Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 

SRL Suspendat! Ce trebuie facut?

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014
Buna ziua!

Scuzati deschiderea unui topic nou, am tot cautat informatii atat interne cat si externe in legatura cu titlul acestui topic si nu prea am gasit! Spre rusinea mea, mai precizez faptul ca nu detin cunostinte minime in acest domeniu indiferent de ramurile lui desi am facut un liceu economic, deci s-ar putea sa ma pierd daca imi vorbiti in termeni de specialitate, de asemeni sa nu va speriati daca nici eu nu o sa vorbesc in acesti termeni.

Povestea e destul de lunga, o sa incerc sa nu uit ceva pe drum, dar pentru cei care nu au timp suficient si incearca sa dea un picior de ajutor, o sa ies in vedere cu ideile principale.

Pe la sfarsitul anului 2012 am infiintat un SRL, eu fiind unic asociat si alegerea sediului firmei ca punct de lucru. Fara sa ma pricep, am apelat la avocati, care si-au facut treaba aproape ireprosabil, insa costurile au fost cam mari, nu mai stiu sa va spun exact cat. Eram foarte entuziasmat de mine ca am reusit sa fac acest lucru, de parca as fi umblat eu de colo in colo sa rezolv orice, ce-i drept eram cam comod, dar tot cautam informatii atunci si nu gaseam nimic, altfel as fi fost sigur ca puteam face singur acest lucru.

Firma avea ca domeniu de activitate comertul online (cred ca i se spune comert electronic). A fost si este un domeniu care ma intereseaza (aproape ca ma pasioneaza), dar in general legat de gadgeturi, calculatoare, performanta, imi placea foarte mult ideea de a lucra in acest domeniu si sa fiu propriul meu sef, sa stiu ca pot administra singur un asemenea site (aproape ca asi fi vrut sa fac eu personal site-ul linie cu linie, insa pasiunea mea sa oprit pe la programare si dezvoltare, practic nu stiam limbajele necesare).
Ca sa marim pasul, vorbisem cu un nene care stia sa faca un asemenea site (asta inainte si in timp ce infiintam firma, el stia aproape orice demers facut de mine, l-am tinut la curent cu absolut totul, mi-a recomandat si o contabila si am fost destul de fraier sa si accept propunerea (din punctul meu de vedere, o sa vedeti mai jos despre ce este vorba). Acest nene se ocupa de crearea si dezvoltarea site-ului, aveam pretentii foarte mari de la site, asa ca, costurile au cam fost pe masura.
Ca sa scurtam povestea, costurile numai cu site-ul si cu SEO au ajuns sa coste cam 2000 Euro! Am zis ca este normal si am acceptat aceste sume.. Contabila mi-a zis ca pentru inceput imi ia 50 RON pe luna pentru evidenta contabila, avand in vedere ca nu o sa am cine stie ce activitate. In Prima luna de activitate nu am vandut nimic. A fost foarte mult de munca, am bagat produse pe site, peste 1000 de produse cu descriere, poze de studio denumiri (deci se includ si editarile), putin SEO facut de mine, greseli, reparatii, am muncit aproape 30 de zile in continu. Eu avand si probleme serioase cu vederea, a fost aproape ca un chin pentru mine, dar imi placea ce faceam si am zis ca poate mai tarziu se vor vedea roadele.
In a doua luna de activitate am vandut un produs pe zi (in medie). Deja eram entuziasmat si mai mult, am vazut ca, contractele facute cu firma de curierat nu au fost facute degeaba. Oricum, castigul nu a fost deloc mare, nici macar multumitor, si nici nu se poate numi castig avand in vedere cheltuielile pe care le-am avut pana atunci.
Aici a intervenit o problema, contabila, din nu stiu ce motiv, s-a cam razgandit si a cerut 150 RON pe luna mentionand faptul ca asa am stabilit. Am fost de acord si cu asta. Cheltuielile erau mari si cu site-ul si cu firma si deja mi-a venit in minte cum sa dau faliment (gaduri sinucigase la nivel de societate, sau persoana juridica). Am inceput sa vorbesc si cu nenea care tot imi cerea bani pentru dezvoltare si cu tanti contabila care in a 3-a intalnire ajunsese sa-mi ceara suma de 200 RON lunar mentionand faptul ca eu in luna a 3-a am vandut in medie 2 produse pe zi, insa nu prea a fost cale de intelegere eu imi mai permiteam sa platesc si a 4-a luna, aproape ca mi-am permis sa platesc si in a 5-a luna (cu greu), cheltuielile la dezvoltare tot cresteau, macar contabila nu s-a mai gandit sa-mi ceara in plus, oricum nu mai avea motiv. a 4-a luna a fost "luna de succes", ajunsesem la o medie de 2,5 produse pe zi.
Am ajuns in a 6-a luna si am realizat ca nu-mi mai permit, am zis sa las afacerea sa pluteasca in deriva. Erau 2 posibilitati: Ori megrea constant sau mai putin decat constant, ori murea efectiv. Bine inteles ca dupa primele 3 zile din luna unde am vandut 3 produse, a murit activitatea, m-am prezentat la contabila cu activitatea si bine inteles ca a avut pretentia de 200 RON, a ramas sa-i dau. Intr-un final, anul asta, i-am dat. Cand am fost sa iau actele de la ea, si mi-a aratat ca si-a facut treaba in perioada asta de un an si jumatate, adica a depus totul la timp, mi-a cerut 150 RON in plus si i-am dat si pe aia, i-am cerut sfaturi pentru suspendarea firmei (am ales suspndarea firrnei pentru o potentiala revenire). Mi-a zis sa ma prezint la Registrul Comertului cu actele in original ale firmei si cu stampila, ceea ce am si facut a 2-a zi. Bine inteles ca a avut loc o dezinformare totala, m-am prezentat acolo si am dat din colt in colt pentru a mai castiga o inforatie, insa toata lumea nu vroia sa-mi dea o informatie. De unde naiba iau o cerere pentru suspendarea firmei, eu fiind unic asoctiat (sau hotararea AGA) Intr-un final am fost la un domn care verifica statusul si starea dosarului mi-a cerut 65 RON pentru realizarea dosarului si a fost solutionat si l-am ridicat marti.

Contabila mi-a zis ca mai trebuie facut ceva, sa depun nu stiu exact ce la o perioada de timp nu stiu unde si ca pot sa fac personal asta daca ma pricep, altfel voi fi nevoit sa platesc pe cineva. Stie cineva despre ce este vorba si daca chiar pot face asta singur?

Credeti ca am fost tras pe sfoara pe 2 fronturi? De catre contabila si de catre nenea cu site-ul?

Vreau parerile, sfaturile si ajutorul vostru, va rog frumos!


Pentru cei care citesc acest topic si nu detin cunostinte  sa stiti ca cheltuielile pot fi mult mai mari, insa eu am avut norocul sa pot sa iau produsele de la cineva apropiat si cand aveam comanda la el efectiv sa-mi dea produsul cu factura la pretul lui de achizitie. Asta ca o mica paranteza.

Va multumesc mult pentru timpul acordat!

#2
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005
Omule, la cat esti de aerian, e mai bine sa inchizi firma de tot, altfel vei plati ca prostul tot felul de chestii nefacute la timp sau facute gresit.
Nu esti facut sa fii intreprinzator. Invata o meserie bine, fa treaba buna pe unde ajungi, poti fi un angajat bun.

Edited by Quantum, 16 October 2014 - 16:41.


#3
Guest2010

Guest2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 14.05.2012
Eu cred ca nu trebuia sa te apuci inainte sa stii cu ce se mananca. Altfel dupa cum sa si intamplat te-au mancat ei pe tine. Clar au profitat la maxim de nestiinta ta.

#4
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014

View PostQuantum, on 16 octombrie 2014 - 16:41, said:

Nu esti facut sa fii intreprinzator. Invata o meserie bine, fa treaba buna pe unde ajungi, poti fi un angajat bun.


Esti putin cam dur, nu ca as pune la suflet ce zne unu de pe un forum. Da, am fost aerian, dar daca asta s-a intamplat odata nu inseamna ca se va intampla si de acum in colo la fel si nici nu inseamna ca sunt deschis la remarcile tale la adresa mea. Exista o vorba care zice "Omul din greseli invata". Daca altii au avut norocul de a nu fi pacaliti in Romania asta nu ma face un aerian si un prost intreprinzator, ci poate ghinionist!

Pentru Informatii: Lucrez de la 16 ani si aproape ca implinesc varsta de 23 de ani. Am muncit nu ca am avut nevoie ci ca mi-a placut,. Nu ca as vrea sa ma laud!



View PostGuest2010, on 16 octombrie 2014 - 16:50, said:

Eu cred ca nu trebuia sa te apuci inainte sa stii cu ce se mananca. Altfel dupa cum sa si intamplat te-au mancat ei pe tine. Clar au profitat la maxim de nestiinta ta.

Poate ca ai dreptate, desi m-am documentat foarte mult la inceput, insa m-a costat cam mult nestiinta.


Ca fapt divers: nenea cu dezvoltarea mi tot dadea screenshot-uri cu platile pe care le-a efectuat ca sa-si justifice cheltuielile, daca acele iegini ar fi reale, nu cred ca teapa a fost atat de mare din partea lui!

Edited by xe3nder, 16 October 2014 - 16:56.


#5
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
daca chiar ai suspendat firma (nu e foarte clar de a facut "nenea" ala acolo) atunci ar trebui sa fii informat ca aceasta suspendare tine maxim 3 ani, dupa care ori iti reiei activitatea, ori radiezi firma.

In momentul de fata se presupune ca nu ai nico datorie la stat, altfel nu ti-o suspendau, dar banuiesc ca nu ai cerut regimul derogatoriu, drept urmare trebuie depuse declaratiile pe zero. Pentru asta, in mod evident, trebuie sa platesti un contabil. Ori negociezi cu madam asta cu care ai colaborat pana acum, ori cauti pe altcineva, dar ai grija sa-ti iei toate actele si situatiile de la madam asta de acum.

Sunt si eu de acord cu colegul de mai sus ca e cel mai bine sa radiezi firma. Sanse sa reiei activitatea sunt foarte mici si dupa cum vezi nici suspendarea nu te scapa de cheltuieli si dureri de cap. Pentru radiere ia legatura cu un cabinet de avocatura (da-i un search pe Google si gasesti firme specializate numai pe asa ceva).

Ca o paranteza, banii aia pe care ti i-a cerut contabila nu sunt nici multi nici putini, raportati la activitatea ta (aprox 30 facturi pe luna). Un 150 lei + TVA este normal. Poate a sarit putin calul cand a cerut 200. In fine, astfel de cheltuieli trebuiau sa fie deja prevazute in bugetul din planul de afaceri. Nu te-ai interesat inainte? Nu ai facut acest buget cu cheltuieli pe care le vei avea pana sa intri pe profit?

#6
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014

View PostMichidoo, on 16 octombrie 2014 - 16:57, said:

daca chiar ai suspendat firma (nu e foarte clar de a facut "nenea" ala acolo) atunci ar trebui sa fii informat ca aceasta suspendare tine maxim 3 ani, dupa care ori iti reiei activitatea, ori radiezi firma.

In momentul de fata se presupune ca nu ai nico datorie la stat, altfel nu ti-o suspendau, dar banuiesc ca nu ai cerut regimul derogatoriu, drept urmare trebuie depuse declaratiile pe zero. Pentru asta, in mod evident, trebuie sa platesti un contabil. Ori negociezi cu madam asta cu care ai colaborat pana acum, ori cauti pe altcineva, dar ai grija sa-ti iei toate actele si situatiile de la madam asta de acum.

Sunt si eu de acord cu colegul de mai sus ca e cel mai bine sa radiezi firma. Sanse sa reiei activitatea sunt foarte mici si dupa cum vezi nici suspendarea nu te scapa de cheltuieli si dureri de cap. Pentru radiere ia legatura cu un cabinet de avocatura (da-i un search pe Google si gasesti firme specializate numai pe asa ceva).

Ca o paranteza, banii aia pe care ti i-a cerut contabila nu sunt nici multi nici putini, raportati la activitatea ta (aprox 30 facturi pe luna). Un 150 lei + TVA este normal. Poate a sarit putin calul cand a cerut 200. In fine, astfel de cheltuieli trebuiau sa fie deja prevazute in bugetul din planul de afaceri. Nu te-ai interesat inainte? Nu ai facut acest buget cu cheltuieli pe care le vei avea pana sa intri pe profit?


Chiar am suspendat firma si stiu ca perioada poate fi de maxim 3 ani. Acel regim derogatoriu nu-l pot obtine acum?

Evident ca ma asteptam sa fie costuri, dar au cam depasit asteptarile!

#7
Dragonasu

Dragonasu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 19.03.2014
Pretul la pagina web dupa mine e cam ingrosata.
Poate ne poti spune ce doreai la pagina web sa ma gandesc la un posibil pret pentru pagina.

#8
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
regim derogatoriu - da-i search pe google si vezi ce inseamna. Trebuie sa te prezinti la fisc sa-l ceri. Apoi astepti acasa hartia. Pana atunci trebuie depuse declaratiile.

Din experienta mea (si cunostintele contabililor), s-ar putea sa nu primesti niciodata acel regim derogatoriu. Eu era cat pe ce sa-l primesc, dar se pare ca aveam o datorie de cativa lei. Am platit-o, dupa care am vorbit personal cu inspectoarea si m-a asigurat ca o sa-mi dea regimul urgent. Nu l-am primit nici dupa 4 ani. Intre timp, contabilul a continuat sa depuna declaratiile pe zero si pentru asta ii dau 100 lei la 3 luni.

Ce incerc sa-ti zic este ca tot ai nevoie de ajutorul unui contabil, fie doar pentru informatii, daca nu si pentru hartogaraie. Deci fa-ti socoteala cum iesi mai ieftin: bani pentru contabil pentru info si sa-ti depuna declaratiile timp de 3 ani sau bani pentru avocat care sa-ti radieze SRL-ul.

Edited by Michidoo, 16 October 2014 - 17:11.


#9
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014

View PostDragonasu, on 16 octombrie 2014 - 17:04, said:

Pretul la pagina web dupa mine e cam ingrosata.
Poate ne poti spune ce doreai la pagina web sa ma gandesc la un posibil pret pentru pagina.

Nu prea mai are importanta acum! Fara suparare, sunt convins ca ar fi iesit mai ieftin!



View PostMichidoo, on 16 octombrie 2014 - 17:09, said:

regim derogatoriu - da-i search pe google si vezi ce inseamna. Trebuie sa te prezinti la fisc sa-l ceri. Apoi astepti acasa hartia. Pana atunci trebuie depuse declaratiile.
Din experienta mea (si cunostintele contabililor), s-ar putea sa nu primesti niciodata acel regim derogatoriu. Eu era cat pe ce sa-l primesc, dar se pare ca aveam o datorie de cativa lei. Am platit-o, dupa care am vorbit personal cu inspectoarea si m-a asigurat ca o sa-mi dea regimul urgent. Nu l-am primit nici dupa 4 ani. Intre timp, contabilul a continuat sa depuna declaratiile pe zero si pentru asta ii dau 100 lei la 3 luni.
Ce incerc sa-ti zic este ca tot ai nevoie de ajutorul unui contabil, fie doar pentru informatii, daca nu si pentru hartogaraie. Deci fa-ti socoteala cum iesi mai ieftin: bani pentru contabil pentru info si sa-ti depuna declaratiile 3 ani sau bani pentru avocat care sa-ti radieze SRL-ul.

Asa se intampla in general cu institutiile statului si cu oamenii care lucreaza acolo.

EDiT: Daca tot am ssuspendat firma, radierea ei nu cred ca va mai fi o problema si nu cred ca mai trebuie platit vre-un avocat, adica trebuiesc urmati cam aceeasi pasi ca in cazul suspendarii! Sau cel putin asa cred eu! La un moment dat gasisem pe cineva care sa-mi depuna acele declaratii pe 0 pe 50 RON la 3 luni! Daca este asa, m-as risca sa fac asta timp de 3 ani, asta insemnand o suma frumusica de 600 RON! Un fleac pe langa ce am descris eu mai sus :D Doar glumesc, evident.

Edited by xe3nder, 16 October 2014 - 17:15.


#10
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
nu-i problema ca dai 600 lei in 3 ani, dar chestiunea e daca poti considera acesti bani o investitie sau sunt aruncati la gunoi. Sunt investitie doar daca dupa 3 ani iti reiei activitatea cu lectiile invatate si faci profit.

Cauta pe net procedura de radiere. Cred ca e destul de simplu avand in vedere ca esti asociat unic. Asigura-te ca-ti iei toate actele de la contabila. Trebuie sa le pastezi ceva timp si dupa radiere, din cate stiu.

PS. "vreun" se scrie intr-un cuvant. Intotdeauna.

#11
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014
Ca o mica paranteza, si facand offtopic la topicul meu, chiar e necesar sa ne corectam gramatical pe un forum? Asa e la moda, sau....?

Sa fim seriosi: Nu e ca si cum am facut un topic in bataie de joc, am scris aproape tot timpul agramat si din greseala mai scriam ceva corect gramatical.

Pe langa toate astea, iti mutumesc pentru informatii!
Macar profesezi intr-un domeniu? Asta ca sa ai o scuza, sa zici ca e tic "nervos"! :D

#12
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Nu mai criticati omul, de parca toti ciumpalacii care si-au deschis o rulota din care vand vodca si tigari sint toba la afaceri. Iti trebuie mult noroc in tot business-ul asta, cam la orice in viata. Au patit si celebritati sa fie trase pe sfoara.

#13
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
am facut corectura tocmai pentru ca te-ai exprimat corect si coerent in ansamblu, si e pacat ca aceasta exprimare sa fie "patata" de o scapare...

Profesez "intr-un domeniu", evident :) Nu neaparat domeniul la care te referi. Dar consider ca modul cum scrie un om este cartea lui de vizita, mai ales in timpurile noastre, cand am ajuns sa comunicam mai mult in scris.

#14
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014
@Michidoo: Ai dreptate, insa cartea mea de vizita poate fi un CV, nu rateul meu cu o firma scris amanuntit pe un forum. Eu de fel nu prea suport comunicarea in scris, si nu pentru ca mai poti face greseli gramaticale din varii motive, de exemplu oboseala dupa 8 ore de munca si mers pe jos si gandul ca trebuie sa ies puutin iti afecteaza aproape orice ai de facut (cel putin raportat la mine in cazul de fata), ci pentru ca daca vorbesti cu un om pur si simplu atunci vezi cu adevarat ce poate acel om. De exemplu, eu poate fraza asta am scris-o in 2 minute, sau poate am scris-o in 15 minute, poate am editat o gramada ca sa para pompos si sa-mi fac o impresie sau poate nu am editat si chiar asa sunt eu! E greu sa ghicesti ce fel de persoana esti luand in considerare limbajul de pe internet, mai ales acum cand anonimatul este in floare! Oricine poate sa zica orice oricand atata timp cat ramane necunoscut pentru viitor!

Edited by xe3nder, 16 October 2014 - 17:55.


#15
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005

View Postxe3nder, on 16 octombrie 2014 - 16:53, said:

Esti putin cam dur... Se poate, insa lumea afacerilor nu e chiar romantica...

"Omul din greseli invata". Da, dar pot pierde foarte multi bani, timp, chestii sociale. Uneori e mai bine sa intrebi inainte, cum ai facut acum.

Am muncit nu ca am avut nevoie ci ca mi-a placut.  Felicitari, da-i inainte, munca sustinuta e o cale spre reusita!
Scopul meu nu a fost sa te denigrez: nu castig nimic facand asta, nici stima de sine, nici vreo stea in frunte.  Scopul a fost sa iti spun cum pare situatia descrisa de tine, si sa te ajut (avand o anumita experienta) sa faci ce e mai bine acum (nu peste 3-5 ani).

Exista un scriitor motivational in afacerile mici, un japonezo-american pe nume Kiosaki. El a scris o carte (parca ii zice 'Tata bogat, tata sarac') in care a impartit oamenii in doua: unii care pot fi intreprinzatori (aia care iau 7-8 la scoala) si unii care pot fi buni angajati (aia care iau 10 la scoala) - lenesii nu intra in discutie, ca nu fac ceva in viata lor.

Ca sa fii intreprinzator trebuie sa ai o chestie in tine, care nu te lasa, te manaca sa o faci, te face sa risti mult, sa faci nebunii, sa muncesti 14 ore etc. Nu orice intreprindere facuta e si de succes (tot americanii zic ca pana n-ai dat 4 falimente, nu inveti sa faci afaceri...)
Ca sa fii un angajat bun, trebuie sa iti faci treaba bine, la timp, sa urmezi cat mai strict regulamentele firmei, sa-ti pazesti fundul in ierarhia respectiva si sa avansezi cat poti de mult.

Ambii pot obtine bani multi, ambele pozitii sunt onorabile.   Deci... alegerea e a ta.

Edited by Quantum, 16 October 2014 - 18:04.


#16
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
eu zic ca o exprimare corecta te ajuta foarte mult in viata. Ca tot suntem la subiectul magazine online, eu nu as cumpara in veci de la un magazin unde vad o singura greseala gramaticala. Pentru mine, asta spune foarte mult despre seriozitatea oamenilor din spatele website-ului. Daca ei n-au acordat o minima atentiei prezentarii online (care este, de altfel, singura imagine pe care o am despre ei) poate ca nu vor acorda atentie nici comenzii mele si atunci de ce sa le dau banii mei? Nu stiu, poate sunt cei mai seriosi oameni din lume, poate au produse de cea mai buna calitate, dar deja relatia mea cu ei a inceput cu stangul, respectiv au un minus la capitolul incredere. Si increderea asta e extrem de importanta cand cumperi orbesti, caci pana la urma asta e comertul online, cumperi niste produse pe baza unor imagini, nu le atingi, nu le pipai, nu le poti studia in amanunt, te uiti doar la niste poze.

Exagerez? Unii ar spune ca da. Dar am avut grija ca magazinele online gestionate de mine sa fie "curate" la capitolul greseli gramaticale. Daca asta a insemnat verificarea textelor de 7 ori si o gramada de ore de stat cu capul in calculator, foarte bine. Consider ca a fost o investitie in bunastarea afacerii mele.

Edited by Michidoo, 16 October 2014 - 18:07.


#17
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014
Quantum: Nu umblu dupa bani si bogatie decat daca transpir pentru asa ceva, si sincer sa fiu, nu pot zice ca transpir muncind 8-10 ore pe zi. Dar in mare parte ai dreptate!

Totusi, nu ca m-ar interesa de capra vecinului, care garantez ca traieste, insa sunt altii la varsta mea care nu au transpirat, nu l-ea placut munca dar au avut noroc de bani, de cele mai multe ori din partea parintilor ori din alte surse... Faptul ca am incercat, sunt convins ca nu ma face un pierzator pentru ca, chiar daca suma de bani pierduta este o durere de cap, am o experienta pe care altii nici nu o viseaza!


@Michidoo: Ai perfecta dreptate, Acolo nici nu s-a pus problema de vre-o greseala, indiferent de natura ei! In Magazinul ala am investit foarte multa munca si foarte mult timp si garantez ca nu a nu mi-m batut joc nici macar de o secunda muncita! Am vrut ca totul sa arate perfect in cel mai mic detaliu... Din punctul asta de vedere nu te poti considera exagerat, ci doar temperat... Si mie imi sar toti dracii cand cineva vrea sa ia un ban de la mine dar vad ca aproape ca nu incearca, si din pacate de cele mai multe ori exact acolo unde nu este loc de greseala!

Edited by xe3nder, 16 October 2014 - 18:12.


#18
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,979
  • Înscris: 24.02.2006

View Postxe3nder, on 16 octombrie 2014 - 16:28, said:

...........a 4-a luna ......ajunsesem la o medie de 2,5 produse pe zi.
Am ajuns in a 6-a luna si am realizat ca nu-mi mai permit, am zis sa las afacerea sa pluteasca in deriva. ...................dupa primele 3 zile din luna unde am vandut 3 produse, a murit activitatea...........
eu nu prea inteleg chestia asta: cum de ai ajuns de la 2.5 produse pe zi la zero in doar 3 zile.
cum erau sustinute vanzarile?
ce anume n-ai mai facut (tu sau dezvoltatorul) astfel incat in doar 3 zile s-a dus totul de rapa?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate