Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Receiver Digi - KAON NA1000HD

- - - - -
  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#1
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
De azi sunt si eu posesorul unui KAON NA1000HD... s-a dus draq unu' HD, eroare 4444, au venit sa mi-l inlocuiasca, am intrebat daca nu poate sa-mi dea unu' HD, l-am luat cu banii la prima factura, 150 lei si am prelungit contractul inca 2 ani...

Nu am gasit nici in manual, mufa RJ45 foloseste la ceva? Am vazut ca pot inregistra emisiunile pe stick USB, insa m-a linistit cand l-am introdus in calculator si nu e ceva citibil, probabil doar format raw Posted Image

O singura chestie e foarte enervanta... se opreste dupa 3 ore, daca nu e folosita telecomanda... Iar la repornire, de cele mai multe ori sta cateva minute pana scaneaza iar posturile... stie cineva, se poate scapa de chestia asta cu rescanatul si opritul la 3 ore?

LE: pentru cei interesati am postat si manualul receiver-ului

Attached Files


Edited by gabib77, 31 July 2014 - 20:35.


#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,851
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgabib77, on 31 iulie 2014 - 20:34, said:

Am vazut ca pot inregistra emisiunile pe stick USB, insa m-a linistit cand l-am introdus in calculator si nu e ceva citibil, probabil doar format raw Posted Image
Pai inregisntrarea usb nu inseamna copierea/piratarea pe pc ci inregistrare codata pe stick in partitie custom sau ext3 pentru a putea fi vazut pe acelasi dispozitiv.

View Postgabib77, on 31 iulie 2014 - 20:34, said:

O singura chestie e foarte enervanta... se opreste dupa 3 ore, daca nu e folosita telecomanda... Iar la repornire, de cele mai multe ori sta cateva minute pana scaneaza iar posturile... stie cineva, se poate scapa de chestia asta cu rescanatul si opritul la 3 ore?
Oprirea ecologica se scoate din meniuri, scanarea nu cred sau depinde de model, e logic sa se faca sa vada daca operatorul a mai bagat ceva, proabil tine de firmware. Lasa-l 24h pornit si gata, opresti doar tv-ul cand e nevoie.

#3
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Pai asta e problema, ca se opreste singur dupa 3 ore si nu are vreo optiune prin menu sa pot scapa de asta Posted Image

Asa eram obisnuit cu vechiu Hyundai 1160, sa-l las pornit non-stop, acum ma enerveaza de mor, mai ales ca nu are nici HDMI-CEC :(

Se pare ca trebuie sa astept un nou update de firmware, poate se rezolva cu oprirea asta enervanta

Edited by gabib77, 31 July 2014 - 21:12.


#4
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008
Si eu am luat azi receiver na 1600hd kaon, si are in meniu optiunea de a se opri la 3h.Eu am dezactivat-o.

Edited by blondubuzau, 01 August 2014 - 10:25.


#5
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
unde ai gasit-o? am luat linie cu linie si nimic... ce firmware ai? ca nici update la o versiune mai noua nu mi-a facut :(

#6
Rango

Rango

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 654
  • Înscris: 09.02.2012

View Postblondubuzau, on 01 august 2014 - 10:22, said:

Si eu am luat azi receiver si are in meniu optiunea de a se opri la 3h.Eu am dezactivat-o.
Unde ai gasit optiunea de dezactivare in Meniu ?

#7
nikuniku

nikuniku

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 04.06.2009
Kaon 1600 hd e pentru cablu, iar Kaon 1000 hd e pentru satelit. Probabil la cel pentru cablu se poate,  asta pt. satelit nu are in meniu asa ceva.

Edited by nikuniku, 01 August 2014 - 10:38.


#8
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
de asta am si deschis topic separat... acum am vazut ca despre 1600 vorbea colegu'

Edited by gabib77, 01 August 2014 - 10:49.


#9
bossu112

bossu112

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.08.2014
salut!momentan am luat si eu noul model de la digi,dar am o problema,doar acum duoa ce am consultat un specialist am inteles ca are o mare problema,si aceea ca momentan se poate folosii doar pe LNB simplu,e adavarat?eu locuiesc la bloc,si avem 2 antene,dar pe acelasi fir,si au LNB multi,am ajuns cu Aparatul acasa,il conectez nimic,am chemat pe cineva care se ocupa cu asa ceva,a venit am reglat tot tot din nou,si la urma raspunsul a fost asa,am incercat dar nu se poate,nu are setari si momentan modelul asta merge pe Lnb simplu!
daca stie cineva ceva despre asta,va rog sa imi scrieti un raspuns!!

#10
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
eu il folosesc cu LNB dublu, fara probleme

#11
bossu112

bossu112

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.08.2014
interesant....mie pe lnb simplu merge fara problema,lucra ff bine,pe dublu nu....stau la bloc si santem 9 apartamente,in pod sus avem distribuitor,dar nu inteleg de ce nu merge,cel vechi normal a mers fara problema,asta nou nimic,pe Lnb simplu merge pe asta dublu nimic,imi zice lipsa semnal..

#12
bossu112

bossu112

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.08.2014
nu stii exista undeva ceva setari la el,de gen cum era la cel vechi cu Lnb A si Lnb B?tin sa precizez ca toate cablurile din antene intra intr-un distribuitor,si de acolo vine pe mfiecare parte cate un cablu unde poti conecta ori digi ori skylink,intrun cablu amandoua,sa fie ceva acolo?daca da atunci cel vechi de ce functiona?

Edited by bossu112, 03 August 2014 - 17:10.


#13
coolfreak

coolfreak

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 03.08.2014
salut stie cineva cate canale hd poti avea pe satelite? se pot cumpara altele extra? eu am 8 dar M1 hd si digi wold hd hu sunt blocate

#14
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
esti cam off-topic, dar hai sa raspund ;)

nu prinzi ultimele 2 pentru ca ai pachetul de baza... consulta oferta RCS si vei vedea ce canale poti prinde cu ofertele Extra

#15
sebastianjercan

sebastianjercan

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 65
  • Înscris: 20.08.2006
@gabib77, ai rezolvat cu oprirea dupa 3 ore?

#16
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
Din pacate, nu, momentan nu exista solutie
Sa speram ca se va implementa optiunea la un nou update de firmware

#17
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008
Salut.din cate citesc eu in manual la ora ar trebui sa aiba si dezactivarea sleep.adica sa nu se mai inchida

#18
gabib77

gabib77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 26.08.2007
modelul 1600, cel pentru cablu, are asa ceva...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate