![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Net de 100/500/1000 Mbps prin fibră optică la Telekom România (oferte, info, discuții etc.).
Last Updated: May 29 2023 10:40, Started by
RODigitalum-megafanro
, Sep 12 2014 16:38
·
27

Posted 24 September 2014 - 13:25

Posted 24 September 2014 - 20:07

Poate în Germania clienții care au un anumit abonament au și aceleași beneficii nu ca la noi aka doi au internet L, dar unul are 200 Mbps, iar celălalt are doar 10 Mbps. Plătind la fel.
|
Posted 25 September 2014 - 09:24

vezi germania unde predomina ADSL/VDSL Germania cred ca are cam cele mai proaste servicii de internet din Europa. Nici macar pe cablu (coaxial) nu ofera viteze peste 100 mbps: http://www.kabelbw.d...ternet-telefon/ sau http://www.kabeldeut...ternet-telefon/ iar multi provideri de VDSL inca mai contorizeaza traficul! Insa lucrurile incep sa se miste si acolo (vezi de exemplu Net Cologne care instaleaza infrastructura FTTH in mediul urban): https://www.netcolog...t/internet-flat Toate tarile din jur (Franta, Olanda, Tarile Nordice, ...) au servicii mai bune la acelasi pret si salarii. Edited by TurboHamster, 25 September 2014 - 09:25. |
Posted 01 December 2014 - 22:44

Mai se stie ceva de FO de la Telekom? La mine in zona, asta vara au bagat niste fire verzi parca prin canalele alea ale lor, iar in bloc au montat un canal vertical de plastic numai la parter si cam atat. Ma uit cel putin o data pe saptamana in canalul ala vertical de pe palier, sa vad daca au bagat ceva fire ,dar nu mai vad nicio miscare de la Telekom.
Edited by gabybcr, 01 December 2014 - 22:47. |
Posted 01 December 2014 - 23:00

prin ce zona esti? e posibil sa fie trasa si sa nu fi cerut nimeni...de curiozitate intreb
|
Posted 01 December 2014 - 23:25

In cartierul Pantelimon. In apropierea blocuuli meu au aparut si niste "dulapuri" ca alea DSLAM, dar care seamana cu alea CC din poza atasata mai jos.
Attached FilesEdited by gabybcr, 01 December 2014 - 23:30. |
Posted 01 December 2014 - 23:44

Poate doar in cateva blocuri. La adresa mea pe site-ul Romtelecom scria ca-mi pot da net de 30 sau maxim 60 Mbps parca. Inainte de rebranding imi gasea vreo 3 retele wi-fi din bloc Romtelecom cu criptarea WEP. Acum vad ca imi gaseste alte retele cu numele Clicknet si cred ca sunt alea doar ca acum au alt nume.
|
Posted 02 December 2014 - 23:18

In seara asta am observat "usita" de la etajul 1 de pe palier deschisa si m-am uitat putin in ea si am observat o chestie cred ca se numeste repartitor si inca o "cutioara" fixata acolo, dar cu siguranta nu cred ca era pentru FO pentru ca era ingalbenita de trecerea timpului si parea destul de veche. Mai mult ca sigur e ceva pentru net ADSL sau VDSL. Maine am sa incerc sa fac o poza. N-am facut in seara asta ca sa nu ma vada vreo baba comunista pe vizor sa creada ca-i fur minutele.
![]() Edited by gabybcr, 02 December 2014 - 23:19. |
Posted 02 December 2014 - 23:28

pt adsl sau vdsl nu se pune nimic in nisa, sunt doar niste reglete, vezi daca in cutia aia intra o fibra
|
Posted 31 December 2014 - 11:41

La Germanos-iancului-București era o oferta buna, zic eu. Oferta buna unde exista un net minim de 100Mega. Pentru clientii noi, la 79 lei aveai net L (max 1 giga), tv L, tel fix M. Pachetul include hbo-ul, un decodor gratuit, pachetul hd online
|
Posted 18 February 2015 - 20:37

Pentru cine intereseaza cat de curand se da drumul la FTTH in Pitesti
|
Posted 20 February 2015 - 01:06

Ar fi bine sa fie concurenta dar daca au deja intr-o zona fibra alti..la ce sa mai traga si Telekom...ei trebuiau sa traga in zonele rurale si orasele mai mici unde RDS are EOC sau nu are nimic...daca anul acesta RDS inlocuieste EOC cu E-PON ,Telekom poate sa inchirieze sarma gospodinelor pentru uscat haine.
|
Posted 25 February 2015 - 20:24

|
Posted 16 March 2015 - 15:24

![]() ![]() Dada! Păcat că nu o să tragă și pe la mine :-( |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users