![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
card digi hd
Last Updated: Dec 26 2015 22:56, Started by
malllio123
, Oct 21 2014 08:34
·
0

Posted 21 October 2014 - 08:34

Acum folosesc televiziunea analogica rds. Daca cumpar un tv hd compatibil CI+, primesc gratuit un card CI+ HD ? In detaliile de pe site nu inteleg "cu Digi Smart Cam pot fi vizionate toate canalele in format HD ( cu exceptia celor PayTV), la costuri mai reduse decat cele presupuse de un decodor digital clasic, in conditiile in care televizorul tau este unul de tip HD". Cum adica la un pret mai mic? Eu acum platesc 25 lei lunar? Daca folosesc tv-ul hd dvb-c fara card si fara stb ce canale nu prind. Daca optez pentru cardul CI+ HD cat trebuie sa platesc in total pentru toate canalele?
Daca optez pentru stb hd, acela cat ma costa? Parca m-ar tenta mai mult doar stb, deoarece am un monitor cu intrare hd si un sitem audio pe care le-as putea conecta la stb fara a mai cumpara un tv. Edited by malllio123, 21 October 2014 - 08:36. |
Posted 21 October 2014 - 08:37

Tb. sa treci la Televiziune digitala - 29 ron pe luna. La acest pachet primesti in custodie ( fara bani in plus ) card CI+ sau decodor hd...
Edited by dariusgherman, 21 October 2014 - 08:37. |
Posted 21 October 2014 - 08:39

Cam-ul CI+ se ofera gratuit. (Nu este CAM CI+ si CAM CI+ HD; este unul singur. Rolul lui este sa decodeze posturile codate)
Pentru a beneficia de CAM trebuie sa contractezi minim pachetul Digital. Acum platesti 25 de lei /luna (pachetul Analogic); pachetul Digital va fi cu 4 lei in plus (29 de lei). Primul echipament digital este oferit gratuit (Poate fi CAM, Decodor SD, Decodor HD). Majoritatea posturilor HD vor functiona. |
Posted 21 October 2014 - 08:45

Cumpara intai tv-ul cu tuner digital vezi ce canale poti accesa fara card pentru ca la RDS sunt destul de multe si daca o sa doresti si restul canalelor poti primi in custodie gratuit si cu CAM cu card CI+ daca treci la abonamentul digital.
Edited by MD, 21 October 2014 - 08:45. |
Posted 21 October 2014 - 08:54

Pe abonamentul simplu, sunt peste 100 de posturi care le prinzi free, daca ai Tv nou cu DVB-C.
Practic nu ai nevoie de card. Cu card-ul ala mai prinzi 3-5 posturi in plus - si nu prea interesante. Daca vrei pachetele suplimentare atunci ai nevoie de card sau receptor HD separat.. |
Posted 21 October 2014 - 09:08

Acum folosesc televiziunea analogica rds. Daca cumpar un tv hd compatibil CI+, primesc gratuit un card CI+ HD ? In detaliile de pe site nu inteleg "cu Digi Smart Cam pot fi vizionate toate canalele in format HD ( cu exceptia celor PayTV), la costuri mai reduse decat cele presupuse de un decodor digital clasic, in conditiile in care televizorul tau este unul de tip HD". Cum adica la un pret mai mic? Eu acum platesc 25 lei lunar? Daca folosesc tv-ul hd dvb-c fara card si fara stb ce canale nu prind. Daca optez pentru cardul CI+ HD cat trebuie sa platesc in total pentru toate canalele? Daca optez pentru stb hd, acela cat ma costa? Parca m-ar tenta mai mult doar stb, deoarece am un monitor cu intrare hd si un sitem audio pe care le-as putea conecta la stb fara a mai cumpara un tv. Cu TV-ul HD fara card prinzi absolut toate posturile TV (aici se includ si cele HD) si toate posturile de radio care sunt "la liber".Cardul iti adauga pachete suplimentare,cum zice mai sus si eiffel.Daca mai ai alte echipamente de la RDS,acest Cam Card se inchiriaza cu trei pe luna.Daca nu ai alte echipamente,este gratis.Decodorul HD se obtine in acelasi regim ca si Cam Cardul.Adica daca nu ai alt echipament,este gratis.Daca ai platesti cinci lei pe luna chirie. |
Posted 21 October 2014 - 09:28

Cu TV-ul HD fara card prinzi absolut toate posturile TV (aici se includ si cele HD) si toate posturile de radio care sunt "la liber".Cardul iti adauga pachete suplimentare,cum zice mai sus si eiffel eiffel a mentionat corect: 3-5 posturi in plus + eventuale pachete extra. |
Posted 21 October 2014 - 09:34

Posted 21 October 2014 - 09:49

Daca folosesc tv-ul hd dvb-c fara card si fara stb ce canale nu prind. De pe televizorul meu cu DVB-C semnal demodulat au BBC Entertainment, BBC Knowledge, History, TV 1000, Viasat History, Viasat Nature plus cele de pe pachetele suplimentare.. Cinemax, DigiFIlm, DigiFIlm HD, HBO Romania, HBO HD, HBO Comedy, SuperONE, SuperONE HD. |
|
Posted 21 October 2014 - 09:49

Cu TV-ul HD fara card prinzi absolut toate posturile TV (aici se includ si cele HD) si toate posturile de radio care sunt "la liber".Cardul iti adauga pachete suplimentare,cum zice mai sus si eiffel.Daca mai ai alte echipamente de la RDS,acest Cam Card se inchiriaza cu trei pe luna.Daca nu ai alte echipamente,este gratis.Decodorul HD se obtine in acelasi regim ca si Cam Cardul.Adica daca nu ai alt echipament,este gratis.Daca ai platesti cinci lei pe luna chirie.
Gresit! Cu tunerul TV-ului, fara CAM, nu prinzi absolut toate posturile. History HD, BBC Knowledge, DigiFilm si DigiFilmHD se prind doar cu CAM. Poate mai sunt si altele, eu doar pe astea le-am retinut. eiffel a mentionat corect: 3-5 posturi in plus + eventuale pachete extra. N-ai citi atent ce am scris eu. |
Posted 21 October 2014 - 10:01

@adisz Neatentia mea, exprimarea ta ambigua... Deh, se mai intampla.
![]() |
Posted 21 October 2014 - 14:21

Stiti cum stau reprezentantele din Brasov cu stocurile de stb hd, eu sunt dintr-o comuna de langa Brasov, nu as vrea sa fac un drum degeaba cu tatal meu pana acolo.
|
Posted 22 October 2014 - 08:01

CAM-ul/decodorul se ridica de la sediu.
Edited by DIGI_Helper, 22 October 2014 - 08:01. |
Posted 26 December 2015 - 22:56

In general cat dureaza pana-l primesti din momentul comenzii?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users