Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
somonul in Romania
Last Updated: Feb 08 2017 12:08, Started by
xelis
, Jul 24 2014 20:08
·
0
#1
Posted 24 July 2014 - 20:08
salutare am in plan sa deschid o mica afacere cu somon in romania,
tot ceea ce tine de somon stiu adica ce poate sa faca o fabrica din norvegia pot si eu daca am utilajele necesare, pentru inceput ma gandesc la un mic firgider o masa unde sa il tai un mic vacum si etc pentru ca in magazinele din romania somonul e foarte scum si din experienta mea este asa doar pentru ca trece prin multe firme sa ajunga in romania, acum as avea nevoie de sfaturi se merita pe piata din romania sa intru pentru ca as putea sa nu mai fie exagerat de scump???? |
#3
Posted 24 July 2014 - 20:13
#4
Posted 24 July 2014 - 20:15
Tot asta am inteles si eu, si crede-ma nu-s prost, poate putin imbecil, dar prost sigur nu-s.
|
#5
Posted 24 July 2014 - 20:18
gumball3000, on 24 iulie 2014 - 20:15, said:
Tot asta am inteles si eu, si crede-ma nu-s prost, poate putin imbecil, dar prost sigur nu-s. |
#6
Posted 24 July 2014 - 20:18
Pai si cum il aduci proaspat in romania ?
Si incearca sa nu-i mai faci prosti pe toti din prima ca n-o sa te bage nimeni in seama asa. Edited by DjMx, 24 July 2014 - 20:20. |
#7
Posted 24 July 2014 - 20:21
#8
Posted 24 July 2014 - 20:24
Si te-ai interesat cat te ajunge transportul ?
Somonul nu se cumpara in cantitati imense in .ro dar se cumpara, problema e ca tu vrei sa aduci pestele intreg si sa-l procesezi aici. Aia isi proceseaza pestele acolo si apoi trimit in romania iar intrun tir incape mai mult peste procesat decat peste neprocesat. Eu zic ca n-o sa faci nici-o afacere din simplul motiv ca nu vei fi deloc eficient. Edited by DjMx, 24 July 2014 - 20:28. |
#9
Posted 24 July 2014 - 20:29
Acum am inteles
Importi peste mort Il racesti in frigider Il tai pe o masa Si apoi il vinzi unui prost ca mine De ce nu ai zis asa de la inceput ? Si on topic Somonul ala e de cacat pt ca e din crescatorie |
#10
Posted 24 July 2014 - 20:30
deci stiu sigur si am si fost si am vazut in norvegia e 2,5 euro pe kg plus transport ok te-ai interesat sa vezi cat costa in romania un kg nu mai zic de hot smoke?? intr-un tir incap 33 de paleti asta inseamna maxim 18 500 kg eu nu zic acum sa duc direct la carrefour sau metro ideea e usor intai ceva restaurante si mici magazine ...
|
|
#11
Posted 24 July 2014 - 20:33
Pai ti se-mpute peste pana reusesti sa-l dai in RO daca nu ai vorbit deja cu cineva ca sa ti-l cumpere.
Plus ca de vorbit este usor, mai greu e sa si semnezi un contract, ca asa iti fac si eu comanda de vreo 10 tiruri. Edited by gumball3000, 24 July 2014 - 20:33. |
#12
Posted 24 July 2014 - 20:34
#13
Posted 24 July 2014 - 20:34
Daca vrei sa-l feliezi , afumi , aromezi si alte alea ai nevoie si de in packing machine plus o gramada de logistica
|
#14
Posted 24 July 2014 - 20:34
petre69, on 24 iulie 2014 - 20:29, said:
Acum am inteles Importi peste mort Il racesti in frigider Il tai pe o masa Si apoi il vinzi unui prost ca mine De ce nu ai zis asa de la inceput ? Si on topic Somonul ala e de cacat pt ca e din crescatorie |
#15
Posted 24 July 2014 - 20:34
xelis, on 24 iulie 2014 - 20:08, said:
salutare am in plan sa deschid o mica afacere cu somon in romania, tot ceea ce tine de somon stiu adica ce poate sa faca o fabrica din norvegia pot si eu daca am utilajele necesare, pentru inceput ma gandesc la un mic firgider o masa unde sa il tai un mic vacum si etc pentru ca in magazinele din romania somonul e foarte scum si din experienta mea este asa doar pentru ca trece prin multe firme sa ajunga in romania, acum as avea nevoie de sfaturi se merita pe piata din romania sa intru pentru ca as putea sa nu mai fie exagerat de scump???? Te sfatuiesc sa cauti un amic care lucreaza intr-un supermarket mare, sa iti spuna cum este cu somonul, icrele scumpe, caracatita si alte astea, se aduc doar cateva pentru imagine, astea putrezesc pe raion. Am vrut sa cumpar carne de rechin si ce astea mai gasesti "altfel" prin supermarket: Toate cunostintele mi-au zis sa stau cuminte, nu este cerere pentru asa ceva, proaspete nu prea sunt. Concluzia? De ce somon? Ps: Trebuie piata de desfacere pentru el, am trait ce zici tu cu capsunarie, ciupercarie, am cunostinte care au incercat sa intre "ieftin" pe piete scumpe, nu pretul tau este problema, pretul de pe piata conteaza. Sper ca am reusit sa ma fac inteles: Tu poti sa dai somon cu 5 ron kg, este ca taranul ala care ar da rosia cu 1 leu kg, dar unde sa o dea? Nu isi strica careva relatia cu un distribuitor sa bage somonul tau in magazin, asta dincolo de partea cu avize, autorizatie, verificare. Industria alimentara a fost ridicata la un nivel securitate mai mare, nu neaparat ca se si verifica... dar avizele astea te omoara |
|
#16
Posted 24 July 2014 - 20:36
#17
Posted 24 July 2014 - 20:36
Ganditor, on 24 iulie 2014 - 20:34, said:
Am pierdut eu ceva? Scrie undeva ca este deficit de somon pe piata? Te sfatuiesc sa cauti un amic care lucreaza intr-un supermarket mare, sa iti spuna cum este cu somonul, icrele scumpe, caracatita si alte astea, se aduc doar cateva pentru imagine, astea putrezesc pe raion. Am vrut sa cumpar carne de rechin si ce astea mai gasesti "altfel" prin supermarket: Toate cunostintele mi-au zis sa stau cuminte, nu este cerere pentru asa ceva, proaspete nu prea sunt. Concluzia? De ce somon? Ps: Trebuie piata de desfacere pentru el, am trait ce zici tu cu capsunarie, ciupercarie, am cunostinte care au incercat sa intre "ieftin" pe piete scumpe, nu pretul tau este problema, pretul de pe piata conteaza. Sper ca am reusit sa ma fac inteles: Tu poti sa dai somon cu 5 ron kg, este ca taranul ala care ar da rosia cu 1 leu kg, dar unde sa o dea? Nu isi strica careva relatia cu un distribuitor sa bage somonul tau in magazin, asta dincolo de partea cu avize, autorizatie, verificare. Industria alimentara a fost ridicata la un nivel securitate mai mare, nu neaparat ca se si verifica... dar avizele astea te omoara |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users