![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
De ce nu mai merge?
Last Updated: Sep 16 2014 16:55, Started by
eugenlb43
, Sep 15 2014 18:05
·
0

Posted 15 September 2014 - 18:05

Faceam subtitrati folosin Google Translate pentu traducerea bruta din engleza in romana si apoi corectam traducerea. De un timp nu mai merga asa Subtitle Workshop, imi da eroare zice ca nu e subtitrare valida. Inainte mergea, de vreo 2-3 saptamani nu mai merge stie cineva ce s-a intamplat??
|
Posted 15 September 2014 - 18:16

La mine pe pc merge Google Translate !
Incearca si tu cu bing translator==>http://www.bing.com/translator/ ![]() |
Posted 16 September 2014 - 16:55

Nu Google Translate nu merge ci mai apoi nu mai merge sa folosesc programul Subtitle Workshop, asta imi da eroare, nu Google Translate, ci daca iau traducerea din Google Translate nu o mai recunoaste Subtitle Workshop zice ca e o traducere necunoscuta si nu pot sa o mai fac mai departe, pana acum 2-3 saptamani mergea lejer asa acum nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai merge, a mai patit cineva asa ceva eu asta am intrebat, ce se poate face srie cineva?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users