![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cafeneaua DIGI: Discuții la liber...
Last Updated: Nov 29 2023 16:49, Started by
popik2007
, Sep 19 2014 15:38
·
247

Posted 29 August 2023 - 19:44

Posted 29 August 2023 - 20:05

Posted 29 August 2023 - 20:13

Orice post de filme si seriale conteaza (in HD). Bine ca au bagat toate posturile de stiri in HD care prezinta mult imagini din studio, care se vad bine si in SD.
|
Posted 29 August 2023 - 20:20

Pe Eurosport 4K culorile sunt saturate si sunt servite si niste aberatii cromatice. Nu stiu de ce am un feeling ca asa o sa fie transmis US Open pana la final.
Daca reclam o sa spuna ca sunt singurul din tara care am probleme ![]() ![]() ![]() |
Posted 29 August 2023 - 20:44

S-a vorbit despre asta si pe topicul dedicat Eurosport: https://forum.softpe...#entry30200816.
E problema eterna pe Eurosport 4K. Edited by MediumPlayer, 29 August 2023 - 20:44. |
Posted 01 September 2023 - 07:40

Digi_Helper,
Oare care au fost mințile luminate/crețe care au scos si Romantic FM din grila de digital MM? Astă noapte la 2.40 a început un zgomotos meci de fotbal pe frecvența respectivă și orice scanare era văduvită de acel canal de radio. Nu a fost de ajuns că ați eliminat ![]() Cred că e mai bine să ne abonăm la vreum operator pe Internet sau să îmi cumpăr un radio cu funcție de internet. Mulțumim! |
Posted 01 September 2023 - 07:58

Nu e vina DIGI, din ce observ eu astia de la Intact nu mai vor sa il difuzeze gratis.
Aveau si ei un singur post bun in trustul Intact si acum vor bani pe el. ![]() Eu il ascultam online gratis in Winamp. Iar acum pe stream se repeta un mesaj audio cum ca Radio Romantic se transforma in Radio Romantic Premium in mediul online si ca trebuie sa imi fac cont. Intru pe site la ei, dau sa imi fac cont si au abonamente la 1 euro pentru 1 luna, 6 luni cu 5 euro sau 12 luni cu 10 euro. Din moment ce nici pe site-ul lor nu mai poti sa asculti gratis Radio Romantic e clar ca daca pastrau postul de radio in grila digitala Digi cel mult auzeai mesajul ce se repeta non-stop pe streamul de Winamp. |
Posted 01 September 2023 - 08:25

Cu zeci de mii de posturi radio gratis pe internet, ei cer bani?
@Ares14: Nu mai bine ne interesam asupra cauzei si abia apoi, daca e nevoie, venim cu acuze? Edited by isr2002, 01 September 2023 - 08:26. |
Posted 01 September 2023 - 08:56

Mai aveau un post de radio cu muzică românească veche, radio Dor. Și ăsta este cu bani?
|
Posted 01 September 2023 - 11:49

Cu zeci de mii de posturi radio gratis pe internet, ei cer bani? @Ares14: Nu mai bine ne interesam asupra cauzei si abia apoi, daca e nevoie, venim cu acuze? Nisa asta nu e acoperita. Atata timp cat am 10 posturi de manele: Taraf, Etno si alte starvuri, mai sunt si alte persoane care asculta muzica slow. E obligatia, cel putin morala, a operatorului de cablu sa puna in grila diversitate. Multumesc! Edited by Ares14, 01 September 2023 - 11:50. |
|
Posted 01 September 2023 - 11:50

Deci fără mâna CNA nu există grilă mai bună.
Scurt |
Posted 01 September 2023 - 12:49

isr2002, on 01 septembrie 2023 - 08:25, said:
Cu zeci de mii de posturi radio gratis pe internet, ei cer bani? @Ares14: Nu mai bine ne interesam asupra cauzei si abia apoi, daca e nevoie, venim cu acuze? Intact au cea mai scarboasa politica in legatura cu tot ce inseamna OTT, online sau chiar si DTH. Au o foamete de bani incredibila iar asta se vede in politica Antena Play care costa vreo 40 lei. Orice firma/operator care vrea sa distribuie in online canalele Antena nu primeste permisiune, ca sa plateasca clientii pt Antena Play. Orice firma/operator care vrea sa ofere timeshift/arhiva/replay, nu primeste permisiune, pentru ca sa plateasca clientii jegul de Antena Play. Mai nou si Freesat (Dthul) ieftin la 100 lei/an a fost intampinat cu jet de Antena pentru ca e mai ieftin pt cei din afara sa dea 8.25 lei pe luna decat 40 lei pe Antena Play. Sunt fff fomisti de bani, iar cine se aboneaza la Antena Play si sustine asa ceva mă-sa e ta-su! |
Posted 01 September 2023 - 13:30

In 2012 - 2018 pe DTH nu au avut deloc Antenele, le-au reintrodus pe toate in 2018 astfel incat DIGI sa-si recastige anumiti abonati care au plecat de la ei datorita faptului ca nu mai aveau nici macar Antena 1 pe satelit.
|
Posted 01 September 2023 - 19:30

Intact au cea mai scarboasa politica in legatura cu tot ce inseamna OTT, online sau chiar si DTH. Au o foamete de bani incredibila iar asta se vede in politica Antena Play care costa vreo 40 lei. Orice firma/operator care vrea sa distribuie in online canalele Antena nu primeste permisiune, ca sa plateasca clientii pt Antena Play. Orice firma/operator care vrea sa ofere timeshift/arhiva/replay, nu primeste permisiune, pentru ca sa plateasca clientii jegul de Antena Play. Mai nou si Freesat (Dthul) ieftin la 100 lei/an a fost intampinat cu jet de Antena pentru ca e mai ieftin pt cei din afara sa dea 8.25 lei pe luna decat 40 lei pe Antena Play. Sunt fff fomisti de bani, iar cine se aboneaza la Antena Play si sustine asa ceva mă-sa e ta-su!
Nu, la fel au procedat si cu Chill FM. Nisa asta nu e acoperita. Atata timp cat am 10 posturi de manele: Taraf, Etno si alte starvuri, mai sunt si alte persoane care asculta muzica slow. E obligatia, cel putin morala, a operatorului de cablu sa puna in grila diversitate. Multumesc! ![]() |
Posted 02 September 2023 - 13:00

ronuquet, on 01 septembrie 2023 - 12:49, said: Intact au cea mai scarboasa politica in legatura cu tot ce inseamna OTT, online sau chiar si DTH. Au o foamete de bani incredibila iar asta se vede in politica Antena Play care costa vreo 40 lei. Orice firma/operator care vrea sa distribuie in online canalele Antena nu primeste permisiune, ca sa plateasca clientii pt Antena Play. Orice firma/operator care vrea sa ofere timeshift/arhiva/replay, nu primeste permisiune, pentru ca sa plateasca clientii jegul de Antena Play. Mai nou si Freesat (Dthul) ieftin la 100 lei/an a fost intampinat cu jet de Antena pentru ca e mai ieftin pt cei din afara sa dea 8.25 lei pe luna decat 40 lei pe Antena Play. Sunt fff fomisti de bani, iar cine se aboneaza la Antena Play si sustine asa ceva mă-sa e ta-su! Îți convine oferta lor? cumperi produsul (antena play)! nu-ți convine? Ignora-i! |
|
Posted 02 September 2023 - 13:18

Cum sa ii ignor boss? O parte din abonamentul platit de mine la TV se duce obligatoriu in buzunarele lor indiferent daca sunt sau nu sunt de acord!
Deci dupa ce ca sug si de la mine bani, sug si din reclame, e te mai vor sa cotizez inca 40 lei ca sa pot urmari reluari! Kanal D se multumeste cu banii mei de ab + reclame si ofera posibilitatea de timeshift/arhiva, in plus pun toate emisiunile pe youtube, moka! Digi care are peste 5 mil ab pe cablu trebuie sa scoata nesimtirea din securisti, si sa ii execute. Ori dati drepturi de difuzare ori ramaneti pe vdf si orange cu sub 1.5 mil abonati. Sa vedem atunci ce o sa faca cu Antena Playul lor. I auzi... 40 lei, mai mult decat HBO sau sa ceara bani pt radio... eu nu le scoteam doar radioul, ci tot trustul, fix azi pe 2 septembrie cand incepe Chefi la Cutite si venea grosu din publicitate!!!! Edited by ronuquet, 02 September 2023 - 13:20. |
Posted 02 September 2023 - 13:47

Vodafone se pare ca a plătit pentru Romantic FM, încă se află in grila si are emisie normală cu reclame cu tot.
|
Posted 02 September 2023 - 15:55

ronuquet, on 02 septembrie 2023 - 13:18, said:
Digi care are peste 5 mil ab pe cablu trebuie sa scoata nesimtirea din securisti, si sa ii execute. Ori dati drepturi de difuzare ori ramaneti pe vdf si orange cu sub 1.5 mil abonati. Sa vedem atunci ce o sa faca cu Antena Playul lor. I auzi... 40 lei, mai mult decat HBO sau sa ceara bani pt radio... eu nu le scoteam doar radioul, ci tot trustul, fix azi pe 2 septembrie cand incepe Chefi la Cutite si venea grosu din publicitate!!!! Există contracte care trebuie respectate. Când una din părți încalcă acel contract se ajunge la situații extreme cum s-a întâmplat cu Romantic FM. Intact a cerut bani și DIGI l-a scos din grilă. Dacă DIGI scoate toate canalele Intact din grilă vor pierde procesul și nu face daraua cât ocaua. |
Anunturi
▶ 12 user(s) are reading this topic
4 members, 6 guests, 2 anonymous users
KLM2009, AlexFCSB4, DonFalcone1, satyca