Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

rugaminte interpretare sinastrie

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#37
Astro-Liv

Astro-Liv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 864
  • Înscris: 06.01.2014

Quote

ma doare capul! matale nu intelegi nimic, da' nimic din astrologie. E chiar funny, daca n-ar fi trist faptul ca probabil sunt oameni care chiar se uita in gura ta. Din cauza celor ca tine are astrologia o reputatie asa jalnica in RO. Mi-am pierdut aiurea vremea cu tine, bye!
Prostia nu are limite uneori. Sintem aici sa deschidem ochii la lume nu sa ii afundam in ...intuneric prin ce surprize...puneti/ginditi aici.

View Postchique, on 04 iulie 2015 - 20:47, said:

eu ti-am raspuns deja cum suprapun hartile... daca o persoana are de ex venus la 10 berbec si cealalta persoana are soarele la 11 berbec, atunci, in sinastrie ele au o conjunctie soare-venus la gradele 10- 11 berbec. relatiile planetare se pot vedea perfect si fara ora de nastere, iar in ce i-am zis eu lui jumbo, nu m-am legat nici de case, nici de ascendent, nici de luna. planetele de care m-am legat aveau locurile extrem de clar stabilite - nu am facut nicio aproximatie. indiferent ca esti nascut la 10 dimineata sau la 12 noaptea in ziua X, soarele, mercur, venus, marte, saturn, neptun, uranus si pluton se vor afla in fix acelasi grad. pentru pozitiile planetelor in zodie si grad... ora de nastere nu are importanta. e destul de clar acum?

AMAN!!!! Indiferent ca esti nascut la 10 dimineata sau la 12 noaptea intr-o zi X, soare, mercur, venus se vor afla in acelasi grad si zodie,,,ora de nastere nu are importanta? Prostia asta ramine ca amintire aici....ATI FACUT VREODATA O HARTA PTR. 24 de ORE???? Acel GRAD care se schimba inseamna si schimbare/intrare in alta zodie.

View Postchique, on 29 iunie 2015 - 23:56, said:

poti face bine merci o sinastrie fara orele de nastere. Ce conteaza cel mai mult sunt relatiile dintre planete. Din experienta mea, 80%, daca nu mai mult din sinastrie sta in relatiile planetare.

Nu putem lasa prostia sa domine. Deci pentru cei interesati...relatiile acelea dintre planete pe care dvs. le gasiti bam ke kato, la persoanele care NU isi cunosc ora, nu pot exista decit ...presupuse. Nu aveti cum sa stiti o relatie de planete a UNUI OM cu ALT OM, daca nu stiti mai intii HARTILE LOR NATALE. Luna mea poate schimba zodia si gradul, deci RELATIA spusa de dvs. este NULA. La fel si pentru un soare si pentru un mercur, o venus si asa mai departe....la care nu puteti sa vedeti ACEEASI relatie in 24 de ore...ptr. ca daca eu le am sa zic, in ultimul grad a unei zodii, in 24 de ore ele SCHIMBA ZODIA....deci RELATIA cu planetele altei persoane s-au SCHIMBAT. Scurt pe doi si lung pe patru.

Las aici tema in romaneste dintr-un articol si mai invatati inainte de a face acele relatii dintre planete, in sinastrie. Dar si ascendentul si luna ca importanta:

Quote

Dar cred că este mai bine să începem cu elementele de bază pentru a înţelege ce este sinastria. Nu spun că sunt un specialist, dar vă pot oferi câteva elemente care să vă facă să vă aplecaţi mai atent asupra ideii de compatibilitate în cuplu.
Dacă vreţi să ştiţi care sunt nevoile, speranţele şi dorinţele unui cuplu trebuie să priviţi HARTA NATALA a celor doi urmărind evoluţia Soarelui, a Lunii, a lui Marte şi a lui Venus, dar şi a Ascendentului. Dacă, în general, Soarele şi Luna indică adevăratele necesităţi ale cuplului, Venus şi Marte vorbesc despre dorinţă şi atracţie iar Ascendentul dă sugestii asupra felului în care concep viața în doi, partenerii.

chique a scris:

Quote

..dar asta n-a fost cazul la jumboroom si oricum luna nu aparea in analiza mea, pentru ca nu luna mi s-a parut ca joaca rolul esential acolo. daca ar fi aparut,

La dvs. nimic nu a fost esentila pentru o sinastrie, nici asc. dar nici luna. Ia sa vedem raspuns Minerva, despre importanta lunii...putem pune si altele in alte limbi...unde sa le vedeti acolo:

Quote

Normal, o relaţie foarte bună este aceea în care necesitatea se completează cu nevoia (Soare – Lună),Luna este cea mai importantă planetă implicată într-o relaţie. Ea reprezintă cele mai profunde nevoi privind siguranţa afectivă şi este foarte dificil într-o relaţie să nu poţi să oferi partenerului siguranţa afectivă de care are nevoie.

Apoi, elementul în care se află Luna celor doi, semnul şi casa, sunt foarte importante pentru celălalt partener care şi el trebuie să aibă în harta sa aceleaşi elemente sau elemente armonice pentru a se realiza compatibilitatea mult aşteptată. Dacă unul din parteneri nu este la fel de puternic ca celălalt adică nu are Luna într-un element, semn sau casă care să îi dea energie dar între Luna ei şi Luna lui este un aspect armonios puternic putem de asemenea, vorbi despre armonie afectivă.

Compatibilitatea dintre Luna lui şi Luna ei va arăta doi oameni care se simt foarte bine unul în prezenţa celuilalt – gândesc la fel, se bucură la fel, le plac aceleaşi lucruri, locuri şi aceiaşi oameni, şi instinctiv îşi vor purta de grijă reciproc. Aceştia sunt o familie. Iată de ce este atât de importantă Luna într-o relaţie de cuplu. Dacă doriţi să vă petreceţi restul vieţii lângă o asemenea persoană, atunci este evident că trebuie să vă simţiţi foarte bine împreună. Altfel spus, pentru că Luna este de natură feminină, ea arată de ce fel de femeie are nevoie bărbatul.

Importanta ascendentului in sinastrie

Quote

Ascendentul şi viziunea asupra vieţii
Ascendentul arată viziunea noastră asupra propriei persoane dar şi asupra vieţii precum şi modul în care ne integrăm în societate, în viaţă, în lume. Dacă persoana cu care vreţi să fiţi are majoritatea planetelor personale – Marte, Mercur, Venus şi luminariile, în armonie cu Ascendentul dvs este, de asemenea foarte important.
Este important pentru doi oameni să aibă Ascendentul în acelaşi element şi chiar doar una sau două din planetele tot acolo sau într-un aspect bun cu Ascendentul. Dacă nu este aşa, relaţia se clatină precum conjuncţiile sau opoziţiile dintre Soare, Lună sau Venus, ca să nu mai amintim de dizarmonia dintre Ascendentele celor doi.
http://astrologiecum...a-de-cuplu.html

View PostCazimi, on 05 iulie 2015 - 00:15, said:

Eu am ajuns să „văd” mai bine dacă suprapun mai întâi harta lui A peste harta lui B, iar apoi harta lui B peste A.
Da, depinde ce doresti sa afli mai intii....altfel el pentru ea si altfel ea penttru el.

View Postchique, on 05 iulie 2015 - 00:36, said:

Pai A peste B sau B peste A nu e acelasi lucru?
Nu. A peste B ne vorbeste despre A mai intii cind trebuie sa cititi si B pesre A ne vorbeste despre B. Dar pentru dvs. ori A peste B, ori B peste A...au acelasi sentimente se pare, Posted Image  deci ii cititi la fel pe amindoi.

#38
chique

chique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,839
  • Înscris: 28.07.2013
:)))

@cazimi, intre timp m-am lamurit ce-ai vrut sa zici, ai dreptate.

#39
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View Postchique, on 05 iulie 2015 - 21:05, said:

:)))

@cazimi, intre timp m-am lamurit ce-ai vrut sa zici, ai dreptate.
Sarumana, cred că ăsta e cel mai frumos compliment pe care l-am primit într-o săptămână întreagă!


#40
Astro-Liv

Astro-Liv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 864
  • Înscris: 06.01.2014

View Postchique, on 05 iulie 2015 - 21:05, said:

@cazimi, intre timp m-am lamurit ce-ai vrut sa zici, ai dreptate.

Stati un pic, am impresia ca mai sus replica mea este intre dvs. si el, ca sa va lamuriti Deci, dupa ce explicam ce reprezinta suprapunerile de harti....bineinteles, va treziti si dvs. Posted Image In concluzie si noi....multumim de compliment. Posted Image

Edited by Astro-Liv, 07 July 2015 - 09:53.


#41
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View PostAstro-Liv, on 07 iulie 2015 - 09:49, said:

Stati un pic, am impresia ca mai sus replica mea este intre dvs. si el, ca sa va lamuriti Deci, dupa ce explicam ce reprezinta suprapunerile de harti....bineinteles, va treziti si dvs. Posted Image In concluzie si noi....multumim de compliment. Posted Image

Complimentul nu era pentru tine, Astro-Liv. Nu tot Universul se învârte în jurul tău. Ție chiar nu am ce compliment să-ți fac. Știu doar că din cauza unora ca tine, care nu au nici măcar cunoștință despre folosirea corectă a termenilor, astrologii sunt văzuți toți ca fiind duși cu capul. Nu faci niciun serviciu astrologiei și cu atât mai puțin astrologilor.

În general încerc să te ignor, de când mi-am dat seama că ai o capacitate extrem de redusă de concentrare și am o doză mai mare de toleranță față de suferinzii de ADHD și alte afecțiuni. Dar de aici până la a-ți imagina un compliment.... hai, zău, trezește-te.

#42
Astro-Liv

Astro-Liv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 864
  • Înscris: 06.01.2014

View PostCazimi, on 07 iulie 2015 - 10:29, said:

Complimentul nu era pentru tine....chiar nu am ce compliment să-ți fac.
V-am cerut eu complimente? Complimentul il dati dvs. in tema de mai sus? Cui?

Complimentul de dreptate este dat de chique pentru dvs...dar bineinteles ca este SI PENTRU NOI (eu si restul in tema). Ia priviti ce v-a raspuns mai intii?

Quote

Pai A peste B sau B peste A nu e acelasi lucru?
Dupa ce am EXPLICAT amanuntit lucrurile insa....dreptatea s-a dat MAI ALES CELUI CARE A EXPLICAT DE CE ESTE ASA SI NU....altfel!!!!!! Asta ca sa inteleaga si tot muritorul de pe site. Cu respect.

cazimi a scris:

Quote

hai, zău, trezește-te.
Oooo, cuvintele dvs. cred ca sint pentru chique Posted Image  in ce priveste fraza ei: "Pai A peste B sau B peste A nu e acelasi lucru?"

Dar noi sintem aici ca sa va ....TREZIM!!!! Daca vreti cintam si....desteapta-te romane!!! Posted Image

Edited by Astro-Liv, 07 July 2015 - 13:25.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate