Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nici hackerii nu mai sunt ce-au f...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...
 Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 

Netmonitor Nokia DCT4 : s-a rezolvat !

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#19
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004
Am luat flash-ul (versiunea patch-uita, pentru ca initial aparuse o versiune care cica nu functiona), am luat inca un fisier care are extensia .pm Acesta este ppm-ul? Daca nu e unde, il gasesc si cum aflu daca e aceeasi versiune cu flash-ul? Flash-ul zic ei ca e 3.50, exact ca versiunea din tel. meu.
Merci.

Edited by sorente, 05 January 2006 - 11:42.


#20
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Nu stiu daca .pm este file-ul PPM, ca am auzit ca exista si file .pm, si poate e ceva diferit. Acum de unde o iei... nu stiu ! Eu am cautat aseara 2 ore un PPM pentru 6310, m-am dus pe toate site-urile cu firmware, am gasit toate versiunile, numai ultima (5.10) = care îmi trebuie mie nu am gasit-o. Anyway, sper sa mearga si fara.

Eu zic sa-l duci asa, sa daca e vreo problema si nu poate sa ti-l faca, atunci te întorci alta data, si între timp mai cauti PPM-ul. Nu-ti pierde acum timpul ca mine, ca poate nu e necesar 100%.

Duc astazi telu la service, si îl recupere luni. Sper sa-l recuperez functional ! ;)

#21
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Gata, am lasat 6310-ul la service, cu CD-ul cu tot. Il voi recupera luni.

#22
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004
Sper sa mearga, maine ma duc si eu, chiar nu e prost un telefon de rezerva in astfel de momente :)

#23
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Tie t-l face pe loc, right ?

#24
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Am raspunsul la întrebarea cu acele PPM-uri : daca telefonul tau este actual cu acesi versiune firmware ca cea care o dau ei pe site, atunci e OK, nu-ti mai trebuie acel package cu limbile.

De exemplu Nokia 6310 al meu este acum în versiunea 5.10 (*#0000#), iar ei dau pe site flash-ul MCU tot în versiunea 5.10, deci e suficient ! Cool, o problema rezolvata ! :coolspeak:

#25
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004

YEEESSSSS!!!!! MI-AM ACTIVAT NETMONITORUL PE 6230i :D

In sfarsit dupa 1an de cautari pentru activarea NM la DCT4, merci Cosconor! :coolspeak:

Am luat de pe net versiunea patch-uita si m-am dus cu ea pe un USB Pen drive si cu telefonul la un Service.
I-am explicat ce vreau celui de acolo (a inteles cu greu, nu era el cel care se ocupa efectiv de service). Dupa ce m-am documentat asupra mai multor aspecte (in caz ca nu merge sa imi bage la loc o versiune functionabila, sa nu se schimbe IMEI-ul etc) omu a trecut la treaba. A vazut ca ce am adus eu era doar MCU, a flashuit el cu o versiune 3.50 pentru a instala in telefon PPM-ul si CNT (daca am retinut bine), pentru ca apoi sa bage MCU adus de mine (v3.5). Dupa 10+10 min tel. totul era OK!
Inainte sa plec de acasa am facut un backup cu PC Suite la numere, setari mesaje, etc. pentru ca toate acestea se pierd la resoftare. Omu de la service mi-a bagat grija ca la resoftari trebuie sa scot inainte parola de pe cardul de memorie, in caz contrar, nu se mai poate face nimic cu cardul :deadtongue:
Uite filmuletul:
Attached File  nm_.zip   541.77K   455 downloads
Scuzati calitatea, diferentele de framerate dintre telefon si camera genereaza niste aliasuri ciudate, ceea ce ingreuneaza sarcina codecului, imaginea aparand plina de "compression artifacts".

E super, ce sa mai! :coolspeak:

Edited by sorente, 06 January 2006 - 18:21.


#26
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004
M-am descurcat, nici nu credeam ca o sa rezolv asa repede, vroiam sa ma duc doar sa intreb, dar am zis "ia sa iau si flash-ul si sa ii fac si un backup telefonului".
YES!!! I did it! :coolspeak:

Aaa, am uitat un aspect important, pretul operatiounii a fost de 30 RON, atat mi-au luat pentru flash-uire.
Flash-ul patch-uit a ramas si la ei :D

Edited by sorente, 06 January 2006 - 18:37.


#27
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Inca o data felicitari !!

Imi pare foarte foarte bine ca ai reusit ! Asta înseamna ca ai cazut pe un super service ! Ar fi bine sa pui adresa lor aici pe forum, ca poate sunt interesati cei din Târgoviste ! :photo:

Ia spune, vad eu prost sau Test-ul 7 e down ? Adica nu arata valorile ? <_<
edit : da, am vazut bine, Test-ul 7 este dead, arata un 3 la E (valoare imposbibila, normal e ori 0 ori 1) si un patrat (!) la A... Din pacate e normal, ca si aia de la PhoneDirect Ro, care vând telurile Nokia DCT4 cu Netmon deja activ, au aceasi problema. Pe 6310 vad (la ei) ca functioneaza normal Test-ul 7...
E (un pic) nasol, ca nu mai vezi zonele dualband (cu 2Ter activ).

Edited by Cosconor, 06 January 2006 - 19:20.


#28
EPoX

EPoX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,215
  • Înscris: 18.01.2004
zilele astea rezolv si eu cu netmonitor ptr 6600 al meu :P

daa a mai pus cineva asaceva pe 6600 sa-mi zica si mie cate una alta :P ( m-am documentat bine de tot si acum o sa trec la actiune :P )

#29
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Pai la 6600 e complet diferit, ca e Symbian, si e super extra simplu de instalat : descarci programul de aici, apoi îl instalezi ca orice soft de Symbian, cu PC Suite, si gata. Nu îti prinzi ca noi urechile cu DCT4, sa ne plimbam prin service-uri ! :)

#30
sorente

sorente

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,455
  • Înscris: 24.09.2004
Service-ul unde am facut treaba este in Targoviste, pe strada Cetatii, "Magazinul Verde" cum ii spune lumea :)

Primele impresii despre NM de pe 6230i le-am bagat in topicul cu lista celulelor din GSM CDMA Telecomunicatii, o sa vedeti acolo, tot 3310 a ramas mai tare la unele capitole :D

Ar fi misto ca topicul asta sa fie sticky :coolspeak:

#31
Andrei

Andrei

    Lume multa, oameni putini...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 01.12.2001

View Postsorente, on Jan 6 2006, 18:18, said:

Am luat de pe net versiunea patch-uita si m-am dus cu ea pe un USB Pen drive si cu telefonul la un Service.
I-am explicat ce vreau celui de acolo (a inteles cu greu, nu era el cel care se ocupa efectiv de service). Dupa ce m-am documentat asupra mai multor aspecte (in caz ca nu merge sa imi bage la loc o versiune functionabila, sa nu se schimbe IMEI-ul etc) omu a trecut la treaba. A vazut ca ce am adus eu era doar MCU, a flashuit el cu o versiune 3.50 pentru a instala in telefon PPM-ul si CNT (daca am retinut bine), pentru ca apoi sa bage MCU adus de mine (v3.5). Dupa 10+10 min tel. totul era OK!

deci merge doar cu un singur fisier, ala de pe linkul dat de Cosconor, fara alte ppm sau alt fisier in plus...?

#32
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,150
  • Înscris: 05.12.2002
pt 9500 still nothing :(

#33
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Ala nu a inteles ce vroiam eu... asa ca mi-a pus un firmware de-al lui ! :death: I-am dat telu înapoi, si sper ca mi-l reflasheaza pâna joi. Voi vedea atunci. :mellow:

View PostAlice, on Jan 10 2006, 12:37, said:

pt 9500 still nothing :(
Nici nu ma mira... Poate ca in viitor va iesi firmware-ul modificat si pentru el ! :console:

#34
EPoX

EPoX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,215
  • Înscris: 18.01.2004
am instalat si eu netmonitorul pe 6600 ... mi-ar place la nebunie sa-mi dau seama la ce se refera fiecare chestie de acolo ... un dictionar ceva unde pot gasi ??

#35
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
V-am scris eu un "dictionar"... :D Vezi aici !

#36
EDGE

EDGE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 447
  • Înscris: 17.10.2004
Stie cineva cum fac sa activez echivalentul lui NetMon pentru telefoane cu Windows Mobile?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate