Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!

Recomandare arhitect din zona Buc...
 Relatie 7 ani incheiata. O vreau ...

MTB/Hardtail - 10.000 lei

Casele de batrani - locul unde ne...

Carduri PREMIUM la Bancile din Ro...
 Unde pot descarca Autocad electri...

Accident evitare obstacol- avarii

Erdogan castiga un nou mandat.

Persian Lessons, 2020
 Doctorita si telefonul

Veris Titan

aspirator flexibil

Sistem iluminare obiectiv izolat
 

De ce nu merge iMessage pe nr digi ?

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#19
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

 Macarons, on 18 septembrie 2014 - 22:34, said:

Incerc orice si degeaba. Ma taxeaza incontinuu pe nimic :))) nu stiu ce naiba sa-i mai fac.. Ramane sa sun maine la ei si sa ma tin de capul lor..

Asta e geniala.
"Vreau sa va sar. Vreau sa trimit sms-uri prin wifi nu prin voi. De ce nu ma ajutati?"

#20
chris_t

chris_t

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,116
  • Înscris: 27.04.2006
De curiozitate, instalează BBM și vezi dacă merge.

#21
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007

 chris_t, on 20 septembrie 2014 - 08:16, said:

De curiozitate, instalează BBM și vezi dacă merge.
Merge ;)

Edited by easy90rider, 20 September 2014 - 10:42.


#22
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 25.12.2004
eu in locul tau as face asa : as da telefonului sa revina la setarile din fabrica sau l-as baga in modul de recuperare si apoi cu cartela de digi bagata as initializa telefonul ca unul nou. Asta daca nu cumva telefonul foloseste sim dela special de decodat ( grevy parca ii zice ) ... si toate astea daca nu cumva astepti portarea numarului de voda in digi peste cel pe care il ai acum !

#23
Macarons

Macarons

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.09.2014
Am facut asta, iar telefonul este neverlock.
BBM merge, te inregistrezi cu e-mailul.

#24
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 25.12.2004
sati putin tu ai facut reinistializarea si tot apare ca esti inregistat cu numarul de vodafone?
incearca si fa reinitializarea softului cu modul acea recovery insa nu mai folosi back-up-ul din itunes sau icloud.

folosesti numar Digi din cel cu 077x ?

pentru aplictii gen whatsapp sau viber, deastea de se autorizeaza prin sms merge ?

e posibil sa fie problema cu numarul sa nu fie recunoscut de serverele apple ... poti sa trimiti o sesizare catre apple ....

#25
Macarons

Macarons

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.09.2014
L-am restaurat ca iphone nou, nu a mers, iar dupa i-am facut back-up, pt ca nu vreau sa pierd tot ce am in tel..
Da, 077...am

#26
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 25.12.2004
de la back-up e posibil sa fie problema, contul tau este activat pe nr pe care e facut back-up-ul . Cu toate ca nu inteleg de ce telefonul nu vede noul numar de telefon ... vezi acolo la telefon vezi la " numarul meu ce numar apare " ... cu toate ca nu ar trebui sa aiba legatura !

#27
alexandru_83

alexandru_83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 824
  • Înscris: 20.11.2010
Cu un sim de la alt operator ai incercat?

#28
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
N-are a face sim-ul, sau altceva. iMessage depinde exclusiv de internet. Ai net merge, n-ai net nu merge.

#29
alexandru_83

alexandru_83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 824
  • Înscris: 20.11.2010
Pai el nu poate sa il activeze,deci e o problema cu sms-ul care se trimite pt activare...Sa incerce cu o cartela de la alt operator si daca se activeaza,atunci problema e de la digi

#30
Macarons

Macarons

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.09.2014
Apare nr. de digi la nr. meu

#31
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 25.12.2004
as fi curios daca un alt coleg de forum are activat iMessages, insa tot pe nr de digi cu 077x si nu pe un numar portat in digi.

#32
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,368
  • Înscris: 08.06.2005
Pentru a clarifica unele lucruri. Serviciile iMessage/FaceTime se activeaza pe adresa de e-mail si/sau pe numarul de telefon, iar folosirea acestor servicii se face prin internet. Astfel esti taxat la activarea lor doar cand aceasta are loc pe numarul de telefon.
Avantajul de a activa serviciilor pe numarul de telefon e ca nu e necesara adresa lor de e-mail, iar la Contacte se poate observa ca apare automat optiunea FaceTime sub numarul de telefon la persoanele care au serviciul activat pe numar. De asemenea cand trimitem mesaj nou unui persoane ce are iMessage activat pe numarul de telefon, va aparea automat iMessage in loc de Text Message in casuta de scriere.
Am explicat cum se activeaza serviciile doar pe adresa de e-mail. http://forum.softped...8#entry15918510

Edited by deathnite, 27 September 2014 - 22:41.


#33
Macarons

Macarons

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.09.2014
Acum merge. Nu i-am facut nimic, decat update-ul la ultimul soft. Nici nu am mai incercat pana acum sa-l activez, dar cand am facut update am zis 'hai, poate reusesc acum' si s-a activat in cateva secunde...

#34
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,368
  • Înscris: 08.06.2005
Dupa cum am zis functioneaza serviciul iMessage, cat si FaceTime in reteaua Digi Mobil pe numarul de telefon.
Desi am pus screenshot-uri, user-ul Ausradierer incerca sa ma contrazica pe alt topic in ideea ca Digi Mobil nu apare in lista de operatori suportati de Apple. http://support.apple.com/ro-ro/ht1937
Daca ar fi sa mergem pe ideea asta atunci nici restul serviciilor din lista nu ar fi disponibile in reteaua Digi Mobil, cum ar fi Personal Hotspot, desi functioneaza fara probleme. Avea impresia ca daca la cineva nu ii merge serviciul, e valabil pentru intreaga retea.
La ce atitudine a avut a si disparut comentariul. http://forum.softped...8#entry15915520

Edited by deathnite, 11 November 2014 - 22:33.


#35
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,780
  • Înscris: 26.04.2007
in postul numarul #16 l-am interpelat si eu....insa se pare ca a preferat sa nu raspunda.
Oricum functioneaza corect, iar faptul ca nu ii functioneaza lui nu este relevant.

#36
danzi23

danzi23

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,041
  • Înscris: 14.08.2013
se pare ca iMessage a avut ceva bug-uri

http://news.softpedi...ge-464808.shtml

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate