.1
de asemenea daca esti pe vpn in general nu ai acces la nici o adresa din reteaua locala.

Edited by rex, 14 May 2021 - 13:59.


#1036
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016

 liviudami13, on 09 mai 2021 - 20:43, said:

Stie cineva de ce nu ma pot conecta la ZTE F660 cu http://192.168.1.1/? Am incercat cu toate browserele si nimic...
Stiu. Dupa ce ai tastat in browser 192.168.1.1  , ar trebui sa introduci userul si parola cu care te logai inainte.

#1037
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 11.08.2009
Adresa corecta este                192.168.1.1            nu       http://192.168.1.1   .
www.media-max.ro/informatii-zte-f660-si-f660rv1-la-digi

#1038
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
serios?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate