![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Teren agricol Dabuleni, Dolj
Last Updated: Apr 23 2017 11:35, Started by
lelali
, Jul 23 2014 12:41
·
0

Posted 23 July 2014 - 12:50

Daca tot nu joc la loto, macar de mosteniri sa am parte.
So! Cat valoreaza un teren agricol in Dabuleni, Dolj? Ce pret are 1 ha? Ce e mai avantajos: fructificare/ dat in arenda (si-asa-mi plac pepenii de Dabuleni) sau vanzare (e ultima varianta daca are pret de sosete purtate!)? Astept pareri din partea celor din zona, daca exista p-aici ! Va multumesc pentru sugestii! gasii si un exemplu: ![]() Quote Piata pamantului Teren agricol negoi || 34000 RON vand 4 hectare teren agricol in comuna NEGOI jud DOLJ, comasat. |
Posted 23 July 2014 - 18:24

Pai e greu de spus, fie si macar aproximativ, chiar daca este cineva care ar cunoaste bine zona.
Ne trebuie cat mai multe detalii, ce fel de teren este, in cate parcele, ce suprafete, acces, daca este in circuit agricol, daca are cadastru, daca are parcelar lotul etc. Ca pret superinformativ, undeva in jurul a 10.000 pe ha se paote vehicula. |
Posted 23 July 2014 - 18:28

Posted 24 July 2014 - 08:34

Intreb si eu sa ma dumiresc, cadastru stiu ce e, dar parcelar la lot?
|
Posted 24 July 2014 - 08:40

Da-l in arenda si tine de el cu dintii, o sa fie aur curat in cativa ani.
|
Posted 24 July 2014 - 12:52

Posted 24 July 2014 - 19:44

Ca pret superinformativ, undeva in jurul a 10.000 pe ha se paote vehicula. Inca nu stiu detalii si mi-e groaza de surprize. Foarte misto e sa apara cineva dupa aprpxomativ 30 de ani, sa desfaca bucile "ma bucur ca va cunosc" ca apoi sa-si faca curaj sa spuna ca de fapt, are nevoie de niste semnaturi.... "mvuai, trebuie lamurita situatia, sa vedem cum procedam". ![]() Vorba cuiva, la puscarieeeeeeee!
Da-l in arenda si tine de el cu dintii, o sa fie aur curat in cativa ani. ![]() O sa revin cu detalii. |
Posted 25 July 2014 - 07:50

Pai e destul de simplu, arenda va fi undeva intre 600 si 1000 kg de grau/ha pe an !
La un pret de 0.65 ron/kg anul asta si sa presuspunem 800 de kg primite rezulta o suma de 520 ron/ha arenda primita. Cam putin sincer, dar este si greu sa negociezi mai bine. Vanzarea ar echivala cumva cu arendarea in avans pe 20 de ani, cam ca la orice imobil in general. Personal nici eu nu as vine neaparat, depinde de suprafata, de viitor, de nevoi etc. Nu ne-ai spus despre ce suprafata (macar aproximativa) este vorba, si nu-ti fie groaza de surprize, e destul de simplu pentru tine, succesiunea mostenirii este facuta ? |
Posted 12 October 2014 - 22:10

Nu ne-ai spus despre ce suprafata (macar aproximativa) este vorba, si nu-ti fie groaza de surprize, e destul de simplu pentru tine, succesiunea mostenirii este facuta ? ![]() Evident, raspunsul meu a fost: "bine, poate in cateva zile vad exact despre ce-i vorba si in cativa ani ma si hotarasc." Discutia a avut loc luna trecuta. Nici in prezent nu am primit nimic, am si uitat, sincer. ![]() Nu este facuta succesiunea. |
|
Posted 29 October 2014 - 22:33

Inca nu am detalii despre suprafete / pozitionari, s-a ramas la stadiul cateva.
![]() Mai astept, am rabdare. La urma urmei, ei au nevoie. ![]() Multumesc! ![]() |
Posted 29 October 2014 - 22:40

Pretul este in functie de zona unde este amplasat terenul, oricum mai ieftin de 1000 euro/ha nu este.
|
Posted 17 April 2017 - 13:38

Vazui ca DJ37KLA nu a mai intrat pe forum, mai sunt "olteni" din zona p-aci?
![]() |
Posted 18 April 2017 - 05:56

cum dracu sa fie doar atat un ha de pamant agricol???...la noi se vinde cu 18000 pe ha minim dar se vinde si mai scump..auzi 1000 de euro...
dute bre prin satu ala vezi pe unde il ai ce se cultiva acolo apoi le zici la oameni ca vrei sa cumperi vezi cat se cere cu cat s a mai vandut... nu te mai lua dupa vb la unu si la altu... |
|
Posted 18 April 2017 - 11:44

Mai usor cu pamantul Sile, ca nu prea mai e pe acolo, doar nisipul a ramas. Acolo e desertul Olteniei, numai pepenii mai merg
Edited by validoe, 18 April 2017 - 11:45. |
Posted 18 April 2017 - 20:40

cum dracu sa fie doar atat un ha de pamant agricol???...la noi se vinde cu 18000 pe ha minim dar se vinde si mai scump..auzi 1000 de euro... dute bre prin satu ala vezi pe unde il ai ce se cultiva acolo apoi le zici la oameni ca vrei sa cumperi vezi cat se cere cu cat s a mai vandut... nu te mai lua dupa vb la unu si la altu... ![]() 'stem aproape consateni si habar n-aveam! ![]() @validoe - fix d-aia intreb! Vreau sa stiu daca are sens sa ne "bagam" la acest partaj judiciar sau nu. Nervi as gasi, mai ales ca acum 3 ani - cand am deschis topicul - au aparut din senin "sa ne cunoastem" , ca rude, ca plm, dar de fapt scopul era altul, vroia sa vada care/cum/cat mai respira. Numai pentru faptul ca tanti ruda pișa ochii că vai ce seman cu tata si ce mai regreta ca a murit fara sa-l vada i-aș plimba umpic. :fmm: Acum arunc un ochi sa vad preturi prin zona, mai ales ca "rudele" au considerat ca ap. 7 ha valoreaza 5000 ron, dar nu gasesc mare scofala. ![]() E adevarat ca avocat din oficiu beneficiezi doar pe caz penal? Civil nu? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users