![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Script trimitere date din formular pe email
Last Updated: Jul 27 2014 20:04, Started by
wyy001-r
, Jul 19 2014 12:23
·
0

Posted 19 July 2014 - 12:23

As avea nevoie de un script pt a trimite datele dintr-un formuar ( cel mai jost ) pe email
Aveti la indemana un asfel de script... <form method="post" action=""> <div class="row half"> <div class="6u"><input type="text" class="text" name="name" placeholder="Name" /></div> <div class="6u"><input type="text" class="text" name="email" placeholder="Email" /></div> </div> <div class="row half"> <div class="12u"> <textarea name="message" placeholder="Message"></textarea> </div> </div> <div class="row"> <div class="12u"> <a href="#" class="button submit">Send Message</a> </div> </div> </form> |
Posted 19 July 2014 - 15:50

@MikeD:
Multumesc .... dar eu nu vreu un serviciu care sa-mi gereze forularul.. Am deja formularul si am nevoie de un script php care sa imi trimita email cu datele din formular Daca as genera online un formular as pierde desingul din formularul meu.. Edited by wyy001-r, 19 July 2014 - 15:52. |
Posted 27 July 2014 - 20:04

Poti genera unul foarte usor aici si pastrezi si dizainul site-ului ai si teme la dispozitie
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users