![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Program de rasucit imaginea...
Last Updated: Oct 05 2014 23:12, Started by
magaenea
, Oct 05 2014 20:38
·
0

Posted 05 October 2014 - 20:38

Salve.
Sper ca scriu in aria potrivita... Am facut cu telefonul cateva filmulete in Delta Dunarii,sunt super imaginile insa am tinut telefonul normal(vertical) iar pe comp. imaginea cu bs player mi-o da pe o parte,am cautat in meniul bspleyer-ului dar nu am gasit nici o functie care sa ma ajute sa rasucesc imaginea(sau poate nu cunosc eu destul de bine toate functiile). V-as ruga daca stiti vreun alt program de redare cu care sa pot sa vad imaginea normal,sau un program cu care sa modific imaginea ,sa o rasucesc. Va multumesc anticipat. |
Posted 05 October 2014 - 20:45

EU folosesc PotPlayer. Click dreapta, alegi "video", apoi "screen rotation", si il invarti cum vrei
|
Posted 05 October 2014 - 20:49

Sau Windows Movie Maker... cred ca vine integrat in orice Win. Asta daca nu esti pe alt sistem de operare...
|
Posted 05 October 2014 - 20:53

De fapt singura solutie eficienta e sa rasucesti monitorul, altfel o sa ocupe doar o bucata mult mai mica din ecran.
|
Posted 05 October 2014 - 20:58

magaenea, on 05 octombrie 2014 - 20:38, said:
Am facut cu telefonul cateva filmulete in Delta Dunarii,sunt super imaginile insa am tinut telefonul normal(vertical) iar pe comp. imaginea cu bs player mi-o da pe o parte,am cautat in meniul bspleyer-ului dar nu am gasit nici o functie care sa ma ajute sa rasucesc imaginea(sau poate nu cunosc eu destul de bine toate functiile). Solutia este o modificare a markerului in fisierul video, sunt putine programe care stiu sa faca asta si costa... mie mi-a fost lene sa sap mai departe insa in practica ar trebuie sa fie o locatie din fisier care o modifici cu un hex editor si aia e, numai ca trebuie sa stii unde exact si ce sa pui in loc sa faca orientarea corecta. Deci nu e nevoie sa recodezi fisierele ca sa pierzi calitatea cum fac programele teapa, doar sa-i modifici markerul pentru ca inregistrarea video este aceeasi indiferent cum tii telefonul (normal/default este landscape), markerul face diferenta de orientare. |
Posted 05 October 2014 - 23:12

magaenea, on 05 octombrie 2014 - 20:38, said:
Salve. Sper ca scriu in aria potrivita... Am facut cu telefonul cateva filmulete in Delta Dunarii,sunt super imaginile insa am tinut telefonul normal(vertical) iar pe comp. imaginea cu bs player mi-o da pe o parte,am cautat in meniul bspleyer-ului dar nu am gasit nici o functie care sa ma ajute sa rasucesc imaginea(sau poate nu cunosc eu destul de bine toate functiile). V-as ruga daca stiti vreun alt program de redare cu care sa pot sa vad imaginea normal,sau un program cu care sa modific imaginea ,sa o rasucesc. Va multumesc anticipat. cauta si site-uri online care fac aceasta transformare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users