Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Meizu MX4

- - - - -
  • Please log in to reply
356 replies to this topic

#343
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Nu este nicio problema. Am intrat si eu pe acest site: http://www.imei.info   cu imei-ul de pe al meu MX4 si pe site imi arata MX2. Stai calm, telefonul vanzatorului este original

#344
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Buna seara. Dar, de fapt nu e asa de buna. Vin cu un comentariu in priviinta telefonului meu MEIZU MX4 care s-a defectat brusc, fara niciun simptom in prealabil.

   Defectele (multe la numar) sunt: Senzorul de proximitate nefunctional, daca apropii telefonul de ureche cand sun, nu se ma inchide display-ul si nici functia de palm rejector nu mai este functionala. A doua problema este aceea a senzorului de lumina ambientala. Cand activez luminozitatea automata, luminozitatea display-ului fluctueaza haotic, iar daca misc de slide-ul pt luminozitate, cat timp este activat modul automat, aceasta nu raspunde.

  Difuzorul apelurilor este nefunctional, nu pot auzii nimic pe acesta. Microfoanele, in apel se aud extrem de distorsionat iar cand filmez cu telefonul nu am deloc sunet. Nu in ultimul rand, butonul de on/pff (power) nu mai reactioneaza. Il apas si nimic. Nu mai stinge, nu mai aprinde telefonul, nu mai pot efectua un restart sau stingerea device-ului. Am resetat telefonul dar aceeasi problema. Ca sa ma conving in priviinta senzorilor am instalat si o aplicatie pt testarea acestora din Google Play, si in acea aplicatie senzorii de lumina si proximitate erau nedetectati. Am incercat 3 aplicatii asemanatoare si in nici una nu erau detectati. La fel, cu ajutorul acelor aplicatii am play-at si o melodie pe difuzorul cel mare (perfect functional) dar pe difuzorul pentru apeluri absolut niciun sunt.

  Tin sa precizez si sustin vehement ca nu l-am trantit, scapat pe jos sau udat, absolut niciodata. Mici cazaturi a mai avut, dar intotdeauna cu husa si folie. Nu stiu ce poate sa aiba, din ce motiv s-a defectat dar sunt pur si simplu dezamagit de al meu MEIZU. Din fericire mai am vreo 7 luni de garantie, asa ca l-am trimis la ALTEX si de aproximativ 2 saptamani astept solutionarea problemelor. Am avut pe el versiunea de soft 4.2.8.2A care mergea impecabil.

  Repet defectul a aparut brusc, fara absolut niciun simptom in prealabil. Problemele le-am detectat, (pe toate odata) in momentul in care am scos telefonul din buzunar pentru a afectua un banal apel. De obicei tin activata luminozitatea automata iar cand am scos telefonul din buzunar am sesizat ca luminozitatea fluctua haotic. Cand am apelat nu se auzea acel beep, cand il puneam la ureche nu se stingea ecranul, iar daca apasam pe butonul de power ca sa sting display-ul manual acesta nu efectua nicio comanda. Prietenul pe care l-am sunat ma auzea distorsionat, nu ma putea intelge, iar eu nu il auzeam deloc.

Voi ati avut ceva probleme cu el?

Edited by eduard_edutzu, 19 September 2016 - 19:16.


#345
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Gata. Astazi am fost contactat de catre ALTEX sa imi ridic produsul. Totul este perfect functional. Au fost inlocuite butoanele (si de volum si de power), senzorul de luminozitate si proximitate, carcasa alba (de sub capacul bateriei) si au fost reparate microfoanele si difuzorul pentru apeluri.
  E ok acum

#346
ionutblv

ionutblv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,056
  • Înscris: 30.12.2008
Si al meu face figuri difuzorul ,sunt unele momente în care nu funcționează deloc ,nici din setări ,nici You tube,nici în convorbire...garanție am până în martie Dar nu o găsesc:(

Luminozitate nu o țin pe automat.

Ti au schimbat difuzoarele?!


#347
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Nu cred ca le-au schimbat. Dar acum, dupa reparatie se aud ca noi. Tot ce au schimbat a fost senzorul de lumina si proximitate, butoanele de power & volum si carcasa de sub capacul din spate (cea alba).

#348
ionutblv

ionutblv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,056
  • Înscris: 30.12.2008
curiosi ?

https://forum.meizuf...10-0-stable-mx4

#349
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Sa nu fiti. Eu am incercat zilele astea acest nou soft din seria flyme 5. Eu am testat majoritatea sistemelor de operare din seria 5. Absolut toate dezamagesc. Absolut toate au probleme, tot felul de lag-uri, sacadari, tot felul de probleme in browser, se incarca paginile greu. Aplicatia muzica nu mai are DIRAC HD AUDIO, nu mai are aceeasi claritate si nici bass. Lag peste lag. Bug-uri peste bug-uri. Se blocheaza aplicatia muzica cand dai "next" si esti in ecranul de blocare. Se misca mult mai lent, scoate scoruri mult mai mici in antutu. Prost optimizat la toate capitolele, reactii intarziate, pe ultima versiune 5.1.10.0 eu nu prindeam nici macar 3G in casa. Nu poti instala google play, nici versiuni noi, nici versiunea 1.4.4 din magazinul chinezesc. Este absolut varza. Eu am testat versiunile 5.1.10.0 ; 5.1.8.0 ; 5.1.6.0 ; 5.1.5.0 si 5.1.3.0 si toate m-au dezamagit. Daca vrei sa te convingi incearca-le. A sa vezi ca nu poti sa faci downgrade. Eu am reusit doar cu un soft 4.5.6I. Poti incerca cu orice alt soft, la mine nu a mers nici in ruptul capului. Atentie, daca instalezi versiunea 5.1.8.0 si vrei sa resetezi telefonul din setari, sa revii la setarile din fabrica, nu mai booteaza. Ramane la acea iconita cu norisorul care se invarte. La nicio versiune din seria 5 nu mi-a mers wats app-ul, nu puteam auzi vocalele decat pe difuzorul apelurilor. Nu recomand absolut nimic din seria 5. Sunt varza. Din acest motiv viitorul telefon nu va mai fi de la MEIZU. In curand one plus va lansa versiunea 4, prin primavara cred si voi trece pe one plus.

Daca ai curiozitatea si vrei sa te confrunti cu te miri ce probleme bafta. Instaleaza seria 5. Este deplorabila la orice aspect, performanta, fluiditate in functionare etc. Toate aplicatiile de baza ale telefonului (galerie/camera/setari/my files/ etc) sunt schimbate si complicate rau de tot. Pe versiune 5.1.10.0 camera facea poze singura. Singura care a fost ceva mai nazarita, cu totusi mai putine bug-uri a fost versiunea 5.1.6.0. Dar nici aceea nu era asa buna. Singurele aspecte pozitive la seria 5 e ca designul per total este mai aratos si bateria tine cu o ora mai mult de time on, dar performanta este redusa cu mult, chiar si pe modul high performance unde scoate usor peste 40 000 puncte in antutu.

Multumesc pt timpul acordat. Nu instalati seria 5. E varza

#350
cristiandrei1975

cristiandrei1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 09.07.2009
Am rugămintea să mă ajutați dintr-o problema, având același soft cu telefonul meu: Am un Meizu M1 metal, luat de la Emag. Fiica mea l-a blocat cu o parolă din 4 cifre pe care nu și-o amintește. Nu reușesc să trec de deblocarea ecranului, Am încercat și în recovery să îi dau factory reset dar și acolo îmi cere parolă. Nu mi s-a mai întâmplat și nu am idee cum pot sa recuperez acea parolă. Menționez că dețin factură telefonului.
Mă puteți ajuta?

#351
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Salut. Telefoanele meizu sunt foarte bine securizare. Nu prea le poti debloca. Daca ai activat contul Flyme este foarte usor sa afli parola. Intri de pe un laptop/pc pe  siteul celor de la Flyme, te conectezi si dai la detalii telefon. Cu putin noroc iti afiseaza parola. Asta daca telefonul tau a ramas conectat la internet. Daca ai uitat parola si erau dezactivate datele mobile si wi-fi este cam nasol. Chiar daca te-ai conectat pe siteul celor de la fly-me nu iti pot oferii date despre telefon decat daca acesta este conectat la internet. Daca nu ai cont Flyme sau nu esti conectat la internet, sincer imi pare rau de tine, dar nu cunosc nicio solutie de aflare a parolei. Cum spuneam sunt foarte bine securizate, nu le poti sparge asa usor. Acel Flyme e un fel de I Cloud ca la apple. Bine securizat.

Mai este o varianta. Scrie parola de foarte multe ori. Sti, dupa ce o scri de 5 ori te pune sa astepti un minut. Incearca sa o scri de 10-15 ori, asteptand de fiecare data 1 minut. Dupa multe incercari te va conecta automat la datele mobile si te va pune sa iti introduci contul Flyme. Daca iti aduci aminte contul vei scoate parola. Daca nu, nuPosted Image

#352
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Nu a trecut prea mult timp de cand mi—a venit Meizu de la garantie. Acum ce sa vezi, s—a stricat iara. Problema consta in neincarcarea bateriei decat pana la 68%. L—am lasat toata noapte in priza si dimineata l—am gasit la 68%. Am schimbat incarcatoare, cabluri USB si degeaba. Nu vrea sa incarce mai mult de 68%. Si nu este o eroare de citire a bateriei. Pur si simplu atata incarca. Iara trebuie sa stau pe la garantii fara el vreo 2 saptamani.

#353
ionutblv

ionutblv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,056
  • Înscris: 30.12.2008
Ai dat o resetare generală?

#354
eduard_edutzu

eduard_edutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.12.2014
Nu, din fericire si—a revenit, se incarca pana la 100% dar in vreo 4 ore. Si nu e de la incarcator/cablu usb. Am incercat cu mai multe. Il mai tin in probe cateva zile, daca nu e ok il duc la garantie.

#355
Troleu

Troleu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 17.07.2014
Salut. Mi-am achizitionat azi un Meizu MX5 de la cineva si am dat "resetare la valorile din fabrica" fara sa imi dau seama ca e posibil sa mi-l aduca la bazele "chinezesti". Acum am observat ca nu are google play. Am instalat google play din app store meizu, dar nu pot descarca aplicatii pentru ca primesc eroare "error code 924". Am cautat pe net sa vad care e problema si imi spune sa merg in apps - google play si sa dau uninstall updates ( sau ceva de genul ), dar eu nu am aceasta optiune.
Cine ma poate ajuta si pe mine sa instalez varianta corecta de google play sau sa instalez direct cel mai bun/fiabil soft pentru acest telefon? Multumesc

#356
razvan1983

razvan1983

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 18.02.2008
Daca exista un topic cu Meizu MX5, de ce postezi in cel cu MX4? Legat de problema ta, zi-mi te rog ce versiune de soft ai, G sau A? Daca ai A, cea chinezeasca nu stiu sa te ajut. Daca ai varianta G, iti recomand sa instalezi acest soft, http://www.flymeos.c...delId=2&type=1. Apoi, instalarea Google Play se face din Hot Apps, se instaleaza Google Mobile Services. http://forum.flymeos...-10385-1-1.html

#357
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,576
  • Înscris: 05.11.2009
pt cineva interesat doar de facebook si facut poze, cat de actual e telefonul asta in 2017? Nu ma intereseza modari, nu ma intereseaza jocuri, doar sa tina cat de cat bateria si sa aiba o calitate buna a fotografiei. Pana acum am avut un huawei y5 ii, care vad ca avea un android mai nou. E un pas in spate meizu?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate