Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Placinta cu carne de vita si bere neagra

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
danutz96

danutz96

    Iritabil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,713
  • Înscris: 17.12.2009
Gastronomicus? Sigur e aria corecta?

#20
dragosleasa

dragosleasa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 04.09.2014

View Postdriftking91, on 04 septembrie 2014 - 21:02, said:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JsN93nxa8vo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tu eşti, nu?

Dap!

View Postdanutz96, on 04 septembrie 2014 - 21:23, said:

Gastronomicus? Sigur e aria corecta?

Mai mult ca sigur. Nu cred ca trebuia sa postez o reteta cu o placinta la aria "SLR/DSLR"

#21
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

View PostAlex_GP, on 04 septembrie 2014 - 18:50, said:

Ursus.... te-ai pisat pe ea de munca.
... Sau nu. Nu întotdeauna, utilizarea unei beri de calitate mai buna duce la un rezultat mai bun. Îmi aduc aminte cu groaza de gustul unei veritabile Carbonade a la Flamande pe care am comandat-o la un restaurant din Bruxelles și care era facuta cu o bere neagra foarte renumita în zona. Era atât de aromată încât poate doar flamanzilor le-ar fi putut plăcea...

#22
altul__

altul__

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 14.06.2014
Cand nu ai ce linge, scuipi. :)

ON: Felicitari bucatarului.

#23
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.10.2009
reteta pare ok,dar eu as fi lasat cratita pe foc mai mult sa mai scada sosul.pacat ca nu ne-a aratat si din ce a facut aluatul.

si cred ca as fi folosit carne tocata

#24
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Felicitari, arata interesant.
Piesa nu-mi place.

#25
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005

View Postcalinjack, on 10 septembrie 2014 - 12:01, said:

reteta pare ok,dar eu as fi lasat cratita pe foc mai mult sa mai scada sosul.pacat ca nu ne-a aratat si din ce a facut aluatul.

si cred ca as fi folosit carne tocata

Cred ca a plecat de la reteta de Irish steak pie, in care nu se foloseste carne tocata.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate