Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum desfac un racitor de apa

Nu am oferte rca

La multi ani @2Unlimited!

Apometre pe scara fara niciun sig...
 Eu cu cine votez?

integrale duble

Numar contact magazin Lidl, V. Ol...

Sfat construire perete pe limita ...
 Rezultat incubare pui de gaina

Balconul neacoperit considerat ac...

Set duș recomandari

Produse creatina si zer lapte
 Munca cu plata la zi in Bucure...

Renovat total casa din 2000

Blackberry - marirea si decaderea...

Inductor 100uH 1A
 

Cum vă merg net-ul și telefonia fixă la Telekom România?

- - - - -
  • Please log in to reply
2160 replies to this topic

#55
Tehnicianulpasionat

Tehnicianulpasionat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 29.08.2014

View PostVladutzU2013, on 20 septembrie 2014 - 21:05, said:

Decat sa mergeti la Telekom cu 200Mb/s veniti la RDS cu 500 Mb/s sau 1 GB
Nu... mai bine postezi pe aria RDS?
Telekom,cu bune si rele,are clientii lui.Este bun RDS-ul,asta spun si eu dar si Telekom,la capitolul fibra merge bine.La ADSL...  stiu,este o mare balarie pe linii ceausiste!

Cum vă merg net-ul si telefonia fixă la Telekom România?
Sa va readuc aminte?
"Iete" asa "merge" ele:

Attached Files



#56
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 318,158
  • Înscris: 08.10.2015
Reteaua ADSL e praf. Pe langa vitezele foarte mici, apar si probleme de calitate si stabilitate a conexiunii gen cand ploua ori nu ai net, ori e interminent, cand fulgera ti se taie accesul la retea, revine, fulgera iar si iarasi cade conexiunea si tot asa. In astfel de zone ar trebui sa fie prioritatea schimbarea retelei cu FTTH. Si sa renunte la prostia asta de idee ca FTTH trebuie doar la blocuri.

Sa nu mai zic de preturi, dai o suma mare lunar pentru asa ceva. Mai exact, cat plateste un client cu retea moderna, dai si tu, pe o sarma ordinara si veche de cine stie cand. :)

Edited by MembruAnonim, 20 September 2014 - 21:42.


#57
bikermanro

bikermanro

    Vitezoman pe internet

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,339
  • Înscris: 29.10.2007
Parțial adevărat ce spui: viteză de 2 bani, același preț pentru abonamentul L indiferent de viteza oferită, dar conexiunea este stabilă indiferent de vreme. La partea de tv sunt probleme când plouă, dar la net nu am avut. Spun asta în calitate de client cu internet L la 11 Mbps :-( Problema este viteza și lipsa perspectivei de acces la FTTH în viitorul apropiat din punctul meu de vedere. Motiv de reziliere și migrare la concurență.

#58
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 318,158
  • Înscris: 08.10.2015
Sunt zone unde nu sunt (sau nu prea sunt) probleme nici cand ploua sau fulgera, dar am vazut si cazuri cand netul cade aproape la fiecare fulger sau conexiuni care au probleme cand ploua, se aduna apa pe la cutiile de distributie, suruburi ruginite sau mai stiu eu ce. Oricum, tot e mica viteza, iar pretul e prea mare.

#59
ryo

ryo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 12.08.2008
Asa merge (functioneaza) netul de la telekom.

Attached Files



#60
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 318,158
  • Înscris: 08.10.2015
Foarte slab.

Cat platesti pentru asa ceva?

#61
ryo

ryo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 12.08.2008
50 de lei pe luna, cateodata 49 depinde de cat e cotat euro. Asta e telekom. Doar schimbare de nume, hotie in continuare, abia astept sa expire contractul pe 25 octombrie.

#62
Neaceasca85

Neaceasca85

    Ciuma verde este mai rea decat ciuma rosie.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 84,628
  • Înscris: 14.10.2008

View PostMembruAnonim, on 20 septembrie 2014 - 21:55, said:

Sunt zone unde nu sunt (sau nu prea sunt) probleme nici cand ploua sau fulgera, dar am vazut si cazuri cand netul cade aproape la fiecare fulger sau conexiuni care au probleme cand ploua, se aduna apa pe la cutiile de distributie, suruburi ruginite sau mai stiu eu ce. Oricum, tot e mica viteza, iar pretul e prea mare.

Conteaza raportul dintre viteza si distanta fatza de DSLAM, daca viteza e la maximul posibil, atunci pica la fulgere, la mine mergea perfect cata vreme am avut 1 mbps si 3 mbps, cand mi l-au marit la 6 mbps, fiecare fulger insemna o deconectare de 20 de secunde, daca fulgera frecvent, erau doar rare farame de net.

#63
deiuma

deiuma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,712
  • Înscris: 25.01.2011
Dar la rețeaua din zona mea nu mai dau drumul? :(

#64
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,657
  • Înscris: 29.06.2006

View Postw21, on 20 septembrie 2014 - 11:22, said:



Ce-ti mai place sa bati campii, satisfactie maxima dupa ce arunci cu rahat fara nici un argument

Mai usor cu atacul, nu bat campii deloc si nu arunc cu nimic, ia vezi cati sunteti fani rds care criticati aici indiferent de subiect. Sau a inceput cumva sa va tataie curul de frica magentei?

#65
ryo

ryo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 12.08.2008
De ce sa le fie frica de magenta astia ca platesc 60 de lei si au 1gbps si eu platesc 50 de lei si am 2mbps? Abia astept sa vina rds si la mine pe strada ca sa ma conectez la ei, au zis ca vin anul asta, mai vedem ce va fi.

#66
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Aici toate bune :)

[ http://www.speedtest.net/result/3775829888.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/3775831058.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#67
Andu-

Andu-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 792
  • Înscris: 04.09.2008
revin cu o întrebare.
funcționează routerul TP-Link WDR3600 pe abonamentul FTTH de 200mbps de la telekom?
pe mine nu mă interesează decât conexiunea la internet (nu am nevoie de porturile lor suplimentare pentru cablu/telefonie din echipamentul inclus), deci aș vrea să folosesc echipamentul meu, mai ales că în iarnă vreau să-mi cumpăr jucăria asta.

#68
Tehnicianulpasionat

Tehnicianulpasionat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 29.08.2014

View PostAndu-, on 21 septembrie 2014 - 11:26, said:

revin cu o întrebare.
funcționează routerul TP-Link WDR3600 pe abonamentul FTTH de 200mbps de la telekom?

De ce sa nu functioneze? Il doare stomacu' ? Normal ca functioneaza cu orice fel de Internet Gigabit,indiferent de provider,fie el RDS,UPC sau Telekom.
Sau... poate o fi avand alergie la Telekom si nu stiu eu!Posted Image
Hai ca am glumit putin,acum fara misto,chiar este un router foarte bun cu putere mare de acoperire,stabil si care nu diminueaza viteza primita prin WAN! Poti sa-l cumperi fara probleme.

#69
guest36

guest36

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 18.04.2014
Acum cativa ani toti au fugit la RDS pentru ca aveau continut mai bun,viteza la net mai mare si preturi mai mici,au venit DT si ma gandeam ca o sa dea cu telefonia fixa de pamant dar nu au dat,la ce-mi trebuie mie telefon fix? intretinerea firelor de cupru costa mai mult ca intretinerea fibrei si in ziua de azi fibra este foarte ieftina,DT au cumparat GTS care are magistrale de fibra aproape in toata Romania,de ce nu o folosesc? la oras telekom nu mai are sanse..au sperat cu liga1 dar nu multi s-au dus spre liga1,RDS investeste in acoperire pentru telefonie mobila si la ce preturi au sigur isi vor strange multi clienti...si pe mine m-au pacalit ca in cateva luni vin cu fibra si o sa fie mai ieftin ca la RDS dar au fost doar minciuni..cum am mai scris cand o sa aiba fibra nu o sa mai aiba clienti...in zona mea doar batranii care au telefon fix au mai ramas la ei si cativa abonati la internet..

#70
Andu-

Andu-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 792
  • Înscris: 04.09.2008

View Postgrinci, on 20 septembrie 2014 - 10:40, said:

Poti nici sa nu cumperi routerul. Device-ul pe care-l primesti (ont Huawei 8247) are si functie de router wireless.

pot deschide porturi pe acel router?
există DMZ ca opțiune? (demilitarized zone)

#71
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Poti sa faci ce vrei.

#72
mart222s

mart222s

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 05.09.2014

View Postgrinci, on 22 septembrie 2014 - 10:11, said:

Poti sa faci ce vrei.

in mod bridge se poate pune, mai exact conectarea e pppoe , se pot configura datele pe un router  ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate