Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Īnchidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Netmonitor Nokia DCT4 : s-a rezolvat !

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#37
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Depinde de model. Insa sunt multe sanse sa nu fie Netmon pe asa telefoane, cum WM 2003. ;)

#38
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004
Si-a mai activat cineva NM pe DCT4?
Cosconor, ce ai mai facut cu 6310i?

#39
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

View Postsorente, on Jan 21 2006, 17:46, said:

Cosconor, ce ai mai facut cu 6310i?
6310.
Nu, nu am facut nimic, un prost de la service mi-a pus versiunea lui de soft, si īmi spune ca pe a mea nu poate sa o puna, dar cred ca nici nu a īncercat. In rest nu pot face nimic, asa se īntāmpla īn .fr, cānd te duci la un service si spui ca vrei sa faci update firmware aia se uita cu ochii mari la tine, asa ca nicinu mai are rost sa pronunti cuvāntul Netmonitor. :death:

#40
kind3r

kind3r

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 29.11.2005
so, vre-un service in bucuresti care sa faca asta la un pret decent si chiar sa stie ce au de facut ?

#41
my_ics

my_ics

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 12.08.2005
Salutare !

Urmaresc de ceva timp discutiile din acest forum referitoare la GSM. Felicitari !
Lucrez intr-un service GSM de ceva timp.

Va asigur ca nu riscati nimic in momentul in care rescrieti soft-ul pe un DCT4, daca cel care o face respecta anumiti pasi !

In anumite situatii puteti scrie doar fisierul MCU - care reprezinta soft-ul de baza pe care-l ruleaza telefonul chiar daca nu detineti aceeasi versiune pt. PPM - care prezinta pachetul de limbi pt. meniul telefonului.

Reflash-ul telefonului se face cu "echipamente" dedicate si nu cu cabluri de date, porturi infrarosu etc.

VA POT AJUTA IN RESCRIEREA SOFT-ULUI RESPECTIV !
CONTACTATI-MA la [email protected]

@COSCONOR: Daca inca nu ai rezolvat pb. in FR am sa incerc sa te ajut fara fisierul PPM care ti l-au cerut. Spune-mi care este vers. de soft care ruleaza pe 6310 tastand *#0000# .

Succese !

#42
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

View Postmy_ics, on Jan 28 2006, 19:15, said:

@COSCONOR: Daca inca nu ai rezolvat pb. in FR am sa incerc sa te ajut fara fisierul PPM care ti l-au cerut. Spune-mi care este vers. de soft care ruleaza pe 6310 tastand *#0000#.
Pe 6310 am versiunea 5.10 (ultima versiune disponibila pentru 6310-uri) iar versiunea data pe acel forum cu Nemonitor-ul activ este tot versiunea 5.10

Mersi !!  :kisstogether:

#43
Andrei

Andrei

    Lume multa, oameni putini...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 01.12.2001

View Postmy_ics, on Jan 28 2006, 20:15, said:

Salutare !

VA POT AJUTA IN RESCRIEREA SOFT-ULUI RESPECTIV !
CONTACTATI-MA la [email protected]

@COSCONOR: Daca inca nu ai rezolvat pb. in FR am sa incerc sa te ajut fara fisierul PPM care ti l-au cerut. Spune-mi care este vers. de soft care ruleaza pe 6310 tastand *#0000# .

Succese !

In ce oras esti si cat ceri pt un 6310i?

#44
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

GATA !



Am Netmonitor pe 6310 ! Am fost pāna la un magazin īn periferia Parisului (īntr-un cartier foarte strange, ca sa zic asa :blink:...), si am gasit acolo un service dotat extrem de bine, care flasheaza si deblocheaza tot. A durat 1H30, ca nu aveam file-ul PPM si a trebuit sa-l cautam pe Net, si prin nu stiu ce miracol l-am gasit. Apoi flashuirea nu mergea, telul chiar nu se mai aprindea, īnsa pāna la urma am reusit sa rezolvam. :worthy:  :worthy:

2 poze (RapidShare) cu 6310-ul meu Netmonitorizat : aici si aici.

#45
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
/offtopic/

Se pare ca au acolo si acel dongle USB, Cruiser, pentru a activa Channel Info si Battery Info pe Sony-Ericsson, asa ca o sa ma duc acolo cu V800-urile mele pentru a activa aceste 2 meniuri, probabil martea viitoare. Va tin la curent !

#46
Diomondus

Diomondus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 21.12.2005

View PostAlice, on Jan 10 2006, 13:37, said:

pt 9500 still nothing :(
Mda, si eu astept si nimic pana acum ...

#47
mike22

mike22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 06.07.2004
si eu astept pentru 9300 :(

#48
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Uitati aici o lista cu multe PPM-uri... DAr problema e ca nu stim īn ce versiune sunt.

#49
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
gata. s-a activat netmonitor pe un 6310i.  :coolspeak:

#50
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
:coolspeak: Great !!

Unde l-ai activat ?

Edited by Cosconor, 13 March 2006 - 19:31.


#51
Andrei

Andrei

    Lume multa, oameni putini...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 01.12.2001

View Postbluehunt, on Mar 13 2006, 19:27, said:

gata. s-a activat netmonitor pe un 6310i.  :coolspeak:


View PostCosconor, on Mar 13 2006, 19:31, said:

:coolspeak: Great !!

Unde l-ai activat ?

Era vorba de al meu. :D  :coolspeak:  :console:  :D

#52
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
@Andrei:  :coolspeak:  inseamna ca impartim acelasi telefon :)

nu era al lui andrei. era propriul meu 6310i (nu l-am activat eu...m-am dus la un service). nu stiu daca am voie sa fac reclama pe aici, dar daca vrea cineva locatia service-ului sa-mi dea un pm.

Edited by bluehunt, 14 March 2006 - 03:52.


#53
m0rgul

m0rgul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.05.2006
ok...vreau si eu NM...am un 6230i... oare daca ma duc la celetec astia au asa ceva? sau sa il caut pe undeva si sa ma duc cu soft-ul pe un cd?

#54
boss2008

boss2008

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 31.07.2008
Salut! Ma poate ajuta cineva cu o problema? Cum pot sa selectez in Netmon la maniul 1.12 BTS TEST pt un canal cu denumirea E21?
Sunt pe Cosmote dupa cum v-ati dat seama si am nokia 6680. Nu stiu cum sa trec in hexa E21....21 stiu, dar cu E ce fac?
Scuze daca am gresit ceva.....sunt nou pe aici

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate