![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Script / CMS pentru un site de incaltaminte
Last Updated: Oct 18 2014 19:31, Started by
Sew
, Oct 14 2014 17:41
·
0

Posted 14 October 2014 - 17:41

Salutare,
Am avut un magazin de incaltaminte si treaba nu prea a mers bine, mi-au ramas cam 200 perechi de incaltaminte. M-am gandit sa fac un site cu vanzari de incaltaminte, am 500 euro pt domeniu + hosting pe un an + CMS. As dori cateva recomandari de CMS-uri, bineinteles echipate complet cu cos de cumparaturi, plata prin card, etc. Multumesc! |
Posted 14 October 2014 - 17:57

Solutie rapida: Magento.
Dar degeaba ai tu 500 euro pentru domeniu + hosting + CMS, daca nu ai bani pentru cel/cei care sa iti implementeze solutia, administreze, personalizeze etc. Plus ca tie nu iti trebuie "CMS", ci o solutie de eCommerce. Edited by dexterash, 14 October 2014 - 17:57. |
Posted 14 October 2014 - 18:16

Pentru 200 de perechi poti folosi direct Wordpress + o tema de magazin online (gratuita sau pe bani).
Un exemplu de template gratuit ar fi: http://demo.yithemes.com/socute/ P.S. Deoarece vrei sa vinzi doar stocul curent recomand mai bine sa lucrezi in sistem de plati ramburs, pentru plata cu cardul o sa te cam coste implementare + deschidere cont la procesator + comisioane la fiecare plata. Edited by LensFlare, 14 October 2014 - 18:26. |
Posted 14 October 2014 - 19:10

Solutie rapida: Magento. Dar degeaba ai tu 500 euro pentru domeniu + hosting + CMS, daca nu ai bani pentru cel/cei care sa iti implementeze solutia, administreze, personalizeze etc. Plus ca tie nu iti trebuie "CMS", ci o solutie de eCommerce. Magento e foarte complexa, iti trebuie cineva foarte competent sa o implementeze si va costa mult. Mai degraba wordpress cu o tema gratis sau cumparata (50 euro). |
Posted 14 October 2014 - 19:13

Ce procesator(roman) de carduri accepta integrarea intr-un site construit pe Wordpress care se doreste a fi magazin online? El vrea "magazin online si real/profitabil/valabil", nu catalog/taraba.
|
Posted 14 October 2014 - 19:28

@dexterash, PayU de exemplu... nu prea vad de ce i-ar interesa ce platforma foloseste din moment ce cardul este procesat de ei in mod securizat. In situatia de fata (lichidare stoc), Magento sau alt cart e overkill, daca doreste sa mearga mai departe cu magazinul online atunci se poate orienta catre o solutie mai complexa, altfel arunca banii pe geam.
Edited by LensFlare, 14 October 2014 - 19:31. |
Posted 14 October 2014 - 19:38

100 euro modulul de la PayU, fara implementare. Si da, orice website este verificat inainte (conform anumitor criterii publice sau mai putin publice) - astfel se face o selectionare a siteurilor cu posibile probleme/rata mare de chargeback/etc. Desigur, posibil ca s-au mai "relaxat" criteriile de la ultimul meu contact cu ei, dar nu cred ca prea tare.
Oricum ar fi, cei 500 de euro pe care i-a bugetat pentru asa ceva tot a "aruncare pe geam" miroase. |
Posted 14 October 2014 - 19:40

Din acest motiv i-am recomandat sa lucreze cu plati in sistem ramburs, pentru cateva perechi de pantofi nu are rost sa plateasca pentru procesare cu cardul. La implementare PayU e totusi simplu, e dezvoltat deja un plugin pentru wordpress ce costa 50 - 60 lei parca.
Din cei 500 EUR plateste 100-150 EUR cuiva sa-i instaleze si sa cofigureze cum trebuie Wordpress-ul si de inca 100 EUR ia domeniu .ro si gazduire pe un an. Restul poate sa-i bage in Adwords sau Facebook pentru promovare. Edited by LensFlare, 14 October 2014 - 19:54. |
Posted 15 October 2014 - 14:59

Unde pot gasi un CMS ca de exemplu asta - http://incaltamintetrend.ro/ sau http://www.fashion-crazy.ro ?
|
Posted 18 October 2014 - 19:31

Salut,
Nu este chiar asa de usor pe cat pare sa realizezi un magazin online. Chiar daca ai un CMS gratuit si o tema, un magazin online nu se rezuma la atat. Ai nevoie de cineva care sa implementeze metodele de plata, sa configureze si sa securizeze magazinul online, sa faca template-uri pentru newsletter, sa se ocupe de promovare, sa implementeze script de livechat, sa realizeze campanii de AdWords etc. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users