Kali Live USB persistence.....
Last Updated: Jul 30 2014 10:23, Started by
the1godfather
, Jul 29 2014 01:13
·
0

Posted 29 July 2014 - 01:13

Deci...problema este urmatoarea:de la kali 1.0.7 incoace au bagat "injinerii" de la offensive alte metode de a face stick-ul persistent (modificarile se salveaza pe stick-ul de memorie).La kali 1.0.6 a fost "piece of cake",acuma'...da cu virgula.Plus ca nu are explicat pas cu pas sa inteleaga tot neinitiatu'...
1.Image the Kali Linux ISO to your USB stick. We used the “Linux Method” and dd. Quote dd if=kali-linux-1.0.8-amd64.iso of=/dev/sdb bs=1M Etapa 1 rezolvat.Mi-a facut o partitie de 2.81 gb si una de 61 de mb.Asa trebuia?Imi boot-eaza kali,functioneaza.Stickul a fost fara vreo partitie(doar free space). 2. Quote size=5gb read bytes _ < <(du -bcm kali-linux-1.0.8-amd64.iso |tail -1); echo $bytes parted /dev/sdb mkpart primary $bytes $size cryptsetup --verbose --verify-passphrase luksFormat /dev/sdb3 cryptsetup luksOpen /dev/sdb3 my_usb mkfs.ext3 -L persistence /dev/mapper/my_usb e2label /dev/mapper/my_usb persistence mkdir -p /mnt/my_usb mount /dev/mapper/my_usb /mnt/my_usb echo "/ union" > /mnt/my_usb/persistence.conf umount /dev/mapper/my_usb cryptsetup luksClose /dev/mapper/my_usb Quote size Quote read bytes _ < <(du -bcm kali-linux-1.0.8-amd64.iso |tail -1); echo $bytes ![]() Quote parted /dev/sdb mkpart primary $bytes $size ![]() Imi explica si mie cineva ce inseamna toate astea?/Ma poate ajuta cineva?Sunt utilizator de mint. ![]() ![]() Quote mkdir /mnt/usb mount /dev/sdb2 /mnt/usb echo "/ union" >> /mnt/usb/persistence.conf umount /mnt/usb Attached FilesEdited by the1godfather, 29 July 2014 - 01:16. |
Posted 29 July 2014 - 02:52

Nu-ti trebuie Youtube sau altceva - comanda "man" rezolva multe dintre dilemele tale. Si este universal valabila indiferent de distributie - Mint, Fedora, Slack, Ubuntu, Backtrack sau altele...
Printre utilizatorii mai batrani de Linux circula "RTFM" - Read The [email protected] Manual. |
Posted 29 July 2014 - 07:00

Printre utilizatorii mai batrani de Linux circula "RTFM" - Read The [email protected] Manual. Edited by the1godfather, 29 July 2014 - 07:29. |
Posted 29 July 2014 - 09:22

Linux nu se invata de pe youtube. Citeste atent manualul si vei afla ca este destul de usoara problema ta.
|
Posted 29 July 2014 - 09:26

Linux nu se invata de pe youtube. Citeste atent manualul si vei afla ca este destul de usoara problema ta. Frate....nu vreau acuma' sa imi construiesc prima mea distributie.Eu vreau doar sa imi fac Kali Linux-ul persistent,nu sa citesc o carte de 400 de pagini despre linux. Daca stii ce vorbesti,detaliaza te rog... Ma oftic ca toti isi dau cu parerea,dar nu spune niciunul nimic concret.Asa este in general pe aria linux.... Edited by the1godfather, 29 July 2014 - 09:27. |
Posted 29 July 2014 - 11:01

Daca instalezi 1.0.6 si ii dai apoi update de acolo la 1.0.8, nu merge?
|
Posted 29 July 2014 - 12:39

De "maaaaaaaaaaaaare" ajutor mi-ai fost.Si presupun ca tu te numeri printre "utilizatorii mai batrani de Linux"?Inteligenta ta ma copleseste.Esti cam ud,avand in vedere la ce cunostinte in materie de linux ai.Mi-ai fost de ajutor precum o durere de stomac,dupa ce te-a durut toata noaptea maseaua.Astept alte opinii mai competente... Si, din ce retin, Kali este o distributie de pentesting. Vrei sa incerci a fi haCer, dar sari peste comenzile de baza? Ce te faci cand ramai fara Youtube sau fara acces la Internet? |
Posted 29 July 2014 - 14:48

Instaleaza 1.0.6 si apoi dai update. E fix acelasi lucru ca si cum ai instala 1.0.8.
Fara sa fiu rautacios, iti recomand sa nu folosesti Kali daca tu esti utilizator de Mint. Eu folosesc Kali si are o gramada de bug-uri in interfata grafica (indiferent ca e gnome,kde,xfce sau cinnamon). Eu deja am inceput sa testez cum ar fi sa-mi fac un Fedora si sa instalez eu utilitatile de care am nevoie. Ar mai fi BackBox 4 cand o fi lansat. Edited by Bodanel, 29 July 2014 - 14:48. |
Posted 29 July 2014 - 18:58

@Bodanel: de ArchAssault ce zici? https://archassault.org/
|
Posted 29 July 2014 - 20:19

Eu nu am vrut sa te jignesc. Am zis ca o rezolvi rapid si nu ai nevoie de desenele de pe Youtube ca sa intelegi ce se intampla. Si, din ce retin, Kali este o distributie de pentesting. Vrei sa incerci a fi haCer, dar sari peste comenzile de baza? Ce te faci cand ramai fara Youtube sau fara acces la Internet? Am avut 1.0.6. dar mergea foarte greu si nu reuseam sa-l updatez.Toti se dau mari si tari,dar faptele vorbesc de la sine...(nu da nimeni solutia). Edited by the1godfather, 29 July 2014 - 20:36. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users