Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sare fina?

poate cineva sa completeze circui...

Problema cu youtube si yahoo mail
 Ceas de masa desteptator

Singuratatea dupa 30 de ani? Cum ...

Ce intelegeti din aceasta formula...

Passat B8 Variant 4motion 2.0 dsg
 Problema aparat multifuncțio...

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47

Lenovo - Google Meet microfon - ...
 Plata montare mobila Ikea

Incarcator laptop 19 V

Probleme mufa incarcare HP Pavilion

Sfaturi achiziție pentru inc...
 

background url nerecunoscut pe host

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
CristiCronik

CristiCronik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 08.11.2008
Acum incerc sa pun site-ul sus si orice e cu background:url(path) nu recunoaste. Imi zice failed load url daca dau inspect element desi pozele exista exact pe acel path in host.
Spre exemplu am :
background:url("images/Brown-Backround.jpg")

si imi zice failed load url , desi eu am un folder images si poza e acolo cu acelasi nume.
In schimb pozele care sunt cu img src le vede.
Spre exemplu am o poza
src="images/fbicon.jpg"

si imi vede poza.
M-am gandit sa postez la sectiunea hosting dar mi-e greu sa cred ca de la ei ar fi vreo problema.

EDIT: Am reusit .. mutasem css-ul intr-un folder css si am uitat , a mers cu
background:url("../images/Brown-Backround.jpg")

Scuzele mele , topic closed

Edited by CristiCronik, 14 October 2014 - 16:42.


#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,572
  • Înscris: 24.09.2006
incearca si cu imaginea direct pusa in root, modifica si URL-ul, modifica si imaginea cu altceva
http://www.w3schools...ycss_background

#3
Master_Yoda

Master_Yoda

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,116
  • Înscris: 27.08.2014
In CSS pui asa

background-image: url('../images/Brown-Backround.jpg');

LE: se presupune ca ai fisierul style.css intr-un folder numit css

Edited by Master_Yoda, 14 October 2014 - 16:43.


#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,572
  • Înscris: 24.09.2006
daca incerci sa accesezi direct din browser link-ul catre poza, o poti vedea?

#5
rinser

rinser

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,606
  • Înscris: 03.11.2010
Incearca sa pui linkurile fully qualified (www.siteulmeu.ro/folder/images/imagine.jpg).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate