Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...
 Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa
 Reciclare hard disk-uri defecte v...

Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...
 Probleme martorii de bord Opel Me...

Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma
 

decodor/ mediabox upc

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
DT19

DT19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 13.01.2011
Salut,
Exista posibilitatea de a cumpara de la UPC un mediabox HD sau SD?

Multumesc.

#2
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Da. Iei un mediabox in custodie si apoi le zici ca l-a mancat pisica. O sa trebuiasca platit, deci este ca si cum l-ai fi cumparat.
Dupa ce il dai pierdut or sa iti suspende probabil si cardul din el, asa ca ai grija cum te sincronizezi cu anuntarea pierderii suferite.

De ce sa il cumperi unul cand il poti lua moka sau cu chirie?Posted Image

#3
DT19

DT19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 13.01.2011

 Lesbianu, on 09 octombrie 2014 - 14:33, said:

Da. Iei un mediabox in custodie si apoi le zici ca l-a mancat pisica. O sa trebuiasca platit, deci este ca si cum l-ai fi cumparat.
Dupa ce il dai pierdut or sa iti suspende probabil si cardul din el, asa ca ai grija cum te sincronizezi cu anuntarea pierderii suferite.

De ce sa il cumperi unul cand il poti lua moka sau cu chirie?Posted Image
Dar de la RSC RDS se poate cumpara decodorul/tunerul?

#4
50teo59

50teo59

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 13.08.2013
Am fost interesat sa cumpar un router si un mediabox de la UPC.

Am fost refuzat cu succes, deci , cam..nu.Posted Image

#5
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
La RDS se poate. Receptor SD-150 RON, cel HD-250 RON si CAM CI+ la 100 RON.
Cardurile care se folosesc in echipamente sunt in custodie. La terminarea contractului sigur vor fi dezactivate.

Edited by Lesbianu, 09 October 2014 - 14:45.


#6
DT19

DT19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 13.01.2011

 Lesbianu, on 09 octombrie 2014 - 14:44, said:

La RDS se poate. Receptor SD-150 RON, cel HD-250 RON si CAM CI+ la 100 RON.
Cardurile care se folosesc in echipamente sunt in custodie. La terminarea contractului sigur vor fi dezactivate.
As mai dori sa imi dati cateva exemple de receiver capabile sa decodeze semnalul digital emis prin cablu de UPC, respectiv RCS RDS.
Multumesc.

#7
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Orice televizor care stie DVB-C o sa prinda posturile "la liber" din ambele retele. Sa decodezi posturile criptate, este altceva.Posted Image
Pana la urma care este scopul? Ce vrei sa faci?

#8
DT19

DT19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 13.01.2011

 Lesbianu, on 09 octombrie 2014 - 16:56, said:

Orice televizor care stie DVB-C o sa prinda posturile "la liber" din ambele retele. Sa decodezi posturile criptate, este altceva.Posted Image
Pana la urma care este scopul? Ce vrei sa faci?
Am nevoie de un tuner/decodor de semnal digital pentru un TV al carui tuner nu e compatibil cu standardul dvb-c upc/rds
Prin urmare imi trebuie un astfel de receiver, dar altul (prefer eu) decat cele oferite de providerii upc sau rds.
Aveti cateva exemple compatibile (UPC si RDS)?

Edited by DT19, 09 October 2014 - 17:05.


#9
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 03.07.2007
Netestat: http://www.itsh.ro/2...-HDMI--USB.html

Testat un GoldenMedia Wizard HD dar nu stie CI+, in schimb receptioneaza canalele transmise necriptat.

#10
SouL

SouL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.08.2005
Altul ati mai testat?

#11
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Intrebare pt mediaboxul DVR Cisco 8665. De la o vreme dupa oprire, cam la 2 ore si ceva, dispare afisajul cu ora de pe el. Ulterior, la deschidere, incarca Load de fiecare data si pornrste destul de greu. E vreo setare gresita ceva?

Edited by dincadan78, 31 August 2017 - 06:13.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate