![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce hotel sa aleg ?
Last Updated: Jan 29 2018 14:04, Started by
arschery
, Oct 12 2014 18:36
·
0

Posted 29 October 2015 - 06:50

Doresc pt vara asta un hotel de relaxare, sa nu stau la coada la bar sau sa ma scol la 7 sa ocup sezlong la plaja sau la piscina. M-ar tenta Barut Lara, stie cineva daca se incadreaza in ceea ce caut? Eventual alte recomandari? Multumesc. Edited by arschery, 29 October 2015 - 06:51. |
Posted 07 November 2015 - 12:43

Parerile par desul de impartite. Vrem la vara sa mergem 2 familii cu 1 copil fiecare(2, respectiv 3 ani). E clar, vrem resort. Daca e relativ aproape de statiune ar fi si mai bine ca sa putem iesi in cate o seara la o plimbare, sa mai schimbam atmosfera din resort.
1. Ce zona/statiune e recomandata pt familii cu copii? 2. Vrem un raport calitate/pret bun, nu neaparat luxul total. Ce recomandari de hoteluri aveti si la cat ne duce per familie? Perioada la care ma gandesc e inceput de iunie sau de septembrie. 3. Avem doar solutia agentie? Sunt sanse sa ies mai bine pe cont propriu, adica avion + booking? |
Posted 08 November 2015 - 07:26

Parerile par desul de impartite. Vrem la vara sa mergem 2 familii cu 1 copil fiecare(2, respectiv 3 ani). E clar, vrem resort. Daca e relativ aproape de statiune ar fi si mai bine ca sa putem iesi in cate o seara la o plimbare, sa mai schimbam atmosfera din resort. 1. Ce zona/statiune e recomandata pt familii cu copii? 2. Vrem un raport calitate/pret bun, nu neaparat luxul total. Ce recomandari de hoteluri aveti si la cat ne duce per familie? Perioada la care ma gandesc e inceput de iunie sau de septembrie. 3. Avem doar solutia agentie? Sunt sanse sa ies mai bine pe cont propriu, adica avion + booking? 2. eu îți recomand hotelurile: maxx royal belek, maxx royal kemer, rixos belek și silence beach side, vezi și tu pt care ai bani 3. cînd ceri recomandări scrie și ce buget ai și în ce perioadă vrei să mergi |
Posted 08 November 2015 - 14:39

1. regiunea antalya la țarc, la rezervație 2. eu îți recomand hotelurile: maxx royal belek, maxx royal kemer, rixos belek și silence beach side, vezi și tu pt care ai bani 3. cînd ceri recomandări scrie și ce buget ai și în ce perioadă vrei să mergi O sa incep cautarile pentru avion Bucuresti-Antalya(daca exista). daca nu e clar ca voi apela la agentie. Edited by nniki, 08 November 2015 - 14:39. |
Posted 09 November 2015 - 23:38

Copilul daca are 2 ani impliniti la data zborului plateste bilet la pret intreg.
|
Posted 10 November 2015 - 00:30

Posted 24 November 2015 - 21:51

As avea si eu nevoie de o recomandare. Anul trecut am ratat dar anul asta vrem sa mergem in turcia. Bugetul este undeva pe la 1800E plus, minus si perioada inceputul lui septembrie, transport cu avionul 2 persoane cu un copil de 3 ani. Mi s-a recomandat:
Miracle resort, aska lara, delphin botanik, mukarnas spa & resort, delphin botanik platinum, delphin deluxe. Dintre acestea la o prima trecere as merge pe unul din lantul delphin. Ce ne intereseaza: mergang cu piticul in principal ne intereseaza sa nu fie departe de mare, sa aiba un pic de loc de balaceala cel mic pentru ca nu o sa stam foarte mult pe la piscine. La piscine ma intereseaza sa aiba neaparat o piscina pentru copii mici speciala eventual si niste togane pentru varste mai mici si loc de plimbare unde sa alerge cel mic. La mancare ma gandesc ca fiind de 5 stele gasesc sa ii dau ceva proaspat. Ca si un plus mi-ar placea sa fie ceva mare chiar daca pot sa pierd mult timp cu deplasarea. Nu e neaparat sa fie un hotel din lista. Si o ultima intrebare: agentia christian tour cum vi se pare ca si preturi pe turcia: ok, mari, foarte mar .... |
Posted 25 November 2015 - 21:05

Posted 25 November 2015 - 21:09

As avea si eu nevoie de o recomandare. Anul trecut am ratat dar anul asta vrem sa mergem in turcia. Bugetul este undeva pe la 1800E plus, minus si perioada inceputul lui septembrie, transport cu avionul 2 persoane cu un copil de 3 ani. Mi s-a recomandat: Miracle resort, aska lara, delphin botanik, mukarnas spa & resort, delphin botanik platinum, delphin deluxe. Dintre acestea la o prima trecere as merge pe unul din lantul delphin. Ce ne intereseaza: mergang cu piticul in principal ne intereseaza sa nu fie departe de mare, sa aiba un pic de loc de balaceala cel mic pentru ca nu o sa stam foarte mult pe la piscine. La piscine ma intereseaza sa aiba neaparat o piscina pentru copii mici speciala eventual si niste togane pentru varste mai mici si loc de plimbare unde sa alerge cel mic. La mancare ma gandesc ca fiind de 5 stele gasesc sa ii dau ceva proaspat. Ca si un plus mi-ar placea sa fie ceva mare chiar daca pot sa pierd mult timp cu deplasarea. Nu e neaparat sa fie un hotel din lista. botanik, mukarnas, platinum, delphin deluxe au plajă din pietre și în apă pietre delfinii au servicii bune, stau bine la potolul grețos miracle e mai prost decît delfinii dar are plajă cu nisip Edited by rottweiler2007, 25 November 2015 - 21:10. |
|
Posted 26 November 2015 - 08:58

Scuze m-am exprimat gresit ... la anul.
Atunci altceva la bugetul asta care sa aiba plaja cu nisip dar si servicii ok? Aici nu ma refer la potol neaparat ci si la curatenie, facilitati pentru copii etc. Din punctul mei de vedere stiu ce sa ma astept la AI. Nu e genul meu de vacanta dar pentru copil de 4 ani nu prea am de ales. Edited by rogue80, 26 November 2015 - 09:01. |
Posted 26 November 2015 - 11:05

Toate AI de 5* au facilitati pentru copii. Poti merge linistit la Miracle, e foarte ok.
|
Posted 26 November 2015 - 16:52

Scuze m-am exprimat gresit ... la anul. Atunci altceva la bugetul asta care sa aiba plaja cu nisip dar si servicii ok? Aici nu ma refer la potol neaparat ci si la curatenie, facilitati pentru copii etc. Din punctul mei de vedere stiu ce sa ma astept la AI. Nu e genul meu de vacanta dar pentru copil de 4 ani nu prea am de ales. mergi liniștit la miracle dacă ți-a picat cu tronc dar studiază și papillon zeugma, papillon belvil, limak atlantis, paloma grida belek, crystal tatbeach belek, concorde lara Edited by rottweiler2007, 26 November 2015 - 16:52. |
Posted 27 November 2015 - 14:58

Scuze m-am exprimat gresit ... la anul. Atunci altceva la bugetul asta care sa aiba plaja cu nisip dar si servicii ok? Aici nu ma refer la potol neaparat ci si la curatenie, facilitati pentru copii etc. Din punctul mei de vedere stiu ce sa ma astept la AI. Nu e genul meu de vacanta dar pentru copil de 4 ani nu prea am de ales. iti recomand cu toata increderea papillon belvil. citeste impresiile postate de cei care au fost acolo. cred ca va incadrati si din punct de vedere al bugetului, iar la inceput de septembrie vremea este potrivita (desi mai pot fi zile caniculare). eu tot la inceput de septembrie am fost, anul trecut. un plus il reprezinta faptul ca in echipa de animatoare de la papyland (clubul copiilor) sunt doua romance - mama si fiica. Emel (fiica) este o tanara absolut incantatoare, copiii o indragesc din prima clipa. in felul acesta copilul vostru va putea participa la activitatile organizate, neexistand acea bariera de comunicare data de lipsa unor cunostinte de limba straina. fetita mea, care avea 7 ani la data sejurului de la belvil, a fost super-mega-extra incantata de vacanta asta. pentru ca a stat mare parte din timp la club sau in miniparcul acvatic. |
|
Posted 14 December 2015 - 12:12

Salut!
Ajutati-ma sa aleg intre Royal Dragon, Alhambra, Taj Mahal si Crystal Sunset Luxury Resort. Nu exclud nici alte recomandari indiferent de statiune in acelasi pret (aprox. 80 euro/pers/noapte). Merci! |
Posted 02 January 2016 - 14:14

As vrea la vara sa mergem la Kusadasi nu stiu ce sa aleg ,m-ar interesa fostul Surmeli dar nu stiu nimic ,daca s-a schimbat ceva ,m-ar fi incantat ceva topogane daca au facut.Sau altceva la acelasi bani cu el pt.3 pers. in august cand se schimba pretul.
|
Posted 02 January 2016 - 14:18

As vrea la vara sa mergem la Kusadasi nu stiu ce sa aleg ,m-ar interesa fostul Surmeli dar nu stiu nimic ,daca s-a schimbat ceva ,m-ar fi incantat ceva topogane daca au facut.Sau altceva la acelasi bani cu el pt.3 pers. in august cand se schimba pretul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users