![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Emigrare si integrare in Vienna cu doi copii mici
Last Updated: Aug 21 2017 20:59, Started by
mayday147
, Aug 10 2014 14:25
·
0

Posted 10 August 2014 - 14:25

De mai bine de un an ne gandim sa ne mutam cu totul din Bucuresti in Vienna, impreuna cu cele doua fetite (una are 1 an jumatate, cealalta 3 ani jumatate), insa ne tot gandim care vor fi consecintele din punctul de vedere al integrarii — atat a noastra cat si a fetelor.
Firma pe care lucrez de un an si jumatate am infiintat-o in Vienna, astfel ca nu se pune problema cautarii unui job pentru niciunul dintre noi. In prezent avem mai multe magazine online de pe care vindem in toata Europa, deci nu suntem nici macar legati de o piata sau alta. Suntem putin speriati totusi de felul cum se vor purta localnicii cu noi, fiind romani. Stiu ca si austriecii sunt destul de xenofobi. In plus, ne-a spus cineva care a locuit in Vienna ca in scoli / gradinite copiii straini primesc un tratament urat / discriminator. Pana la urma ne dorim o viata mai buna si pentru noi si pentru copii , de aceea vrem sa fim siguri ca nu facem un pas inapoi, in loc de unul inainte. P.S. Germana vorbesc doar eu. Copiii nu vorbesc limba, dar banuiesc ca la o varsta atat de mica vor invata imediat. Voi ce parere aveti? Multumesc. Razvan Edited by mayday147, 10 August 2014 - 14:27. |
Posted 10 August 2014 - 14:30

Ok. Nu se sperie ei de negri si musulmanii care i-au invadat. Tratament primesti... cam cum ar primi o familie din Uzbekistan venita in Romania... in principiu esti invizibil, pe alocuri un misto ici pe acolo. Asta e
![]() |
Posted 10 August 2014 - 14:33

In situatia ta nu as sta prea mult sa ma gandesc si m-as muta. Daca descoperi ca nu-ti place te poti intoarce oricand in Bucuresti, mai ales ca nu va incurca niciun job. Dar daca iti place?
Vrei sa te intrebi toata viata cum ar fi fost daca? N-ai nimic de pierdut, numai de castigat ![]() |
Posted 10 August 2014 - 15:01

Ok. Nu se sperie ei de negri si musulmanii care i-au invadat. Tratament primesti... cam cum ar primi o familie din Uzbekistan venita in Romania... in principiu esti invizibil, pe alocuri un misto ici pe acolo. Asta e ![]()
Suntem putin speriati totusi de felul cum se vor purta localnicii cu noi, fiind romani. Stiu ca si austriecii sunt destul de xenofobi. In plus, ne-a spus cineva care a locuit in Vienna ca in scoli / gradinite copiii straini primesc un tratament urat / discriminator. Pana la urma ne dorim o viata mai buna si pentru noi si pentru copii , de aceea vrem sa fim siguri ca nu facem un pas inapoi, in loc de unul inainte. P.S. Germana vorbesc doar eu. Copiii nu vorbesc limba, dar banuiesc ca la o varsta atat de mica vor invata imediat. Voi ce parere aveti? Multumesc. Razvan Pana nu stiu sa vorbeasca in germana ii lasi in Romania, nimeni nu sta dupa ei. |
Posted 10 August 2014 - 17:19

Viena e un oraş cu mai mulţi emigranţi şi azilanţi decât austrieci, te vei simţi ca acasă.
Eu lucrez în Linz şi şi aici e la fel, intri într-un magazin şi în stânga auzi turceşte, în dreapta româneşte, etc. Numai la casa de marcat e germană. Edited by mihaicozac, 10 August 2014 - 17:19. |
Posted 10 August 2014 - 18:14

Posted 11 August 2014 - 00:04

Pana nu stiu sa vorbeasca in germana ii lasi in Romania, nimeni nu sta dupa ei. Fetitele celui care a deschis topicul sunt foarte mici, vor prinde imediat limba si spre deosebire de parinti o vor vorbi fara accent. Partea mai neplacuta ar fi ca parintii nu vor mai avea un cerc social, prieteni, familie alaturi, vor fi cam izolati. Austriecii/nemtii nu prea se imprietenesc cu straini. Dar cred ca nu se moare din asta. |
Posted 11 August 2014 - 11:47

sa vorbesti "austriaca" fara accent e ca si cum ai vorbi moldoveneste fara accent.
|
Posted 25 August 2016 - 12:59

De mai bine de un an ne gandim sa ne mutam cu totul din Bucuresti in Vienna, impreuna cu cele doua fetite (una are 1 an jumatate, cealalta 3 ani jumatate), insa ne tot gandim care vor fi consecintele din punctul de vedere al integrarii — atat a noastra cat si a fetelor. Firma pe care lucrez de un an si jumatate am infiintat-o in Vienna, astfel ca nu se pune problema cautarii unui job pentru niciunul dintre noi. In prezent avem mai multe magazine online de pe care vindem in toata Europa, deci nu suntem nici macar legati de o piata sau alta. Suntem putin speriati totusi de felul cum se vor purta localnicii cu noi, fiind romani. Stiu ca si austriecii sunt destul de xenofobi. In plus, ne-a spus cineva care a locuit in Vienna ca in scoli / gradinite copiii straini primesc un tratament urat / discriminator. Pana la urma ne dorim o viata mai buna si pentru noi si pentru copii , de aceea vrem sa fim siguri ca nu facem un pas inapoi, in loc de unul inainte. P.S. Germana vorbesc doar eu. Copiii nu vorbesc limba, dar banuiesc ca la o varsta atat de mica vor invata imediat. Voi ce parere aveti? Multumesc. Razvan |
Posted 21 August 2017 - 20:59

De mai bine de un an ne gandim sa ne mutam cu totul din Bucuresti in Vienna, impreuna cu cele doua fetite (una are 1 an jumatate, cealalta 3 ani jumatate), insa ne tot gandim care vor fi consecintele din punctul de vedere al integrarii — atat a noastra cat si a fetelor. Firma pe care lucrez de un an si jumatate am infiintat-o in Vienna, astfel ca nu se pune problema cautarii unui job pentru niciunul dintre noi. In prezent avem mai multe magazine online de pe care vindem in toata Europa, deci nu suntem nici macar legati de o piata sau alta. Suntem putin speriati totusi de felul cum se vor purta localnicii cu noi, fiind romani. Stiu ca si austriecii sunt destul de xenofobi. In plus, ne-a spus cineva care a locuit in Vienna ca in scoli / gradinite copiii straini primesc un tratament urat / discriminator. Pana la urma ne dorim o viata mai buna si pentru noi si pentru copii , de aceea vrem sa fim siguri ca nu facem un pas inapoi, in loc de unul inainte. P.S. Germana vorbesc doar eu. Copiii nu vorbesc limba, dar banuiesc ca la o varsta atat de mica vor invata imediat. Voi ce parere aveti? Multumesc. Razvan
sa vorbesti "austriaca" fara accent e ca si cum ai vorbi moldoveneste fara accent. Edited by freddy2017, 21 August 2017 - 21:00. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users