Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa
 Reciclare hard disk-uri defecte v...

Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...
 Probleme martorii de bord Opel Me...

Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma
 Buget de vis: ce caravana sa aleg...

Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...
 

cablaj cu PIC-30F6012A

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
salut , as vrea sa fac un cablaj cu pic 30f6012a in eagle sau sprint dar nu il gasesc neam pe tot mapamondul asta de google , il are cineva , puteti sa mi-l dati si mie :)

#2
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Ce nu gasesti "neam"?

#3
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
da ce este gresit ?

#4
XON-XOFF

XON-XOFF

    Big Fat Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,442
  • Înscris: 27.05.2006
lamureşte-ne mai concret ce vrei
vrei eagle sau sprint sau desene de cablaj ?

#5
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,514
  • Înscris: 23.11.2004

View Postxragon, on 20 septembrie 2014 - 18:34, said:

da ce este gresit ?
Reciteşte ce ai scris şi vezi ce înţelegi !

#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,413
  • Înscris: 10.08.2005
Si daca gasesc la ce adresa ti-l trimit prin posta?
Si cat platesti pentru el?

Edited by MarianG, 20 September 2014 - 20:46.


#7
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
pe bune domnu' marian ? eu am cerut un ajutor la gasirea  acestui cip in eagle , la ce v-ati referit cand ati zis " cat platesti pentru el ? " nu stiu ...

#8
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Sa intelegem ca ai nevoie de footprintul acestui Circuit Integrat(CI pe scurt)?

#9
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
da , vreau fisierul footprint pentru eagle al acestui TQFP

#10
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
nu are nimeni ?

#11
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Ce o fi atat de greu sa il realizezi singur? Asa se invata..

#12
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
sa construiesc fisierul sch si brd al acestui tqfp ? nu cred ca se poate

#13
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Asta ai inteles dta?
Eu credeam ca desenezi schema electrica a montajului, apoi pe baza ei realizezi cablajul..
Sa fiu rau?
Proiectarea unui circuit integrat e deja o ARTA. Cine o stie nu se impiedica ...

#14
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
mai intreb odata , are cineva fisierul sch si brd al acestui tqfp , sau ma poate ajuta sa il gasesc pe google ?

#15
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,589
  • Înscris: 30.07.2003
Poti sa mai intrebi de cate ori vrei pe aria asta dar uita-te la numele ei ! Electronica e mai jos.
http://forum.softped...94-electronica/

Edited by neagu_laurentiu, 26 September 2014 - 06:16.


#16
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,808
  • Înscris: 01.11.2005

Quote

sa construiesc fisierul sch si brd al acestui tqfp ? nu cred ca se poate
se poate foarte simplu, editand libraria unui CI cu aceiasi capsula si modificand doar denumirea pinilor apoi salvezi libraria modificata cu ce nume vrei tu. Treaba asta iti ia maxim 10 minute.

#17
xragon

xragon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.04.2014
o zi buna sau nu ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate