Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare cafea de duzina pentr...

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania
 beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)
 Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?
 Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR

Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Problema program in vb.net la deschidere

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Alin01x

Alin01x

New Member

• Grup: Members
Salutare.

Eu am facut un programel in vb.net. Pe pc-ul meu merge fara probleme, dar i l-am trimis unui prieten si imi spune ca ii apare eroarea aceasta
"cannot set flags, have you tried to set the recent flag or special chars" am cautat pe internet dar nu am gasit nici o solutie.

Putin ajutor, va rog!

potae

potae

Sorosist frumos si liber

• Grup: Senior Members
Pai pare o eroare de Zend. Sigur nu-s si alte dependinte? Da si tu mai multe detalii, zi ce face partea de cod care da eroarea asta etc. Si btw, daca nu iti raspunde cineva nu inseamna ca tre' sa faci alt thread...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate