Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Suporta acest PC Windows 8 / 8.1? Ce editie sa pun?

- - - - -
  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#235
mariusrap

mariusrap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 20.11.2008
Depinde ce placa de baza ai Denis97, se poate sa suporte si windows 10 si sa mearga mai bine ca si cu 7.

#236
demafly

demafly

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 07.08.2010

View Postmariusrap, on 25 septembrie 2015 - 13:43, said:

Depinde ce placa de baza ai Denis97, se poate sa suporte si windows 10 si sa mearga mai bine ca si cu 7.
ASUS P5KPL-AM SE
La prima vedere, interfata Win8 pare mai prietenoasa decat cea de la 10.

#237
mariusrap

mariusrap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 20.11.2008
Poti pune linistit si windows 10 x64, e mai prietenoasa interfata si este mai bine optimizat decat 8.1 .

#238
Mannion

Mannion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 17.07.2006
Am un computer mai vechi cu procesor AMD Athlon 64 3000+, placă de bază Asus M2NPV-VM, placă video integrată Nvidia GeForce 6150, memorie RAM 2 Gb. Va rula bine Windows 8.1 pe el sau nici măcar nu voi putea să îl instalez?

#239
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,520
  • Înscris: 15.06.2004
Chiar daca va merge instalat, nu cred ca va merge prea bine.
Ala e PC de XP.

#240
Mannion

Mannion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 17.07.2006
Nu am îndrăznit să pun 8.1, m-am mulțumit cu 7, care, cel puțin deocamdată, funcționează bine. Să vedem cum va fi pe parcurs.

#241
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014
Stiu ca nu softpedia nu incurajeaza pirateria , dar ce sa pun pe: http://imgur.com/a/I2mAN
Merge foarte greu acum pe windows 7, am avut inainte windows 10 nu stiu ce versiune de pe la inceput si era dezastru , am avut windows 8 , mergea binisor, dar dupa un an greoi.  NU , nu am disk-urile full, am chiar 10 gb liberi pe C si minim 20 pe celelalte.Acum am 7 de vreo 4 luni si vreau iar 8 sau 10 .

#242
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,117
  • Înscris: 10.07.2013

View Postexydos, on 15 noiembrie 2015 - 16:09, said:

Stiu ca nu softpedia nu incurajeaza pirateria , dar ce sa pun pe: http://imgur.com/a/I2mAN
Merge foarte greu acum pe windows 7, am avut inainte windows 10 nu stiu ce versiune de pe la inceput si era dezastru , am avut windows 8 , mergea binisor, dar dupa un an greoi.  NU , nu am disk-urile full, am chiar 10 gb liberi pe C si minim 20 pe celelalte.Acum am 7 de vreo 4 luni si vreau iar 8 sau 10 .

1. Cata memorie RAM ai acum instalata?Posted Image
2. Ce procesor ai?

Edited by xmanyacs77, 15 November 2015 - 16:13.


#243
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postexydos, on 15 noiembrie 2015 - 16:09, said:

Stiu ca nu softpedia nu incurajeaza pirateria , dar ce sa pun pe: http://imgur.com/a/I2mAN

Linux.

View Postexydos, on 15 noiembrie 2015 - 16:09, said:

vreau iar 8 sau 10

Topicul pe care il cautai era acesta: http://forum.softped...lculatorul-meu/
Dar iti recomand aria aceasta: http://forum.softped...i-sistemul-tau/

#244
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014

View Postxmanyacs77, on 15 noiembrie 2015 - 16:12, said:

1. Cata memorie RAM ai acum instalata?Posted Image
2. Ce procesor ai?
http://imgur.com/a/2yfDa

View Post_-_, on 15 noiembrie 2015 - 16:18, said:

Linux.

Topicul pe care il cautai era acesta: http://forum.softped...lculatorul-meu/
Dar iti recomand aria aceasta: http://forum.softped...i-sistemul-tau/

Legat de linux , am vorbit cu un programator care avea instalat un Xubuntu pe un laptop , mi-a zis sa nu ma apuc sa imi pun pe PC daca nu prea am idee cu ce se mananca , mi-a zis simplu , daca iti trebuie sa lucrezi , te inveti sa il pui , daca nu , nu ai ce cauta pe el.
Merge bine , linux , doar ca  poate mai joc si eu un joc ceva .. ( desi as putea renunta la jocuri daca mi-ar merge ca un OS X pcu)

mai este hackintosh , daca mi-l pune cineva =))

#245
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Pe configuratia respectiva poti pune orice editie de Windows 8.1 sau Windows 10. O licenta pentru 8.1 este usor mai ieftina.

#246
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014
ori un hackintosh =) o licenta de windows 8.1 cam cat costa? 500 roni , nu, nu e pentru mine.

O sa pun 8.1 dar iar sa imi faca lag ?

Edited by exydos, 15 November 2015 - 17:25.


#247
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,117
  • Înscris: 10.07.2013
Mai adauga 1 modul de memorie RAM (inca 4 GB ar fi super ok pentru 64 biti)......Posted Image

#248
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014

View Postxmanyacs77, on 15 noiembrie 2015 - 17:36, said:

Mai adauga 1 modul de memorie RAM (inca 4 GB ar fi super ok pentru 64 biti)......Posted Image

nu vad nici o diferenta intre 64 si 32

#249
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,117
  • Înscris: 10.07.2013

View Postexydos, on 15 noiembrie 2015 - 17:44, said:


nu vad nici o diferenta intre 64 si 32

Pai la 4GB de RAM nu ai cum sa vezi........diferenta!Posted Image

#250
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014

View Postxmanyacs77, on 15 noiembrie 2015 - 17:48, said:

Pai la 4GB de RAM nu ai cum sa vezi........diferenta!Posted Image
corect , nu mai bag nimic in pc , o sa imi iau notebuc.

#251
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014
http://prntscr.com/93hu85

#252
dani_moca1976

dani_moca1976

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 29.05.2007
Pot pune pe urmatorul pc windows 8.1 sau 10 ( momentan am windows 7 ) ?

procesor: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz
placa de baza: Biostar P4M890-M7 ( chipset VIA P4M890 )
memorie RAM: 2048 MB, 800 MHz, 2 x 1GB
placa video: Ati Radeon x550 ( 256MB )
placa sunet: onboard Realtek C658 (AC'97)
hardisk: Samsung 250GB, sata2
dvd-rw: Lg
placa de retea: VIA Rhine II FastEthernet

Imi e teama de lipsa driverelor ptr chipset,audio,video si placa de retea ...

Edited by dani_moca1976, 20 January 2016 - 09:33.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate