![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
zgomot fond receptie dth focussat cu decodor standard kaon
Last Updated: Aug 14 2014 15:28, Started by
marin62
, Aug 14 2014 15:12
·
0

Posted 14 August 2014 - 15:12

Acest decodor kaon ksf es 270 co are o singura iesire scart ptr.conectare la tv.In momentul cand maresc volumul tv se aude un bazait foarte deranjant.Folosesc si un Amiko hd pric cablu hdmi dar nu are aceasta problema.Ce se poate face?
|
Posted 14 August 2014 - 15:24

am avut si eu problema asta (cu alt decodor ce-i drept) si era de fapt de la cablu. mi-am facut nervi 2 luni pana m-am prins de unde e, n-am folosit prea des cablu scart-scart ca sa am unul la indemana. oricum, daca poti testa, poate ai noroc sa fie atat de simplu
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users