Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Receiver Digi - KAON NA1000HD

- - - - -
  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#19
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008

View Postgabib77, on 11 august 2014 - 12:31, said:

modelul 1600, cel pentru cablu, are asa ceva...
Da are.acelasi model am si eu.

#20
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Daca nu ai observat, aici vorbim de modelul 1000HD

#21
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008

View Postgabib77, on 12 august 2014 - 09:46, said:

Daca nu ai observat, aici vorbim de modelul 1000HD
Stiu despre ce vorbesti,dar macar ai citit acel manual sa vezi ce scrie la ORA?De acolo se dezactiveaza acea functie din cate vad eu ca scrie in manual.

#22
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Probabil in manualul de 1600HD

#23
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008

View Postgabib77, on 12 august 2014 - 11:32, said:

Probabil in manualul de 1600HD
In manualul de 1000hd.Uita-te aici
1.Ora desteptare
Receptorul va porni la ora setata in acest meniu
2.Ora de oprire automata
Receptorul va trece in modul sleep (hibernare) la ora setata in acest meniu


Gresesc eu cumva?

#24
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
NU are nicio treaba acea optiune... eu o am dezactivata si tot se opreste dupa 3 ore de la pornire.

Multumesc oricum pentru precizare, dar nu suntem asa de afoni pe aici ;)

Edited by gabib77, 12 August 2014 - 13:30.


#25
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Am incercat-o si pe asta, in speranta ca macar voi prelungi timpul in care se opreste... Am setat sa se opreasca in fiecare noapte la ora 23:59, asta, aseara la ora 18:00... insa la ora 21:00 tot s-a oprit, asa cum o face de obicei, dupa 3 ore...

Cred ca nu se poate face nimic, decat dupa un eventual viitor update de firmware :(

#26
GVDan

GVDan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 19.04.2010
Stie cineva la ce e bun portul ethernet?

#27
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,549
  • Înscris: 16.12.2006
In momentu de fata la nimic. Doar la Kaon 1410 HD (STB de cablu) poti sa folosesti portul Ethernet.

#28
ttavi

ttavi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 15.08.2006
A conectat cineva modelul 1000HD prin mufa SCART la tv?

#29
ioany

ioany

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,040
  • Înscris: 03.03.2007
Da , ce problema ai ?

#30
parintily

parintily

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,571
  • Înscris: 08.01.2007
Salut!
Am si eu o nelamurire: am un receiver Kaon conectat la tv prin HDMI si, de cate ori il pornesc, trebuie sa fac trecerea manual de pe tv pe receiver. La vechiul receiver trecea automat pe satelit cand porneam receiver-ul. La Kaon ce trebuie sa fac sa faca la fel ca vechiul receiver?

#31
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Si uite asa a trecut aproape 1 an si niciun update de firmware :(

#32
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,272
  • Înscris: 15.06.2014
dupa mintea lor, nu-i nevoie. nu de alta,dar prin asta care-i acum (00.01.00.31), merge receptorul "super".. orice optiune care am incercat-o pe partea de oprire programata, n-a dat niciun rezultat, se opreste tot cum vrea el( dupa 3 ore).. imi mai afiseaza din cand in cand daca doresc sa-l opresc acum sau nu,dar nu mereu apare chestia aia, si nici nu stiu din ce cauza nu apare mereu..

#33
belbody

belbody

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 20.08.2009

View Postparintily, on 11 iunie 2015 - 16:19, said:

Salut!
Am si eu o nelamurire: am un receiver Kaon conectat la tv prin HDMI si, de cate ori il pornesc, trebuie sa fac trecerea manual de pe tv pe receiver. La vechiul receiver trecea automat pe satelit cand porneam receiver-ul. La Kaon ce trebuie sa fac sa faca la fel ca vechiul receiver?

Asta nu tine de receiver ci de portul HDMI in general si de televizor.
Vechiul receptor probabil era conectat pe SCART, eu am observat asta de la televizoare chiar mai vechi, televizorul "stie" cand vine semnal pe Scart si comuta automat.

Chiar nu am obsercat daca TV-ul meu comuta automat pe HDMI-ul pe care e receptorul cand acesta porneste, pentru ca pur si simplu eu folosesc mai mereu TV-ul cu intrarea respectiva, rar dau pe TV. Si de obicei tine minte pe ce intrare era. Tv Samsung.

View Postttavi, on 15 aprilie 2015 - 12:08, said:

A conectat cineva modelul 1000HD prin mufa SCART la tv?

Da, eu am doua televizoare cuplate la Kaon 1000 HD, unul pe HDMI si altul pe SCART - merg amandoua foarte bine.

#34
Iaro

Iaro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,011
  • Înscris: 27.02.2006
setezi ca prestabilit portul HDMI la tv si intra automat cand deschizi receiverul Digi.

#35
parintily

parintily

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,571
  • Înscris: 08.01.2007

View PostIaro, on 23 iunie 2015 - 20:36, said:

setezi ca prestabilit portul HDMI la tv si intra automat cand deschizi receiverul Digi.

Folosesc mai mult TV-ul decat receiver-ul, dar este enervant ca un receiver din 2007 sa fie mai "destept" decat unul din 2014! O fi chiar asa de greu sa faca un update pentru a rezolva aceasta problema?
Pe acelasi televizor, daca pun blu ray-ul (tot prin hdmi) trece automat de pe tv pe  hdmi cand pornesc blu ray-ul si revine pe tv cand il opresc!

#36
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,549
  • Înscris: 16.12.2006
Si e greu sa urmezi sfatul lui Iaro ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate