Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Te pui la masa, te joci pe telefo...

Pregatire examen DELF A2-B1

Ce benzinarie vinde motorina euro...

Telefonul raspunde la apeluri in ...
 Cum se foloseste zoom motorizat?

Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA
 Montare AC deasupra frigiderului?

Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...
 E de la monitor sau nu?

Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa
 

Receiver Digi - KAON NA1000HD

- - - - -
  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#73
senn

senn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.09.2008
Am gasit codul pentru telecomanda universala! Petru cei interesati codul este: 3144
O zi buna!

#74
belbody

belbody

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 20.08.2009
Senn, desfa porcaria de telecomanda si cu un multimetru vezi daca se alimenteaza.
La telecomenzi nu are ce sa se strice de obicei, circuitul integrat e acoerit cu rasina iar ledul IR se poate schimba usor.
Du-o la un atelier de reparatii electronice daca nu te pricepi. Probabil undeva e un contact imperfect pe partea de alimentare.

#75
gabibaltat

gabibaltat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 16.09.2015

 belbody, on 21 octombrie 2015 - 20:41, said:

Senn, desfa porcaria de telecomanda si cu un multimetru vezi daca se alimenteaza.
La telecomenzi nu are ce sa se strice de obicei, circuitul integrat e acoerit cu rasina iar ledul IR se poate schimba usor.
Du-o la un atelier de reparatii electronice daca nu te pricepi. Probabil undeva e un contact imperfect pe partea de alimentare.

E in jur de 15 lei noua in magazin, nu se prea merita afacerea! Sau o schimba cei de la RDS daca au pe stoc pt. 17 lei dar nu iti da una noua.

#76
CostinLotaru

CostinLotaru

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.01.2016
Salutare!
Am o mare rugaminte la cei care detin un receiver Kaon NA1000HD. Vreau sa instalez un astfel de receiver in Germania si nu stiu cum se procedeaza in pasii. Am conectat antena si lnb ul pe suport si am introdus de asemenea cartela de decriptare(acces),dar cand incerc sa reglez pe satelit valorile raman mereu zero(indiferent unde pozitionez antena pe directia satelitului). Va rog sa mi spuneti cum se procedeaza sa scanez posturiile pentru ca nu am mai folosit pana acum acest gen de receiver. Multumesc anticipat!

#77
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,962
  • Înscris: 12.06.2007
Va rog sa ma ajutati. Acum cateva zile am primit un receiver Kaon NA1000HD.

Am conectat receiverul la un TV Samsung 48J5500 prin HDMI.
Televizorul este conectat la un sistem Samsung Home Cinema tot prin HDMI.

Cand pornescu TV-ul se aude sunetul in difuzoarele TV-ului dupa care se trece pe Home Cinema. Din pacate, pe Home Cinema nu se mai aude nimic, iar pe TV apare o eroare "Anynet+ nu este conectat" si nu mai functioneaza nicio comanda la TV.

Mai am un receiver Kaon 7356 IPTV de la Telekom, dar acesta functioneaza normal.
Sunetul se aude pe Home Cinema si totul functioneaza normal.

#78
bunsoft

bunsoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 18.07.2009

 gabibaltat, on 29 octombrie 2015 - 09:04, said:



E in jur de 15 lei noua in magazin, nu se prea merita afacerea! Sau o schimba cei de la RDS daca au pe stoc pt. 17 lei dar nu iti da una noua.

Salutari.

Am reparat cateva telecomenzi din astea. La acest model de obicei se dezlipesc picioarele ledului infrarosu. E scos prea afara si cand cade telecomanda in bot loveste exact ledul. Il cositoresti la loc si e gata.
De desfacut telecomanda cu un card de credit vechi ca sa nu ramana zgarieturi.

Respecte
B.

#79
sorin.chris

sorin.chris

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.01.2007
Salut,

Am receiverul (na1000hd) de cateva zile si am observat ca ingheata imaginea pt approx 8sec, apoi revine.
Se intampla cam la fiecare 3min.
Nu am observat ca imaginea sa inghete pe canalele necodate gen UTV, sau Sky News.

Ati observat ceva similar, ii o problema cunoscuta, se poate repara cumva?
multumesc,
C.

#80
chelule

chelule

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.01.2016
A reusit cineva sa foloseasca acest receiver cu telecomanda smart tv-ului prin Universal Remote Setup?
Eu am incercat pe un Samsung ue406400 si pe un lg cu WebOS, dar fara success, desi gasesc modelul receiverului in lista ambelor televizoare.

#81
imre00

imre00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.03.2008
Recent am primit si eu un decodor HD, dar interesant este ca n-am primit cablu scart (nu stiu daca trebuia). Intrebarea mea ar fi: de unde pot sa cumpar cablul respectiv pentru ca mufa unde scrie Scart este mai debraba o muva s-video? Sau daca stie cineva pinii de corespondenta s-video <-> scart ar fi nemaipomenit.

Va multumesc

#82
h_ecaterina

h_ecaterina

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.02.2011
Buna ziua.
Am un Kaon NA1000HDpentru DIGI TV. Pe vechiul abonament, la Dolce puteam sa vad daca am gasit semnalul satelit de pe meniul receivului (Optiuni - selectati-va semnalul). Gasesc ceva asemanator pe meniul Kaon pentru satelit? Sau cum pot vedea cand am gasit semnalul satelit?
CostinLotaru, tu ai rezolvat pana la urma problema asta?

#83
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,366
  • Înscris: 19.01.2015
Salut.
Ca sa vezi puterea si calitatea semnalului de pe TP-uri trebuie sa resetezi receptorul (recieverul) la setarile din fabrica si atunci poti sa vezi cat ai la % putere si cat ai la % calitate. Sper ca ti-am fost de ajutor.

PS: Alta varianta nu este. Doar asa poti vedea semnalul de pe satelitul respectiv, la Hyundai si la Humax puteai sa vezi semnalul si fara sa restezi receptorul.

Edited by Robert201, 27 March 2016 - 18:56.


#84
sorelsobrinos

sorelsobrinos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 23.02.2005

 Robert201, on 27 martie 2016 - 18:54, said:

Salut.
Ca sa vezi puterea si calitatea semnalului de pe TP-uri trebuie sa resetezi receptorul (recieverul) la setarile din fabrica si atunci poti sa vezi cat ai la % putere si cat ai la % calitate. Sper ca ti-am fost de ajutor.

PS: Alta varianta nu este. Doar asa poti vedea semnalul de pe satelitul respectiv, la Hyundai si la Humax puteai sa vezi semnalul si fara sa restezi receptorul.
.           Nu resetati nimic!!!    Apasati butoanele <info, info,tasta galbena> si apar toate informațiile.  BaFTA

#85
capdeguma

capdeguma

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 17.06.2003
salut,
este vreo sansa sa pot porni si TV-ul (Philips) tot cu telecomanda decodorului ?
multumesc.

#86
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Mi-a instalat si mie ieri un kaon na1000hd la un abonament nou digi tv satelit. In 2006 aveam un receiver digi mare ca dimensiuni, avea si afisaj pentru ora. Receiverul asta nu are afisaj dar imi place ca e micut, ma bucur ca imi lasa spatiu si pentru altele. Am instrat prin meniu, are multe chestii blocate, mai ales meniul de setari. Oricum, per total sunt multumit, important e sa isi faca treaba pentru care e destinat cat mai mult timp fara reparatii, sper.

#87
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
LE Am citit mai atent manualul și am citit și pe net, meniul setări nu e blocat de tot, se poate debloca cu parola inițială 0000..lol. Eu mă resemnasem că nu pot intra pe acolo prin meniu..lol.

#88
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,366
  • Înscris: 19.01.2015

 androholic, on 05 octombrie 2016 - 19:54, said:

LE Am citit mai atent manualul și am citit și pe net, meniul setări nu e blocat de tot, se poate debloca cu parola inițială 0000..lol. Eu mă resemnasem că nu pot intra pe acolo prin meniu..lol.
Chiar ca lol :lol:.

#89
rzv74

rzv74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 538
  • Înscris: 30.09.2014
am un abonament la digi si receiver Hyundai 1165. daca cumpar unul Hd de pe olx il accepta RDS-ul? sau fac talente? sau eventual inca un card pe acelasi abonament sa pun pe alt TV.

#90
mikeciprian

mikeciprian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 08.01.2012
Daca e de-al lor ar trebui sa-l accepte. In fond, cand te abonezi la ei ai doua optiuni, ori iei receiver-ul in custodie ori il poti cumpara, parca asa stiam. Daca l-ai cumparat, e al tau si faci ce vrei cu el, chiar si sa-l vinzi. Astfel, nu vad de ce nu ar accepta un alt receiver, dat tot de ei, dar pe numele altui abonat si evident pe un alt abonament!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate