Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

e-distributie Muntenia s-a "m...

Livrare Hyundai i30 2022 cu DCT

Brother Eroare scanare A9
 Achizitie auto

Procedura Preschimbare nr verzi p...

Copiii si obezitatea

Reglare greutate doza Unitra GS-431
 Potrivire jante ?

instant sau dus electric?

Microfon extern pentru ML/DSLR

Schimbare parbriz
 Costuri achiziție garsoniera.

Pensii publice - Venit total asig...

Solutie (lichid pulverizat) pentr...

Backup calling
 

DivX Player Elite 390x

- - - - -
  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#19
zildan

zildan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 937
  • Înscris: 09.03.2004
Pai daca e asa meserias posteaza si tu sa vedem si noi cum arata subtitrarea.

Edited by zildan, 13 February 2006 - 23:58.


#20
recordpcs

recordpcs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 13.02.2006
Salut!
Sper sa nu fie vreo problema cu pozele pe care le atasez; sunt facute cu telefonul, apoi scazuta si calitatea lor mult, dar se poate vedea pozitia subtitrarii (un pic cam sus fata de cum suntem obisnuiti, cu exceptia celei idx pe care o afiseaza mai jos).
Am ales ssa, smi, idx, denumirea fisierelor corespunzand fiecarei subtitrari.

Cele bune

Vad acum ca numele fiserelor nu se pastreaza.
Ordinea: smi, idx, ssa de la stanga la dreapta.

Attached Files


Edited by recordpcs, 14 February 2006 - 19:47.


#21
zildan

zildan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 937
  • Înscris: 09.03.2004
http://www.elite.bg/...PV-390X&Lang=BG

Dupa cum e scris pe site-ul ELITE, are chip Zoran Vaddis 776 si unitate optica SANYO.

#22
recordpcs

recordpcs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 13.02.2006
Salut!

@Zildan
Cum ti se pare afisarea subtitrarilor?
Faptul ca are respectivele specificatii (sau mai corect faptul ca are respectvele componente)
ar fi de bine sau de rau?

Cele bune

#23
aripa

aripa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 04.01.2006
a facut cineva firmware la elite 390? ce imbunatatiri a obtinut, ce fw a utilizat si de unde....pls

#24
raresto

raresto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 21.02.2004
Salut
Dupa cum imi spunea @mirceacra inainte sa il cumpar si eu am ajuns la concluzia ca nu trebuie facut update de fw la elite 390. Nu stiu ce ar putea aduce nou un update. Eventual un update la telecomanda  :)  este cam slabut lucrata, oricum la banii care i-am dat pe el nici nu pot sa cer mai mult. Mie imi merge perfect.

#25
zildan

zildan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 937
  • Înscris: 09.03.2004
Update neoficial la acest player nu veti avea in viitorul apropiat.
Nimeni nu a modificat un astfel de player.

#26
lulu mob

lulu mob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 26.10.2005

Quote

Salut!
Am cumparat intr-o doara acest model, ca sa nu ma mai ma uit la filme, atunci cand o fac, la calculator, ci din pat, va rog sa ma credeti ca nu sunt deloc cunoscator in ale acestor aparate, pur si simplu suma data (150 ron) se "putea risca" daca era ceva prost.
...
In cazul in care subtitrararile sunt o problema importanta pentru voi, acest aparat chiar poate sa o rezolve.
Cele bune

Am o intrebare: unde se gaseste acest player? Vreau sa cumpar si eu unul, am facut exact acelasi rationament.
Mersi.

#27
hvoicu

hvoicu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 590
  • Înscris: 05.03.2004
Am o intrebare: toata lumea care are acest model poate sa vada doar 9 caractere din denumirea fisierului? Se poate face ceva sa afiseze pe mai multe caractere?

Nu de altceva, dar este foarte deranjant la mp3-uri si imagini deoarece nu poti sa citesti titlul melodiei sau al imaginii (decat 9 caractere ceea ce e foarte putin). Daca stiti ceva in acest sens va rog sa postati.

#28
recordpcs

recordpcs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 13.02.2006
Salut!

Revin cu o constatare facuta vizavi de subtitrarile vobsub (poate imi explica si mie cineva acest lucru, descris mai jos); am sa dau un exemplu:
1. am un fisier .idx care are informatii despre trei limbi ale subtitrarii: en, fr si es -- in cazul acesta playerul nu accepta, mai mult, nu recunoaste, nici o subtitrare;
2. din fisierul .idx exclud informatiile legate de fr si es, iar totul functioneaza absolut fara probleme, chiar subtitrarea se incarca automat.

Intrebarile mele ar cam fi:
- care este motivul, ipotetic, pentru care se intampla ceea ce este descris la pct.1, mai ales pentru ca in testul la care am facut referire mai sus fisierul .idx avea informatii despre mai multe limbi si totusi a functionat fara probleme ?
- puteti sa imi indicati un site in care sa obtin mai multe informatii despre aceasta subtitrare vobsub, poate reusesc sa imi dau seama ?

Cele bune

#29
armin

armin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 24.10.2005
lukaboy, unde si cum scoti tu iesirea optica? Pe ce fel de tv si pe ce fel de intrare la tv? sau e vorba doar de audio? :)

stie cineva vreun link unde se dau caracteristicile aparatului, in engleza sau romana? ca bulgara... :death: As vrea sa stiu daca se poate seta iesire video RGB pe SCART.

Edited by armin, 16 May 2006 - 13:06.


#30
raresto

raresto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 21.02.2004
Incearca http://www.elite.bg/...PV-390X&Lang=ro
este jumate in bulgara dar alt site nu gasesti.
Eu spun ca cele mai multe informatii le gasesti in manual, cu toate ca la mine cel in romana are si catega pagini in bulgara.
Multa bafta !

#31
armin

armin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 24.10.2005
mai bine nu gaseam nici un site in bulgara!

am facut update la un 390x cu firmware-ul gasit la bulgari pe site, si salut DivX Player. A murit.
Am respectat toate indicatiile. Am asteptat pana a scos cd-ul afara, apoi am mai tot asteptat, insa la un moment dat am ramas fara imagine la tv. am mai tot asteptat, si nimic. am oprit playerul si cand l-am pornit, n-a mai mers.
Imi poate spune cineva daca are rost sa-l duc la service garantie?
Daca nu, are cineva un firmware bun? Ca daca asta n-a mers de pe cd, nu cred ca va merge nici cu cablu serial.

#32
cd75ro

cd75ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.05.2006
Tocmai am achizitiona un DVD Elite PV 390X si m-a mancat sa fac updat-ul de firmware de pe siteul producatorului adica de la bulgari si e o mare teapa. Cine ma poate ajuta sa il repun in stare de functionare cu un firmare care sa mearga.
Multumesc



:worthy:  :worthy:

#33
morosanuciprian

morosanuciprian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 21.06.2004
Nu cred ca vei primi ajutor de la nimeni. Acest player are chipset Zoran si pana acum (neoficial) nu a modificat nimeni firmware-ul lor. Vezi ca mai este deschis inca un topic pe aceeasi tema.

P.S. - Data viitoare apeleaza si la functia SEARCH, pentru a nu mai deschide acelasi topic de mai multe ori. Si mai citeste si Regulamentul acestei arie, regulile 3 si 6, mai ales.

Edited by morosanuciprian, 21 May 2006 - 19:19.


#34
adivin

adivin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 25.04.2004

View Postaripa, on Feb 14 2006, 23:27, said:

mai bine nu gaseam nici un site in bulgara!

am facut update la un 390x cu firmware-ul gasit la bulgari pe site, si salut DivX Player. A murit.
Am respectat toate indicatiile. Am asteptat pana a scos cd-ul afara, apoi am mai tot asteptat, insa la un moment dat am ramas fara imagine la tv. am mai tot asteptat, si nimic. am oprit playerul si cand l-am pornit, n-a mai mers.
Imi poate spune cineva daca are rost sa-l duc la service garantie?
Daca nu, are cineva un firmware bun? Ca daca asta n-a mers de pe cd, nu cred ca va merge nici cu cablu serial.
firmware-ul era de aici http://www.elite.bg/...390X_update.htm ?
nu inteleg prea bine in bulgara cum se face, tu cum ai facut?
...

Edited by adivin, 25 May 2006 - 16:09.


#35
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Daca o sa faceti update cu firmware de la bulgari, chiar daca veti reusi sa nu stricati aparatul, veti avea subtitrarea in bulgara. Mai precis veti avea litere chirilice in loc de cele latine asa cum sunt subtitrarile noastre.

enjoy,
Mtz

#36
adivin

adivin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 25.04.2004

View PostMtz, on May 25 2006, 17:16, said:

Daca o sa faceti update cu firmware de la bulgari, chiar daca veti reusi sa nu stricati aparatul, veti avea subtitrarea in bulgara. Mai precis veti avea litere chirilice in loc de cele latine asa cum sunt subtitrarile noastre.
enjoy,
Mtz
poate ca ai dreptate, dar in firmware-ul original -care tot de bulgari e pus - exista psibilitatea,
la optiuni/subtitrare sa alegi intre chirilic (care este implicita), western european, central european si inca ceva (nu-mi aduc aminte acum)
la fel si meniurile pot fi setate in romana si atunci ma gandesc ca un upgrade va pastra toate acestea...
se poate pune intrebarea: la ce bun sa fac upgrade?
nu e presant, stie si srt si sub subtitrarea e la baza ecranului dar daca un pic cam mica (nu foarte) si nu i-ar strica un pic de outline

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate