Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interpretare radiografie pulmonara

Noile buletine cu cip din perspec...

Probleme email

Amplificator auto
 PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...

Concediere prin acordul partilor
 Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...

Termostat radiator blocat?
 Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video

Montare tv pe perete
 

NU imi merge VIDEO IN pe A170 myVIVO

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
De citeva zile ma kinui sa inregistrez "orice" folosind VIDEO IN.
AM testat si cu un Video si cu o camera video si NIMIC.
Toate soft-urile cu care am incercat incep inregistrea si captureaza dor NEGRU :( Parca NU am semnal.
Cablurile, video si camera video sint Ok.
TV-OUT e OK.

Am instalat drivele WDM de pe cd-ul placii si ultimele luate de pe NET. NIMIC. Video IN MORT!
Intrarea in placa pe composite.
Multumesc!
mailto: [email protected]

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
NTSC/PAL ?

#3
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
PAL.

#4
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Am schimbat astazi placa cu alta celasi model. Am aceiasi problema. Foarte putin probabil ca 2 plci sa aiba acelasi defect.

#5
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
eu am tot 170 si merge perfect ... dor ca am instalat dx9 si acuma imi zice " canot preview strem " ... dar faza e ca am dat un restart si a mers .
Daca e negru in mod sigur nu ai semnal de la sursa . Incearca sa ii dai semnal de la un televizor ( in cazul in care ai un scart "OUT" ) Legi mufele RCA la scart. Atentie la culori . Galbenul este pentru semnal VIDEO ! sa nu le incurci... rosu si alb sunt pentru semnal audio (L/R).
Oricum trebuie sa mearga cu softul placii .. "MyVIVO" ..
daca tot nu .. dupa ce ai pornit MyVIVO apasa "V" ca sa schimbi modul de intrare ... trebuie sa mearga ...

#6
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Din pacate nu am un Philips foarte vechi
(carcasa lemn si nu are canal AV si evident nici mufa asta).
Partea de TV-OUT imi merge pt ca  bag IN-ul in video si il prind
video pe TV (pe banda UHF) folosind antena de TV.

Totusi Video MERGE, camera video MERGE.
(le-am testat si pe un TV cu canal AV)

Apasarea tastei "V" produce trecerea intre CVBS si SVideo si viceversa.
Nu stiu daca asta implica si o reinitailizare dar oricum NU merge.


Poate inca citeva detatalii sint folositoare:
- DirectX  8.1
- Placa de baza Via MVP3 (facuta complet pe vapor (nu are un producator))
- AMD 500
- Setarile pt captura:
   - Video Device: nVidia WDM video capture (universal)
   - Capture Format Profile: Uncompressed AVI
   - Video Standard PAL
   - Input Source Video Composite    
      (dar am icercat si celalte optiuni)
   - Vido Format UYVY  (singurul disponibil)

#7
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
man .. nu se poate  ... trebuie sa mearga .. poate ca nu ai cablul infipt bine ...
este imposibil ...
incearca sa reinstalezi winme (sau 98)  din nou , instaleaza dx9.0 ,  ultimele drivere VIA 4.1 ,  ultimele drivere de pe net de la leadtek: http://www.leadtek.c...p?pronameid=244 .

Eu am:
AMD XP 1900+ , CU ASUS A7V8X
256 DDR
40 GB MAXTOR (PUS PE CONTROLERUL PROMICE)
PLACA VIDEO : LEATTEK A 170 TH MYVIVO
MERGE TOTUL PERFECT ...
---

#8
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Am instalat ultimul driver Via 4 in 1 si
direcX9 si acum merge!
Multumesc MULT! ;)  ;)  ;)  ;)

#9
machitza

machitza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 28.03.2003
Am si eu de ieri un a170 cu myvivo mere nashpa
la calitate captura noroc ca n-am dat 100$ pe ea ;)
Plus ca nu stiu cum sa fac sa mearga overscan ca la
aia pe care o aveam inainte geforce 2 mx 400 cu chrontel
la care imi mergea tvtool si tvcc2000, la asta duda nu mai mere.


http://www.dvdrhelp....O&Search=Search

capture quality very average in mpeg2 on a amd 2000+ with 2-disk raid0 at max resolution and quality. worse with other settings. no dropped frames, but disks often idle (about 1.3 MB/s) and about 65% cpu usage: obviously the video compressor is obsolete. No manual for vivo software, even on CD. Couldn't disable macrovision.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate