Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

PHP afisare lista dependenta de a...

V-ati trezit vreodata cu factura ...

Unde conducem cand nu avem permis...
 Curatarea/mentenanta coloanei pri...

Rasina statie/aparat dedurizare

Ministrul Rafila anunța valu...

OUG27 / 2022 referitoare la plafo...
 recomandare service Citroen

Lanterna dubla PNI Adventure F200...

Hematom creier ( cred )

Intrebare productie invertor, imp...
 Transfer GBP din cont .RO in UK

Logitech g502 lightspeed

30 sau 90 de zile pentru inmatric...

Ecograf portabil pentru acasa
 

DivX Player Elite 390x

- - - - -
  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#1
tupac_elite

tupac_elite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 23.10.2005
Am auzit ca a aparut elite 390x pe piata noastra, si ma gandeam daca cumva are ceva ''bun'' din predecesorul sau 373.Ce stie sa faca ?? cum este frw?? si are procesor mtk? cumva laser sony mi-se pare ca la capitolul design arata dragut(dar nu l-as cumpara).

#2
lukaboy

lukaboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 29.12.2005
Am eu unul, super misto. personal l-am ales nu neaparat pentru pret cat mai ales pentru iesirea optica, pe care merge excelent.

Nu vede xvid, poate ne ajuta MTZ aici... din ce am dedus de pe net, este cam la fel cu un model de Orion 859 parca si cu CDV 536. deci are chipset Zorran...

Nu ma incumet la un update de FW cu cele de pe siturile mentionate, ca nu il am pe cel original.

O alta problema ar fi aceea ca unele fisiere wav mi le recunoaste corect, despre altele( cele mai lungi de 100Mb, rip-uite de pe CD) spune ca e fisier mpeg4 si le face skip.

A, si inca o problemuta, nu vede subtitrarile decat daca sunt in format de microDVD( *.sub) si perfecte( adica salvate cu Subtitle Workshop). Da' cand merg, se vad de parca sunt subtitrarile de la Protv.

In rest, sunt super multumit, super calitate la banii pe care i-am dat( 149RON!!!)

Pe pagina producatorului( www.elite.bg) nu prea gasesti mai nimic... de aceea, un soft de modificare a FW ar fi super interesant.

O zi buna, si daca aveti firmware sa citeasca si xvid, nu ma lasati...

#3
lukaboy

lukaboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 29.12.2005
Azi am facut mistery shopping prin supermarketuri si m-am convins ca este clona de Orion 859 sau CDV 536. Mai exista si niste ultraline-uri si inca ceva, cu care seamana.


Ne poate spune cineva daca update-ul de firmware de la Orion sau de la CDV ar merge? sau macar cum se poate reface firmware-ul actual( care merge destul de bine, mai putin Xvid?).

O zi buna.

P.S. Slab de tot cu activitatea pe thread-ul asta!

#4
tupac_elite

tupac_elite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 23.10.2005

View Postlukaboy, on Jan 4 2006, 19:11, said:

Azi am facut mistery shopping prin supermarketuri si m-am convins ca este clona de Orion 859 sau CDV 536. Mai exista si niste ultraline-uri si inca ceva, cu care seamana.
Ne poate spune cineva daca update-ul de firmware de la Orion sau de la CDV ar merge? sau macar cum se poate reface firmware-ul actual( care merge destul de bine, mai putin Xvid?).

O zi buna.

P.S. Slab de tot cu activitatea pe thread-ul asta!
intreaba-l pe mtz cum refaci softul la acest model, si softul de la orion sau cdv nu cred ca merge: poate sa difere display-ul si tensiunile( la platan; laser; etc )
In rest nimic original de la elite care continua sa copieze, daca chipset-ul este zorran=mai multa munca.
Daca tot platesti un dvd pt ce sustine producatorul ca face si surpriza ''nu face'', mai bine(invatare de minte) va reorientati catre philips; harman-kardon=exemple. etc (risc reclama)

#5
mirceacra

mirceacra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 24.03.2005
Mai are cineva acest model si daca da cum se comporta?

#6
mirceacra

mirceacra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 24.03.2005
Mi-am luat eu acest model in urma cu 2 zile , am dat 199ron la Domo, pana acum sunt f multumit de el, imi citeste toate filmele atat divx cat si xvid, caliatea subtitrarilor este excelenta (fonturi mari lizibile si caractere in limba romana), telecomanda este cam uratica (desi are butoanele fosforescente, se vad in intuneric...), nu stiu insa ce cipset are nu raspunde la Setup 1379....atasez 3 fotografii cu meniul si cam cum se vede subtitrarea...daca stie cineva ce chipset are...

Attached File  IMG_0368.jpg   49.28K   740 downloadsAttached File  IMG_0369.jpg   36.31K   708 downloadsAttached File  IMG_0370.jpg   49.19K   774 downloadshment]

#7
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
Zicea cineva mai sus ca nu vede xvid. Tu zici ca vede. Aveti acelasi player? Ar fi bine sa mentionati si modelul cand postati ca sa nu induceti in eroare alti useri ptr ca e posibil sa aveti playere diferite.

Edited by onlyone, 15 January 2006 - 12:58.


#8
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005

View Postmirceacra, on Jan 15 2006, 09:23, said:

Mi-am luat eu acest model in urma cu 2 zile , am dat 199ron la Domo, pana acum sunt f multumit de el, imi citeste toate filmele atat divx cat si xvid, caliatea subtitrarilor este excelenta (fonturi mari lizibile si caractere in limba romana), telecomanda este cam uratica (desi are butoanele fosforescente, se vad in intuneric...), nu stiu insa ce cipset are nu raspunde la Setup 1379....atasez 3 fotografii cu meniul si cam cum se vede subtitrarea...daca stie cineva ce chipset are...

Salut,
Spune te rog exact modelul de dvd si daca are iesiri 5.1 si daca cumva sti cum se vede subtitrarea pe ecran de 55 cm, in caz ca tu l-ai testat pe ecran mai mare.Vrea o ruda sa-si cumpere si nu e curios sa investeasca intr-un E-Boda.Sti cumva suporta Packed Bitstream si banuiesc ca vede si tz bine ca si pe sh.
Multumesc!

#9
mirceacra

mirceacra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 24.03.2005
Vede xvid categoric este model pv-390ex, are iesiri 5.1 analogic si se comporta f bine eu sunt f multumit de el..fotografia este facuta de pe un tv cu diagonala de 37 si se vede dupa cum se vede! f mare si clara, bineintels ca vede sh si tz (caractere romanesti) a citit pana acum TOATE tipurile de film si toate subtitrarile  care le-am gasit prin casa! Eu zic ca merita banii totusi sunt curios ce chipset are...daca mai aveti nelamuriri va stau la dispozitie, are  DAC pe 108 Mhz, 12 biti..

#10
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005
Salut,
Ai cumparat dvd-ul de la Domo din ce oras,ca la ei pe site, vad ca nu exista.E cumva la promotie?Dupa cum arata seamana foarte mul cu CDV 536K deci aproape sigur nu e cu cip set MTK,dar nu mai conteaza,daca zici
ca nu mai trebuie facut nici un update de firmware,ca vede totul corect. Probabil, ca o fi o varianta cu firmware imbunatatit din moment ce la tine se vad corect subtitrarile si citeste si xvid,pe cind la alti cu aparat
cumparat inaintea ta, erau probleme.Miine ma duc si eu la Domo in Timisoara sa vad daca exista.

#11
mirceacra

mirceacra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 24.03.2005

View Postminiteh, on Jan 15 2006, 22:22, said:

Salut,
Ai cumparat dvd-ul de la Domo din ce oras,ca la ei pe site, vad ca nu exista.E cumva la promotie?Dupa cum arata seamana foarte mul cu CDV 536K deci aproape sigur nu e cu cip set MTK,dar nu mai conteaza,daca zici
ca nu mai trebuie facut nici un update de firmware,ca vede totul corect. Probabil, ca o fi o varianta cu firmware imbunatatit din moment ce la tine se vad corect subtitrarile si citeste si xvid,pe cind la alti cu aparat
cumparat inaintea ta, erau probleme.Miine ma duc si eu la Domo in Timisoara sa vad daca exista.


De la Domo din Roman, cei de acolo habar nu aveau ce bine se comporta spre deosebire de altele (mai scumpe), cand au vazut au ramas masca!

#12
lukaboy

lukaboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 29.12.2005

View Postmirceacra, on Jan 15 2006, 22:37, said:

De la Domo din Roman, cei de acolo habar nu aveau ce bine se comporta spre deosebire de altele (mai scumpe), cand au vazut au ramas masca!


Asa-i, se descurca super bine, se pare ca xvid-urile pe care nu le citeste sunt cele cu PB si cu BDP. In rest, si la mine citeste acum orice.

Important pentru subtitrari este sa fie corectate cu Subtitle Workshop si salvate ca si microDVD. nu ai cum sa gresesti.

iesirea pe optic e excelenta, insa nu stiu cum sa il fac sa scoata pe VGA.

A, se pare dupa fisierele din update-ul de FW ca e chipset zoran. la asta nu stiu cum se vede versiunea de software...

O zi buna

Edited by lukaboy, 15 January 2006 - 22:46.


#13
raresto

raresto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 21.02.2004
Salut
Am si eu cateva intrebari daca se poate (am cautat pe forum, dar nu am gasit ce ma interesa)
Vreau sa cumpar un DivX Player Elite 390x si ma intereseaza daca filme scrise cate 6 divx /DVD merg corect, adica daca poti sa alegi subtitrarea, am inteles ca citeste sub si srt, recunoaste si diacritice? Ma mai intereseaza daca exista firmware pentru acest model in caz ca nu merge corect aparatul.

Multumesc :worthy:

#14
mirceacra

mirceacra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 24.03.2005

View Postraresto, on Jan 19 2006, 12:13, said:

Salut
Am si eu cateva intrebari daca se poate (am cautat pe forum, dar nu am gasit ce ma interesa)
Vreau sa cumpar un DivX Player Elite 390x si ma intereseaza daca filme scrise cate 6 divx /DVD merg corect, adica daca poti sa alegi subtitrarea, am inteles ca citeste sub si srt, recunoaste si diacritice? Ma mai intereseaza daca exista firmware pentru acest model in caz ca nu merge corect aparatul.

Multumesc :worthy:



Da citeste si 5-6 divx-uri puse pe dvd dar in foldere separate, fiecare cu subtitrarea lui, bineinteles ca citeste si diacritice dupa cum se vede in pozele puse de mine mai sus, nu stu daca exista update de firmware dar nici nu cred ca este nevoie..

#15
raresto

raresto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 21.02.2004

View Postmirceacra, on Jan 20 2006, 19:14, said:

Da citeste si 5-6 divx-uri puse pe dvd dar in foldere separate, fiecare cu subtitrarea lui, bineinteles ca citeste si diacritice dupa cum se vede in pozele puse de mine mai sus, nu stu daca exista update de firmware dar nici nu cred ca este nevoie..

Iti multumesc pentru raspuns
Eu deja mi-am cumparat unu si pana in prezent sunt foarte multumit de el

Pentru Mtz: 1. Imi cer scuze ca am pus intrebarea in alta parte
2. Te rog sa imi spui daca ai auzit ceva de Red Star DVD-2100 (este adus din Germania)
citeste formatul DivX foarte bine, problema este ca nu vede diacritice si afiseaza fontul foarte mic, crezi ca pot sa gasesc undeva vreun firmware pentru el ?
Mentionez ca am cautat pe google si nu am gasit nimic.

Multumesc

#16
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Tot google folosesc si eu. Daca am playerele, folosesc cablu serial ca sa scot firmware din el. Asta e valabil numai pentru playere cu chipset MTK, iar al tau nu am de unde sa stiu ce chipset are.

enjoy,
Mtz

#17
raresto

raresto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 21.02.2004
Salut

Dupa cum am spus acum ceva timp am cumparat un Elite 390ex care ma uimeste pe zi ce trece,
dar nu despre asta am vrut sa va scriu acum.
MTZ, daca crezi ca informatia de mai jos este importanta pentru cei care detin DVDPlayer (cu DivX)
te rog sa o muti si in alta parte.
Am observat ca la DVD-ul Elite 390ex si la un DVD Philips DVP632 daca se selecteaza inainte
fisierul sub sau srt cu butonul "subtitle" de pe telecomanda numele fisierului de subtitrare
nu trebuie sa aiba denumirea ca cel al fisierului avi
Ex.
Sa presupunem ca avem pe un CD filmul King Kong care are fisierele kingkong.avi si xxking.sub
In primul rand in meniu se merge pe fisierul xxking.sub si se apasa tasta "subtitle" dupa care se merge pe fisierul
kingkong.avi si se apasa play.
Nu stiu daca chestia asta merge si la alte DVD-uri decat cele mentionate mai sus dar nu va costa nimic sa incercati.

Va rog sa ma scuzati daca am scris aceasta informatie unde nu trebuie sau au descoperit altii inaintea mea
acest lucru, dar eu cred ca este bine de stiut.

Va doresc succes

#18
recordpcs

recordpcs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 13.02.2006
Salut!

Am cumparat intr-o doara acest model, ca sa nu ma mai ma uit la filme, atunci cand o fac, la calculator, ci din pat, va rog sa ma credeti ca nu sunt deloc cunoscator in ale acestor aparate, pur si simplu suma data (150 ron) se "putea risca" daca era ceva prost.

Daca in prima instanta mi s-a parut ca nu se pot utiliza decat subtitrari .sub si .srt, am descoperit si eu ca un fisier de subtitrare se poate selecta manual (orice fel, nu doar sub si srt). Dupa aceasta am facut "teste de subtitrari" (cred ca asta ne doare pe multi dintre noi) si va spun ca orice subtitrare de pe cd-ul de test de pe www.divxtest.com a fost citita fara probleme dupa ce a fost selectata manual.

In cazul in care subtitrararile sunt o problema importanta pentru voi, acest aparat chiar poate sa o rezolve.
Cele bune

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate