![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
primii pași în Germania
Last Updated: Aug 21 2023 12:01, Started by
bpmircea
, Aug 04 2014 13:15
·
3

Posted 06 August 2014 - 11:44

4. n-ai cum sa-l faci online in exclusivitate. cf. legii cineva trebuie sa-ti verifice actul de identitate (reglementare privind spalarea baniilor). de asemenea: 1.5: cu contractul de inchiriere semnat, meri la Einwohnermeldeamt si te inregistrezi, si asta pronto, daca o lalai mai mult de 5 zile, costa 20 euro amenda. 3. ce inseamna "sa ma ia in spatiu" in contextul asta ![]() sa te ia in spatiu, adica sa-ti dea actul in care zice unde stai, unde ai domiciliul, nu se zice asa in Romania? in Spania e "empadronarse" Edited by bpmircea, 06 August 2014 - 11:45. |
Posted 06 August 2014 - 13:14

Quote adica sa-ti dea actul in care zice unde stai daca ai inchiriat, actul cu care demostrezi, e contractul. daca ai cumparat, actul cu care demonstrezi e contractul. doar daca stai la unu' pe ochi frumosi, capeti de la el o hartie cum ca e asa, cu care te inresgistrezi. pentru toate celelalte, la Einwohnermeldeamt or sa vrea sa vada contractul. si da, au obligatia sa-l controleze, ca-i la moda furtul de identitate si adresa falsa. Edited by Pengoon, 06 August 2014 - 13:14. |
Posted 06 August 2014 - 13:29

n-am idee cum se zice in romania. daca ai inchiriat, actul cu care demostrezi, e contractul. daca ai cumparat, actul cu care demonstrezi e contractul. doar daca stai la unu' pe ochi frumosi, capeti de la el o hartie cum ca e asa, cu care te inresgistrezi. pentru toate celelalte, la Einwohnermeldeamt or sa vrea sa vada contractul. si da, au obligatia sa-l controleze, ca-i la moda furtul de identitate si adresa falsa. ___ cineva mi-a comentat pe privat ca primii pasi ar fi acestia: 1. inmowelt, inmoscout24 cauta "zimmer" 2. aldi talk sau Fonic 3. Anmeldung 4. Cortal Consors o ComerzeBank 5. Techniker Krankenkasse 6. Jöbborse del Arbeit Agentur, Monster, Stepstone |
Posted 06 August 2014 - 15:14

Posted 06 August 2014 - 15:24

io-s in complet alta situatie. ce-i util pentru mine nu-i neaparat util pentru tine.
|
Posted 06 August 2014 - 16:05

io-s in complet alta situatie. ce-i util pentru mine nu-i neaparat util pentru tine. nu e nici o problema, forumul asta e mare, daca nu imi vor fi mie de ajutor sigur ca altcuiva ii vor prinde bine si alta problema ce ma preocupa, trebuie neaparat pasaportul sau si cu buletinul e bine? pasaportul imi expira in curand si nu vreau sa ma duc in tara sa-l schimb, dar buletinul mai e in vigoare ani buni. si ce acte sunt necesare sa ai la tine in afara de pasaport/buletin? din Romania ma refer |
Posted 06 August 2014 - 19:10

pasaportul. buletinul romanesc nu e suficient.
la mine nu se aplica ca io am si cetatenie germana, d-aia zic, la deschis conturi alea-alea la mine functioneaza treaba diferit. |
Posted 07 August 2014 - 12:26

ma citez sa vedem daca cineva ma poate ajuta, va multumesc
___ cineva mi-a comentat pe privat ca primii pasi ar fi acestia: 1. inmowelt, inmoscout24 cauta "zimmer" 2. aldi talk sau Fonic 3. Anmeldung 4. Cortal Consors o ComerzeBank 5. Techniker Krankenkasse 6. Jöbborse del Arbeit Agentur, Monster, Stepstone
nu e nici o problema, forumul asta e mare, daca nu imi vor fi mie de ajutor sigur ca altcuiva ii vor prinde bine si alta problema ce ma preocupa, trebuie neaparat pasaportul sau si cu buletinul e bine? pasaportul imi expira in curand si nu vreau sa ma duc in tara sa-l schimb, dar buletinul mai e in vigoare ani buni. si ce acte sunt necesare sa ai la tine in afara de pasaport/buletin? din Romania ma refer |
Posted 08 August 2014 - 19:34

|
Posted 08 August 2014 - 22:43

Posted 19 August 2014 - 23:02

continuam cu scopul initial cred ca astia sunt pasii: 1. caut o camera sa inchiriez 2. cumpar o cartela telefonica germana 3. mers ca sa ma ia in spatiu propietarul casei(sau acel care mi-a imchiriat camera) 4. fac un cont bancar (online sau la o sucursala) e corect? 2. Cartea telefonica o primesti gratuit sau folosesti google, Gelbe Seiten 3. Din moment ce-ti gasesti o locuinta trebuie sa mearga persoana la Rathaus (primarie) sa se inregistreze. 4. Si la conturi bancare sa aiba grija lumea, exista banci care ofera orcarui cont bancar dar au niste comisioane foarte mari. Pt mai multe intrebari imi puteti scrie. Va ajut cu cea mai mare placere. |
Posted 19 August 2014 - 23:10

1.Ca sa cauti o camera sa inchiriezi trebuie sa ai grija, exista Immobilienmakler care profita de oameni noi veniti sa le platesti Provision si alte lucruri. 2. Cartea telefonica o primesti gratuit sau folosesti google, Gelbe Seiten 3. Din moment ce-ti gasesti o locuinta trebuie sa mearga persoana la Rathaus (primarie) sa se inregistreze. 4. Si la conturi bancare sa aiba grija lumea, exista banci care ofera orcarui cont bancar dar au niste comisioane foarte mari. Pt mai multe intrebari imi puteti scrie. Va ajut cu cea mai mare placere. mersi mult pentru raspuns, sigur ca o sa te deranjez si cu alte intrebari in viitor, ok |
Posted 01 September 2014 - 22:53

Hello,
Imi doresc si eu sa lucrez in Austria/Germania/Belgia/Olanda. Nu sunt sigura de ceea ce vreau pt ca si aici am un job ok, dar as vrea sa incerc si ceva nou in alta tara. Pe Python, build/release, installers se gaseste ceva? Sunt dificile interviurile? Nu as vrea sa dau cioara din mana pe cea de pe gard. Thanks! |
|
Posted 02 September 2014 - 13:16

anunturile astea sunt fake sau reale?
a plecat cu firmele astea cineva? http://anunturi.bist...a.php?id=180104 |
Posted 06 October 2014 - 00:37

am biletul de avion cumparat pentru 17 luna asta.
o sa actualizez topicul indeferent daca o sa gasesc ceva de munca sau dau chix si trebuie sa ma intorc in Tenerife [ https://bitbucket.org/bpmircea/2share/downloads/tf_dp__bpmircea.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 06 October 2014 - 06:37

Viel gluck!
Sa faci cum ai zis, sa te bagi la curs de limba din prima zi, e f important sa vada ca iti dai silinta sa comunici in limba lor, asta daca vrei sa ai de-a face cu nemti. Te vor accepta mult mai usor si vei vedea ca povestea clasica "nemtii sunt reci" e doar una dintre prejudecatile noastre, romanesti. Deh, noi astia "calzi" si sensibili la capra vecinului... Iti tin pumnii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users