![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
probleme script php
Last Updated: Sep 13 2014 18:29, Started by
ByeBye1
, Sep 12 2014 21:34
·
0

Posted 12 September 2014 - 21:34

Salut, am urmatorul script php
<?php if(!isset($_SESSION)){session_start();} ?> <ul class="list-group"> <li class="list-group-item"> Modul serverului: <span class="label label-success"> <?php $query = mysqli_query($sqlHp, "SELECT * FROM ".SQL_HP_DB.".settings WHERE id=3"); $output = mysqli_fetch_assoc($query); echo $output['value']; ?> </span> </li> <li class="list-group-item"> Conturi create: <?php ((bool)mysqli_query($sqlServ, "USE account")); $test = "SELECT * from account"; $testquery = mysqli_query($sqlServ, $test); $num2 = mysqli_num_rows($testquery); echo "<span class=\"badge\"><b>$num2</b></span>"; ?> </li> <li class="list-group-item"> Caractere create: <?php ((bool)mysqli_query($sqlServ, "USE player")); $cont = "SELECT * from player"; $contquery = mysqli_query($sqlServ, $cont); $num = mysqli_num_rows($contquery); echo "<span class=\"badge\"><b>$num</b></span>"; ?> </li> <li class="list-group-item"> Jucători online: <?php ((bool)mysqli_query($sqlServ, "USE player")); $exe = mysqli_query($sqlServ, "SELECT COUNT(*) as count FROM player WHERE DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 5 MINUTE) < last_play;"); $player_online = mysqli_fetch_object($exe)->count; echo "<span class=\"badge\"><b>$player_online</b></span>"; ?> </li> </ul> Pe site arata cam asa [ http://i.epvpimg.com/80MFf.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Vreau sa ii mai adaug o coloana. Numar cupoane validate, vreau sa afiseze numarul cupoanelor din baza de date coupons_validated aici sunt numai cupoanele validate vreau sa afiseze cate sunt acolo ca la caractere create. Scriptul importa din doua parti din server alea sunt conturi create caractere si jucatori online si de pe site adica modul serverului. Tot pe site este si coupons_validated am incercat sa fac eu codul dar nu am reusit.. Ma poate ajuta cineva? Edited by ByeBye1, 12 September 2014 - 21:35. |
Posted 13 September 2014 - 15:03

Confunzi cumva termenul coloana cu rand?
Cine vrea sa sustina incompetenta, te poate ajuta. De cat timp practici limba romana, de 20, 30 de ani? |
Posted 13 September 2014 - 18:29

Nu inteleg de ce trebuie sa faci query-urile in template.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users