DataGridView refresh
Last Updated: Oct 14 2014 13:40, Started by
neo11ro
, Sep 29 2014 15:21
·
0

Posted 29 September 2014 - 15:21

Salutare,
Sper sa gasesc o solutie aici ca imi storc creieri si google ul de 3 zile in speranta de a gasi o solutie. Folosesc un datagridview pt afisarea unor date stocate intr o baza de date MySql Totul merge ok. mai putin refresul informatiilor din view. Informatiile sunt aduse din baza interogate in imidiate window dar nu sunt afisate. codul arata cam asa Public Shared Sub OnTimedEvent(ByVal source As Object, ByVal e As ElapsedEventArgs) Dim query As New imp_SQL Dim impDATA As New imp_SQL() Dim BindingSource1 As New BindingSource() Call query.ValuesSQL(1) BindingSource1.DataSource = imp_SQL.lvi FormAdmin.DataGridViewDataReq.DataSource = BindingSource1.DataSource BindingSource1.ResetBindings(False) End Sub lvi este o globala care stocheaza inf din baza de date. O zi buna. |
Posted 29 September 2014 - 19:09

Posted 30 September 2014 - 09:36

Cred ca m am grabit putin.
Cand interoghez BindingSource1.DataSource, este ok toate informatiile sunt acolo si sunt modificate (valorile le modific manual in baza MySQL). imp_SQL.lvi este un DataTable. Vre o idee ? |
Posted 14 October 2014 - 13:40

S a rezolvat.
Deci cand apelam functia OnTimedEvent o faceam printr un Dim Timer As New Timers.Timer(60000) '1000 ms Timer.AutoReset = True AddHandler Timer.Elapsed, AddressOf qrt.TimerElapsedHandler Timer.Start() care cred ca crea un Thread si bloca toata aplicatia. Solutia una neasteptat de simpla : Din toolbox => Components exista un Timer care poate fi setat sa declanseze la un interval stabilit. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users