![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum vă merg net-ul și telefonia fixă la Telekom România?
Last Updated: Mar 02 2023 16:43, Started by
RODigitalum-megafanro
, Sep 12 2014 16:28
·
2

Posted 20 January 2021 - 16:51

Posted 20 January 2021 - 17:30

De unde iti convine tie, te uiti la fiecare operator pe harta ce acoperire au in localitatea ta pe site-urilor lor sau pe aisemnal.ro
Sau ne scrii aici localitatea si iti caut eu. Apoi iei un pachet prepaid si il folosesti doar cand ai nevoie, intr-un router static cumparat la liber. |
Posted 20 January 2021 - 18:41

MembruAnonim, on 20 ianuarie 2021 - 17:30, said:
De unde iti convine tie, te uiti la fiecare operator pe harta ce acoperire au in localitatea ta pe site-urilor lor sau pe aisemnal.ro Sau ne scrii aici localitatea si iti caut eu. Apoi iei un pachet prepaid si il folosesti doar cand ai nevoie, intr-un router static cumparat la liber. Miorcani,Botosani din ce stiu eu ,nicio retea de internet nu-i prea stralucita pe la noi ![]() |
Posted 11 February 2021 - 17:22

Los la ONT status, a crăpat de 15minute iar la deranjamente oprește apelul cu "serviciul e indisponibil". Ce e de făcut? :/
Edited by Immortal, 11 February 2021 - 17:22. |
Posted 11 February 2021 - 17:29

Naspa, eu cand pateam asta joi, aveam 90% sa stau asa pana luni
![]() |
Posted 11 February 2021 - 17:36

vad ca nici in my account nu pot intra - de pe telefon intra intr-un loop dubios cu play store, iar de pe laptop...well, nu se incarca in veci.
Pai daca nu dau de ei in urmatoarea ora, nici sa nu mai vina luni, ca iau legatura imediat cu Orange sa trec la ei :/ LE: Cic-ar fi un deranjament cunoscut (...asa zice robotu' :/), ETA februarie 13, ora 17.00. FFS! Sa mai zic si ca-s carantinat, cu tzancii pe cap?! ![]() Edited by Immortal, 11 February 2021 - 17:41. |
Posted 11 February 2021 - 17:46

Eu am Orange prin fibra telekom. Termen rezolvare 12.02 ora 00 cica
|
Posted 11 February 2021 - 18:15

La mine s-a rezolvat cu 'de la sine putere'; soacra-mea, mai spre kaufland/gara, n-avea probleme.
Edited by Immortal, 11 February 2021 - 18:15. |
Posted 11 February 2021 - 23:07

Norocos. Oricum degeaba treci la Orange pentru ca tot prin același suport ajunge la tine.
|
|
Posted 04 January 2023 - 15:52

este cineva cu ADSL de la Telekom/Orange ce are viteza mai mare de 8-9 Mbps?
|
Posted 22 January 2023 - 12:02

Telefonia fixă funcţionează bine. Fiind încă prin sistem clasic, nu ar prea avea de ce să fie probleme.
|
Posted 05 February 2023 - 13:37

Salut, numărul bunicii a dispărut în neant iar în contul de client nu mai apare abonamentul de fix. Am sunat azi la Orange și mi s-a spus că motivul e că au închis serviciul de telefonie fixă în localitate, infrastructura veche fiind pe cupru și firele fiind retrase. S-a încercat mutarea pe serviciul de telefonie mobilă, dar în zonă nu era semnal de la Telekom așa că nu s-a putut.
Poate cineva să confirme că Orange a început să închidă posturile telefonice acolo unde infrastructura e pe bază de cupru? A mai trecut cineva printr-o experiență similară cu cea de sus? |
Posted 10 February 2023 - 15:46

De la @mateda, sanatate !
Raspunsul - varianta scurta, este DA ! Si asta, chiar daca ai act aditional de prelungire a furnizarii serviciilor incheiat in Q4 2022. Din initiativa Orange Romania Comunications, sa fie clar ! . Noi am patit-o ... ca in Kafka ! Nu vreau sa va plictisesc cu toata povestea, concluziile sint : - tehnologia cu fire de cupru este ne-rentabila pentru ORC si, unde este posibil, este inlocuita cu fibra optica. - unde nu se poate ajunge cu fibra optica, se ofera portarea numarului pe GSM localizat. - prin contractul general de servicii, ORC nu este obligat sa faca nimic in interesul clientului. - serviciile de primire reclamatii sint sub orice critica . A fost nevoie de 6 (sase) apeluri la numarul de telefon 300 - de anuntare a deranjamentelor, dar n-au inteles ca numarul portat in GSM localizat nu era apelabil de catre posturile telefonice ramase pe cupru. Acestea primeau mesajul "Numar ne-alocat, pentru informatii sunati la numarul de telefon 188.932". Acesta din urma NU poate fi apelat de telefoanele ramase pe cupru, deci m**e clientului. - pina cind am spus cuvintul magic REZILIERE, am vorbit doar cu persoane incompetente, ne interesate si tifnoase. Inca astept sa ma intrebe cineva ce parere am despre operatorii ORC. |
|
Posted 02 March 2023 - 16:43

Net-ul si telefonia fixa prin fibra au mers impecabil in ultimii 3 ani.
Zona rurala din S-E Romania. Serviciul a fost stabil pe toata perioada iar vitezele conform contractului. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users