Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...

filtru de particule benzina GPF

Rascumparare titluri de stat TEZA...

Chirie la Administratia Fondului ...
 Fisuri anvelope?

Valabilitate permis auto cat. A s...

Caramida aparenta peste termosistem

Linistea din timpul penelor de cu...
 Achiziție laptop baterie det...

Cenzura in masa comentarii youtube

Inscriere copil la scoala in Roma...

exista adaptoare pentru baterii P...
 Sa folosim antivirus, antimalware?

SMS suspect livrare "posta ro...

Film original sau pirat?

Cum poti inregistra CD-uri in for...
 

Cafeneaua DIGI: Discuții la liber...

* * * * - 10 votes
  • Please log in to reply
26852 replies to this topic

#1
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Mai are cineva probleme la ora asta?
Macroblocuri grupa mare, am semnal 50-75 calitate 100
Ce sa fie oare?

#2
JohnTM

JohnTM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,219
  • Înscris: 02.08.2011
La fel am probleme pe DF HD.

#3
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Pe mai toate face asa.
Culmea, am comutat  pe analogic și tot face macroblocuri. Nu trebuia sa facă purici pe analogic?

Cred ca e de la ei

#4
bogdan074

bogdan074

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,574
  • Înscris: 11.04.2005
La constanta se vede cu macroblocuri pe aproape toate canalele, iar pe cele hd apare foarte des informatia "canal lipsa"

Edited by bogdan074, 19 September 2014 - 15:44.


#5
bonesgrecia

bonesgrecia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 614
  • Înscris: 12.04.2009
Și în Iași se vede ca naiba, macroblocuri grupa mare
😤

#6
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,329
  • Înscris: 16.04.2014
Este confirmat un incident pe retea.
Este in curs de solutionare.

#7
tiestodj20

tiestodj20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,698
  • Înscris: 04.06.2007
Braila, nu poti vedea nimic pe niciun canal, macroblocuri cat China si sunet intrerupt.

Dupa cate se pare, este afectata cel putin toata partea de est a tarii.

Edited by tiestodj20, 19 September 2014 - 15:58.


#8
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Răbdare și tutun :)

#9
JohnTM

JohnTM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,219
  • Înscris: 02.08.2011
Eu am stins tv-ul nu pot urmari nimic. E vineri face femeia de servici curat.

#10
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,902
  • Înscris: 06.04.2005
Si unpic din vest, in Arad pe analogic e la fel deci cred ca in toata tara sunt probleme speram ca se vor rezolva cat mai repede.

#11
wolfynwo

wolfynwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,660
  • Înscris: 31.10.2013
Timisoara + Severin DIGITAL+Analog macroblocuri imposibil de vizionat ceva.

#12
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,443
  • Înscris: 16.12.2006
In Bucuresti nu sunt probleme, am zappat de la pozitia 1 pana la 35 si toate canalele se vad normal, atat cele SD, cat si cele HD. :)

#13
ac89

ac89

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 22.02.2007
Sibiu Digital + Analogic macroblocuri imposibil de vizionat ceva.

#14
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,759
  • Înscris: 24.04.2013

View Postpopik2007, on 19 septembrie 2014 - 15:43, said:

…Culmea, am comutat  pe analogic și tot face macroblocuri. Nu trebuia sa facă purici pe analogic?…
Purici daca ar fi reteaua pe analogic. Daca totul vine pe digital, conversia la analogic e facuta local (pe scara blocului/ etc), si problema e de la sursa (deci exista deja in semnalul digitalul care vine din retea, fie e prea slab fie e cu erori de compresie) atunci apar macroblocuri si pe analogic.

#15
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,781
  • Înscris: 04.04.2008
In Constanta sunt probleme.

#16
mediasettv

mediasettv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,225
  • Înscris: 24.05.2014
Poate își pregătesc infrastructura ptr.perioada toamna-iarna!

#17
Crristynel

Crristynel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 21.12.2013
In Onesti si-a revenit semnalul. Se vad ok toate canalele.

#18
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Cică la colegul vh1 : '' se lucrează la noi canale'' :)))

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate