![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
bucuresti-thassos cu masina
Last Updated: Jul 25 2014 13:27, Started by
claudrider
, Jul 23 2014 19:47
·
0

Posted 23 July 2014 - 19:47

Salutare. Trebuie sa plec in Thasos duminica in vacanta. Am auzit ca se poate traversa Bulgaria pe autostrada direct fata de drumul prin munti, serpentine. Poate cineva sa imi dea detalii va rog?
|
Posted 23 July 2014 - 20:09

La inceputul lunii se lucra la drum intre Veliko tarnovo si Gurkovo, drumul inchis , militia a redirectionat pe ruta Gabrovo..atat pot sa-ti spun
![]() Apropo, sa-ti iei biscuiti cu tine sa ai ce da de mancare pe vapor la pescarusi ![]() |
Posted 23 July 2014 - 20:47

La cum am vazut ca lucrau bulgarii la drumuri anul trecut, bucata aia-i terminata de mult.
|
Posted 23 July 2014 - 21:01

Posted 23 July 2014 - 21:13

Dupa calendaru' meu, 6 iulie a fost la inceputul lunii asteia, cum zicea si colegu'.
![]()
La inceputul lunii se lucra la drum intre Veliko tarnovo si Gurkovo, drumul inchis , militia a redirectionat pe ruta Gabrovo. Aaa, pardon, chiar tu ai zis, acum am observat ! ![]() |
Posted 23 July 2014 - 21:22

Daca vii cu autostrada la pachet, da , se poate traversa lejer! Daca nu, atunci citeste topicul care trebuie! (si nu,asta nu este o aroganta!).
|
Posted 24 July 2014 - 10:10

ok, inteleg ca aceasta varianta nu este disponibila momentan.
multumesc pentru ajutor. |
Posted 25 July 2014 - 13:23

Daca ati citi si voi in sectiunea Turism Auto, topicul "Cu masina spre Grecia", ce bine ar fi....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users