Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Router wireless de la digi ZTE ZXHN F660

- - - - -
  • Please log in to reply
1037 replies to this topic

#1
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
buna baieti
azi au sosit baieti de la rds si mi-au montat routerul gigabit wireless ZTE ZXHN F660
e produs din 2014
au tras cablu de fibra optica direct in router cu o mufa ciudata
primele impresii:
in cutie era numai o documentatie foarte saraca, numai ce face ledurile, si nimic important
nu am primit nume si parola ca sa pot intra in meniul de la router, am incercat cateva parole dar nu merg
asta e o adevarata problema sper sa reusesc sa intru in meniu ca as dori sa dezactivez wirelessu
- am gasit documentatie pe net
routeul e destul de bunicel
poate accesa si 2.5Gigabit de la fibra
pe wireless are  numai 300M din pacate
are si port usb
- am facut teste de viteza, pe port 1 e legat cablu de 1 g
dupa mai multe incercari pe situ de la rds si de la alte situri din pacate sa redus viteza
am download cam 300M cu upload 66 pe portul lan1 de la router
fara router aveam 400 cu 100 si problema e ca nu mai pot scoate routerul afara ca mufa nu mai e pe utp ci pe fibra, amu sa vedem cum va fi in viitor
inca testez , daca ar merge macar pe 2 porturi cu vitezele astea dar constant atunci is multumit daca nu il dau inapoi
pacat ca nu pot intra in meniu ca sa vad ce puii mei au facut astea la el
sunt sigur ca au pus niste setari dea moaca , sunt sigur ca se mai poate regla la el
per asamblu sa zicem ca e misto dar as dori sa il folosesc la maxim
atentie daca se deterioreaza sau se strica  trebuie platit 250 euro desi e din china si pretul e mult mai mic
parole incercate:
admin/ admin si user/ user nu merg , mai incerc
daca aflu ceva nou o sa spun
numai bine

#2
bonygy

bonygy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,807
  • Înscris: 08.02.2007
PAi, in mod sigur ai si un contract, unde scrie acolo userul si parola de acces a internetului...
Astfel, ca la orice router (banuiesc) poti sa un full reset si sa te conectezi cu admin/admin si sa faci setarile de la capat.

LE: Inca ceva. Nu te uita daca in contract scrie ca ai Fiberlink 200 sau cine stie ce, ei spun ca viteza este "pana la 200", asa ca nu ai sa atingi 200 nici dand la pedale.

Edited by bonygy, 29 October 2014 - 08:23.


#3
horatziu

horatziu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,012
  • Înscris: 03.11.2006
Nu scrie pe spatele router-ului user+pass pentru conectare? La UPC asa e.

#4
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
ZTE ZXHN F660 este ONT. Asteapta ca un coleg de forum care a reusit sa gaseasca user/pass sa iti raspunda, sau suna la RC si cere acces in echipament.

#5
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014
Date de logare:

user: user
parola: digi

#6
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006

View PostDIGI_Helper, on 29 octombrie 2014 - 09:56, said:

Date de logare:

user: user
parola: digi
Login-ul cu user este limitat sau nu? Daca este limitat, probabil se da acces doar la setari LAN, WiFi si ceva Port Forward. Daca cineva doreste sa treaca ONT-ul in mod bridge, exista posibilitatea asta? Se da acces full sau trebuie facuta o cerere?
Sunt direct interesat de problema asta, vreau sa stiu la ce sa ma astept in cazul unui upgrade pe partea de internet cu instalare de ONT.
Multumesc, si scuze de offtopic.

Edited by Lesbianu, 29 October 2014 - 10:47.


#7
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014
Se ofera acces la lan/wifi/wan - porturile 1,2,3 fiind lan; portul 4 este folosit in bridge-mode.

Edited by DIGI_Helper, 29 October 2014 - 11:01.


#8
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
buna
multumesc domnului digi helper
am reusit sa intru in router
am fibra de 1G
cele mai importante setari ar fi
port foward
usb
si are ftp
la lan si pppoe era facut bine dar la wireless era setari dea moaca era pus pe tara china, etc
dar eu oricum nu voi folosi deloc wirelessu
am observat ceva interesant la wireless
are mixing mode , deci daca e ceace banuiesc eu atunci merge cu mai mult de 300M, dar asta trebuie testata, nu sunt sigur
per asamblu imi place routerul , nu intepeneste , sper sa nu fie probleme pe viitor

Edited by visinica, 29 October 2014 - 13:03.


#9
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
Mixed mode se referă la standardele pe care le pune la dispoziție.
Acel router are IEEE 802.11b/g/n (conform: http://enterprise.zt...109_416587.html), adică maxim 300 Mbps.

#10
lost2209

lost2209

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,027
  • Înscris: 24.04.2008

View Postvisinica, on 29 octombrie 2014 - 08:02, said:

atentie daca se deterioreaza sau se strica  trebuie platit 250 euro desi e din china si pretul e mult mai mic

Asta-i o nebunie ce spui tu acolo.Induci potentialii clienti intr-o regretabila eroare.
Am si eu un ONT si in contract scrie clar.Daca se strica din cauza clientului (il scapi pe jos,versi cafeaua pe el etc) atunci clientul trebuie
sa plateasca 250 de E.In nici un caz daca se strica dintr-un viciu de fabricatie sau din cauza uzurii normale trebuie sa platesti 250 E.Stii ce inseamna ce ai spus tu mai sus?Ca fiecare aparat ce apartine de Digi va fi platit cu suma de 1000 de lei de catre client intr-un viitor apropiat sau indepartat.(Nici un aparat nu va tine o vesnicie,se va uza si intr-un final va ceda).
Asteptam o clarificare din partea lui Digi Helper.

Edited by lost2209, 31 October 2014 - 20:03.


#11
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
buna
sincer nici eu stiu care e treaba cu defectiunea,
si ce is cu cei 250 euro

#12
pustiux

pustiux

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,208
  • Înscris: 27.05.2009
Cum e la garantia unui produs, daca e o defectiune(s-a scurs lichid, prin el, l-ai scapat jos, i-ai rupt nu stiu ce piciorus, etc), din cauza utilizatorului pierzi garantia; in cazul de fata, echipamentul este oferit in custodie si atat timp cat nu-i provoci vreo' problema, n-ai nimic de plata.

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
Să înțeleg că la Digi orice se plătește?
Eu am vecini care fură curent, ceea ce înseamnă că am tensiune variabilă la prize. Dacă iau internet de la Digi și se strică „jucăria” , înseamnă că trebuie să platesc aia pentru că vecinii mei fură curent?
La Telekom am schimbat gratuit 3 alimentări pentru modem și în trecut modemul cu totul.

Și la UPC am schimbat 3 STB-uri tot gratuit.

#14
pustiux

pustiux

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,208
  • Înscris: 27.05.2009
Ce n-ai inteles? Platesti cand esti inconstient si strici cu mana ta. Nu crezi ca e normal? Una e cand pica din X cauza si alta cand dai cu el de pereti.

LE - hai sa fim seriosi si sa nu sarim calu'...

Edited by pustiux, 01 November 2014 - 11:54.


#15
miborion

miborion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.03.2006
salut.
Vreau sa returnez si sa-mi dea vechiul router (TP-Link). Merge prost. Downloadez si mai prost.
Wireless-ul nici nu se compara cu "vechiul" TP-Link care stia dual band, plus ca merg paginile sa le deschid foarte foarte greu. A trebuit deja sa-l resetz in 3 zile de vreo cateva ori.
NU RECOMAND. Daca va suna ca vor sa trimita echipa sa "imbunatateasca" infrastructura va recomand sa ziceti pass.

#16
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
ONT bridge si routerul tau, preferabil un Asus. Producatorii de ONT-uri fac ONT-uri bune dar Wi-Fi-uri varza de varza.

#17
visinica

visinica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 04.05.2008
Update
am facut teste pe wireless
am avut o tableta acasa si am incercat
1- nu merge la distanta mare, deja la a treia camera se pierde semnalul
2- daca e aproape merge bine, am pornit radio pe tableta si o mers toata ziua, nu se intrerupe semnalul
dar cred ca se mai poate regla in setari la wireless, am lasat ca tara pe china, pacat nu este inca documentatie buna, dar sigur va apare
ceva cu timpu
Posted Image

#18
crystiii

crystiii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 05.07.2009
Cateva impresii:
-meniu sarac, doar strictul necesar
-semnal slab WiFi
-temp ridicata de functionare (masurat cu infrarosu temp interna 44grade ptr 20grade in camera)
-consum mare (masurat consum priza 14Wh adica 10KW/luna)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate