![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce hotel sa aleg ?
Last Updated: Jan 29 2018 14:04, Started by
arschery
, Oct 12 2014 18:36
·
0

Posted 05 January 2016 - 14:39

Salutare!
Anul acesta, binenteles tot..TURCIA. Bugetul ar fi de 90- 110Euro/ zi perioada 20-31,08,2016 ,din ofertele ag de turism ne incadram la urm ;Azura Deluxe ,Palm Wings Ephesus,AydinBey Famous,Cristal Paraiso Verde,,Q Premium,,Orange County[ex Vikingen Infinity.Am rugamintea pentru cei care cunosc aceste hoteluri o recomandare,,] |
Posted 05 January 2016 - 14:42

Salutare! Anul acesta, binenteles tot..TURCIA. Bugetul ar fi de 90- 110Euro/ zi perioada 20-31,08,2016 ,din ofertele ag de turism ne incadram la urm ;Azura Deluxe ,Palm Wings Ephesus,AydinBey Famous,Cristal Paraiso Verde,,Q Premium,,Orange County[ex Vikingen Infinity.Am rugamintea pentru cei care cunosc aceste hoteluri o recomandare,,] orange county este fostul vikingen quality! deci e nașpa 1. pwsurmeli 2. q premium decizia își aparține |
Posted 06 January 2016 - 16:22

Posted 06 January 2016 - 16:53

Posted 06 January 2016 - 17:22

Merci pentru raspuns ,Ce se intampla cu oferta pentru Dorian Oludeniz ,vreau sa merg 3 zile in august,,, Edited by RamboX, 06 January 2016 - 17:23. |
Posted 06 January 2016 - 17:24

eu nu aș da banii pe un hotel care are doar 17% grad de satisfacție - http://www.holidaycheck.com/hi/8646364e-adb8-37db-afd6-4c8276a59f34
|
Posted 05 March 2016 - 01:56

BL este ceea ce cauți nu lua cameră fără vedere pt că e posibil să nimerești în anexe și e nașpa ia cameră cu vedere parțială la mare sau cameră deluxe cu vedere totală la mare studiază și xanadu belek, jacaranda beach belek sau rixos premium gocek |
Posted 21 October 2017 - 22:21

Buna seara, sunt in cautari de hotel pentru la anul, in Antalya. Pentru 8- 9 nopti, 2 adulti, 2copii mari- 13 ani,11 ani. Plecare in 30-31 august.
Daca aveti sfaturi,pana in 1100 euro fara transport...sa fie si bun hotelul. As prefera mai aproape de Antalya decat Alanya, deoarece as vrea sa vizitam si Antalya cateva zile.Cerinte? eu am multe,acum depinde ce voi gasi in acesti bani. - plaja daca e cu pietre sa fie mici....poate fi intrarea mai adanca, noi inotam.... - animatia as prefera sa fie uau.... - mancare...la all nu mi-e frica ca nu gasesc ce vreau, deci nu prea conteaza,dar nu vreau sa stau la rand..... - curatenie, tobogane, gradini frumoase.... Din cautarile mele - ce sa aleg dintre: Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, Crystal Admiral Resort Suites and Spa,Turan Prince World, Crystal De Luxe Resort and Spa,Crystal Family Resort and Spa, Lyra Resort & Spa,Sultan Of Dreams,Limak Limra Hotel ? Un top al lor? Acestea le-am gasit in limita mea de pret, sunt altele mai bune in acesti bani? Anul acesta am fost la Litore si am fost foarte multumiti ( animatia nu a fost foarte ok si nu prea aveau gradini mari si frumoase.....) dar in rest eu am fost foarte multumita. Vad ca nu prea se mai povesteste, fiecare unde a fost,cum a fost....pacat. O seara buna! Edited by alipiticot, 21 October 2017 - 22:22. |
Posted 22 October 2017 - 15:38

Buna seara, sunt in cautari de hotel pentru la anul, in Antalya. Pentru 8- 9 nopti, 2 adulti, 2copii mari- 13 ani,11 ani. Plecare in 30-31 august. Daca aveti sfaturi,pana in 1100 euro fara transport...sa fie si bun hotelul. As prefera mai aproape de Antalya decat Alanya, deoarece as vrea sa vizitam si Antalya cateva zile.Cerinte? eu am multe,acum depinde ce voi gasi in acesti bani. - plaja daca e cu pietre sa fie mici....poate fi intrarea mai adanca, noi inotam.... - animatia as prefera sa fie uau.... - mancare...la all nu mi-e frica ca nu gasesc ce vreau, deci nu prea conteaza,dar nu vreau sa stau la rand..... - curatenie, tobogane, gradini frumoase.... Din cautarile mele - ce sa aleg dintre: Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, Crystal Admiral Resort Suites and Spa,Turan Prince World, Crystal De Luxe Resort and Spa,Crystal Family Resort and Spa, Lyra Resort & Spa,Sultan Of Dreams,Limak Limra Hotel ? Un top al lor? Acestea le-am gasit in limita mea de pret, sunt altele mai bune in acesti bani? Anul acesta am fost la Litore si am fost foarte multumiti ( animatia nu a fost foarte ok si nu prea aveau gradini mari si frumoase.....) dar in rest eu am fost foarte multumita. Vad ca nu prea se mai povesteste, fiecare unde a fost,cum a fost....pacat. O seara buna! |
|
Posted 24 October 2017 - 10:02

Ceva recomandari pentru un hotel in kusadasi cu plaja nisip si intrare lina in apa? Am fost acum 2 ani la delphin deluxe si a fost ok ... dar a crescut copilul si prefer sa il tin la mare nu la piscina.
|
Posted 24 October 2017 - 10:08

Ceva recomandari pentru un hotel in kusadasi cu plaja nisip si intrare lina in apa? Am fost acum 2 ani la delphin deluxe si a fost ok ... dar a crescut copilul si prefer sa il tin la mare nu la piscina. |
Posted 26 October 2017 - 08:38

palm wings ephesus dar să nu cauți delphin deluxe în kușadasi că nu au construit Edited by rogue80, 26 October 2017 - 08:48. |
Posted 26 October 2017 - 08:40

Mersi .. . nu au construit dar macar pot gasi servicii bune macar la fel la un hotel din aceasta zona. Nu sunt consumator de all inclusive dar anul viitor asa e conujuctura.Pare ok hotelul ... normal ca sunt opinii si opinii .. alte recomandari? |
Posted 02 November 2017 - 14:34

Mersi ... preturi mari sau mici e bine de vazut oferta ca poate cine stie ... mai astept pana la targ si atunci vad ce preturi finale sunt.
|
|
Posted 13 November 2017 - 18:32

Mi s-a mai recomandat Sunis Efes Royal Palace ... vad ca e un hotel relativ nou ... a fost cineva pe acolo?
|
Posted 24 November 2017 - 11:15

buna ziua,
in vara lui 2018 vreau sa merg in vacanta in turcia si nu sunt hotarat ce hotel sa aleg, m-am oprit la adam & eve sau barut lara, rog niste sugestii si impresii de la cei care au fost multumesc |
Posted 24 November 2017 - 11:24

buna ziua, in vara lui 2018 vreau sa merg in vacanta in turcia si nu sunt hotarat ce hotel sa aleg, m-am oprit la adam & eve sau barut lara, rog niste sugestii si impresii de la cei care au fost multumesc BL e un hotel liniștit iar AE e hotel de adulți, cu petreceri șamd |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users