Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Eliminarea banilor lichizi

- - - - -
  • Please log in to reply
1197 replies to this topic

#19
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013

View Postrichelieu, on 19 iulie 2014 - 07:15, said:

Parerea mea este ca e o evolutie fireasca. Credeti ca acum nu exista suficient control? Ca daca vrea cineva sa stie tot ce faci...nu stie? Si fara sa fii urmarit de vreun agent. Omenirea evolueaza.... asta e.
Acum macar mai exista niste portite.
Nu este nici o evolutie, e o centralizare a proprietatii si a intimitatii. Adica daca esti prost facut gramada si iti pui banii pe un card de plastic pe care il tii in buzunar devii brusc mai inteligent si mai evoluat? Pai inseamna ca ai gasit cheia evolutiei: iei toti inapoiatii si le faci carduri.

In Cipru cand s-au facut confiscarile din conturi si bancile au stat inchise cu saptamanile, bancomatele la fel, aia care erau evoluati (majoritatea) si isi tineau banii pe carduri o cam bagasera pe maneca, nu mai aveau nici ce manca. Disperarea era mare, oamenii plangeau in strada.
Aia inapoiati care isi tineau banii la saltea, sau macar mare parte din ei, si-au permis sa isi cumpere cele necesare fara probleme. Si daca treaba se imputea prea tare sigur si-ar fi permis sa isi cumpere un bilet de vapor pana in Grecia si sa isi cumpere cu cash provizii. Aia evoluati ar fi murit ca niste caini.
Deja s-a legiferat confiscarea banilor din banci in UE si mai ales Austria (veste proasta si pentru noi romanii ca majoritatea bancilor romanesti depind de capital austriac), confiscarile se pot intampla oricand, chiar si Isarescu a spus de multe ori ca e normal sa se intample asta. Sa fiti evoluati si sa va tineti banutii pana la ultima letcaie pe card.
Acum cand exista posibilitatea cash-ului exista "barci" de salvare pentru populatie, guvernele si bancile stiu asta, de aia vor sa interzica moneda fizica. Totul virtual pe calculator ca sa tipareasca moneda printr-un singur click cu costuri zero, sa se confiste banii populatiei printr-un singur click si cel mai important nimeni sa nu poata scapa.

#20
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.08.2006
Trebuie putin vazut si din perspectiva celor care invartesc sistemul. Se doreste totul centralizat ptr. ca acest jaf numit capitalism sa fie controlat total de niste baieti. Acesti baieti corup politicienii si creeaza toate regulile si politicile. Prin bani lichizi ei nu au coltrolul total..desi la cum sunt lucrurile acum e destul de grav; o rebeliune din partea oamenilor nu cred ca o sa se intample. Incet si sigur o sa fim inrobiti pe toate planurile, startul s-a dat de mult. Cand o sa ne dam seama o sa fie putin cam tarziu si nu o sa mai avem vitalitatea sa ne impotrivim sistemelor de sclavagism.

Si-au indeplinit scopul: i-au innebunit pe toti sa se inchine la bani mai ceva ca la Dumnezeu. De la curve pana la preoti, toti se inchina la bani.

Edited by meanman, 19 July 2014 - 09:29.


#21
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007

View Postsammydo, on 19 iulie 2014 - 07:27, said:

Nu, nu exista suficient control, se vrea controlul absolut...

View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 09:27, said:

Trebuie putin vazut si din perspectiva celor care invartesc sistemul. Se doreste totul centralizat ptr. ca acest jaf numit capitalism sa fie controlat total de niste baieti...
Ce înseamnă aceste fraze? Ce înseamnă "se vrea controlul absolut" și "Se doreste totul centralizat"? Care este "perspectiva celor care invartesc sistemul"? Puteți să-mi spuneți și mie în mod concret, cu subiect și predicat, cine anume vrea și cine anume dorește și cine anume învîrtește?
Din punctul meu de vedere, dispariția banilor lichizi ar fi un mare progres. Odată cu cash-ul ar dispărea automat foarte multe infracțiuni. De exemplu, n-ar mai exista deloc hoți de buzunare. Ce cîștigă un hoț care îmi fură cardul de vreme ce se alege doar cu o bucată de plastic cu care n-are ce face? Pentru mine ar fi un dezavantaj, deoarece trebuie să pierd timpul ca să raportez furtul către bancă și să primesc un nou card, dar pentru hoț nu reprezintă nici un cîștig. Nici traficul de droguri n-ar mai fi posibil. Doar n-o să accepte traficantul ca un consumator de droguri să-i plătească marfa printr-un card sau cec sau ordin de plată sau mai știu eu cum! Ar fi chiar atît de rău dacă s-ar ajunge într-o asemenea situație? Eu zic că nu.
Cît despre faptul că "se vrea controlul absolut" și "Se doreste totul centralizat", trebuie subliniat faptul că sistemele actuale de plăți electronice nu sînt deloc perfecte, dar în nici un caz nu sînt centralizate. Pe lumea asta există extrem de multe firme care emit carduri de toate felurile, extrem de multe firme care permit plăți pe net sau prin intermediul telefonului mobil, iar numărul băncilor este de asemenea extrem de mare. Nu numai că nu există centralizare, ci există din ce în ce mai multă descentralizare în acest domeniu.

View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 09:27, said:

Si-au indeplinit scopul: i-au innebunit pe toti sa se inchine la bani mai ceva ca la Dumnezeu. De la curve pana la preoti, toti se inchina la bani.
Fals. Complet fals. Ce spui tu aici n-are nici o legătură cu capitalismul. Oamenii se închinau la bani (sau aur, argint, pămînt etc. - adică la avere sub orice formă) și în urmă cu 1000 sau 2000 sau 3000 de ani. Existau carduri pe vremea Imperiului roman? Evident că nu, și totuși oamenii se închinau la bani și pe vremea aia, deci asta n-are nici cea mai mică legătură cu capitalismul sau feudalismul sau sclavagismul, ci doar cu dorința firească a oricărui om normal de a trăi cît mai bine cu eforturi cît mai mici.




Iată aici un exemplu concret despre ce poate să pățească cineva care preferă banii lichizi:
http://www.realitate...ti_1357050.html
Oare femeia asta mai pățea așa ceva dacă ținea banii într-un cont bancar și făcea un simplu transfer în momentul achiziției? Nu-i nevoie să-mi răspundeți, întrebarea este pur retorică.

Edited by pletosu, 19 July 2014 - 09:57.


#22
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Astept ziua cand se va renunta complet la acesti bani , cand se va rasplati doar inteligenta si cunoasterea, iar orice om care nu contribuie cu nimic la societate , eliminat rapid din sistem.
Astfel nu vor exista oameni putred de bogati,care doar consuma resurse degeaba.Stiati ca un om cu cat are mai multi bani cu atat ii este mai usor sa faca si mai multi bani , in timp ce un om sarac cu cat devine mai sarac cu atat ii e mai greu sa se redreseze si acesta e doar un exemplu de fail al societatii moderne.

#23
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007
Așa e, un om bogat poate să facă investiții sau speculații sau mai știu eu ce ca să-și mărească averea, dar în același timp un om care nu e bogat poate să facă ceva foarte util pentru cei din jur și să ajungă mare miliardar, așa cum au procedat Bill Gates, Steve Jobs etc. Poate nu-ți vine să crezi, dar mai mult de două treimi dintre miliardarii actuali din întreaga lume n-au moștenit nici un dolar de la nimeni, ci și-au construit averile pornind de la zero, prin înființarea propriilor lor firme. Încă mai există miliardari care au moștenit averile părinților, dar ponderea lor e în continuă scădere de vreo trei decenii.

Edited by pletosu, 19 July 2014 - 10:21.


#24
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Daca banul este o metoda de recompensare pentru oamenii care au contribuit cel mai mult la evolutia si dezvoltarea lumii ,vom putea trage concluzia ca oamenii cei mai rasplatiti sunt indispensabili societatii , si ca ei au adus foloase fara de care societatea nu ar fi putut evolua la forma actuala. Concluzia este spulberata rapid cand cauti acesti oameni in topul celor mai bogati , si dai doar de cei care au inteles defapt cum functioneaza banul, si doar au cautat sa speculeze bugurile , ca un hacker care cauta gauri de securitate, incercand doar sa ia lozul cel mare fara sa respecte regulile jocului si deci fara sa contribuie cu nimic la societate.
De ce nu e Hawking in topul celor mai bogati , de ce nu sunt cei care au descoperit , au studiat , au cercetat, si deci au contribuit indispensabil la societate  .
Sau poate ca facebook este ceva indispensabil societatii , avand in vedere ca creatorul sau este in topul celor mai bogati.

#25
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.08.2006
Asa pletosu, inteleg ca esti pro capitalism si pro banci; mie bancile nu-mi inspira incredere, mi se par o gasca de hoti si speculatori. Sa nu mai discutam ca in Romania bancile isi fac de cap si fura la greu in mod legal in baza cardurilor: alea de credit, ca romanu e prost si nu stie cum functioneaza si uite asa plateste peste 50 % costuri din dobanzi si comisioane. Cu cardul de salariul si comisioane la greu pe urma fraierilor de angajati, se caca pe legea care-i de partea angajatiilor..sa nu mai intru in detalii cu ipotecarele. Exista alternative destule, dar trebuie sa te duca capul. Si eu folosesc card de credit si am stiut cum sa profit de avantajul refinantarii, dar asta este un caz izolat ptr. ca stiu sa ma documentez, dar cati romani au cetelem si avantaje la care habar n-au ce si cat platesc, cati nu platesc interogare la banca de dezvoltare (sa nu le dau numele motamo) 50 eurocenti sa-si interogheze salariul? cati nu primesc fluturas de salar? cati lideri de sindicat si-au prostit angajatii sa faca card de salar si au luat spaga de la banca, totul legal? nu mai pupati atata bancile, daca lucrati la ele va inteleg, in rest nu prea aveti motive sa ne indoctrinati.

#26
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,292
  • Înscris: 07.02.2003

View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 10:34, said:

50 eurocenti sa-si interogheze salariul?
Sau gratis online.

#27
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.08.2006
Cand aveam eu costa sa ai internet banking, e gratis acum? Parca era 1 euro/luna. Ca sa-mi scot salariul n-am nevoie de internet banking.

#28
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Aha, internet gratis??? Da sa vezi cand o sa iesi din tara ce "gratis" e internetul! :death:

#29
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,292
  • Înscris: 07.02.2003

View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 10:53, said:

Cand aveam eu costa sa ai internet banking, e gratis acum? Parca era 1 euro/luna. Ca sa-mi scot salariul n-am nevoie de internet banking.
Eu ziceam ca interorgarea online e gratis nu altceva, la atm e comision mic la ghiseu comision si mai mare ca trebuie sa-i platesti si salariul domnisoarei de acolo, la atm platesti numai intretinerea, e asa greu de inteles Posted Image Nu mai zic ca la orice retragere la atm la o banca care se respecta include in chitanta si soldul fara copsturi aditionale. Online banking la unii e gratis (de ex la mine la Raiffeisen) la altii costa, ce conteaza pana la urma, te orientezi. Bankingul e un serviciu pe care-l platesti... ce atata anarhism sau comunism ca totul trebuie sa fie gratis... in tarile deavoltate ponderea serviciilor este mare surclasand lejear agricultura sau indistria Posted Image

View PostFriskey, on 19 iulie 2014 - 10:59, said:

Aha, internet gratis??? Da sa vezi cand o sa iesi din tara ce "gratis" e internetul! Posted Image
Si internetul e gratis, ori il ai inclus in voce ori mergi pe wifi, mare chestie... vorbim de un internet simplut, decent, nu gigabit.

#30
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,384
  • Înscris: 20.10.2006
Ar fi foarte bine sa se elimine total banii lichizi, s-ar reduce numarul jaf-urilor/furturilor, posibilitatea de a pierde banii si altele de genu.

#31
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007

View Post_-AppleS-_, on 19 iulie 2014 - 10:29, said:

De ce nu e Hawking in topul celor mai bogati
În primul rînd, eu cred că Hawking nici măcar n-a încercat să ajungă în vreun top oarecare din punct de vedere al averii. Nu cred că ăsta a fost vreodată țelul lui în viață. În al doilea rînd, el a publicat și vîndut de-a lungul timpului foarte multe cărți, a primit timp de cîteva decenii un salariu frumușel de profesor universitar britanic, a participat la tot felul de documentare televizate, deci în mod sigur nu e muritor de foame, ba chiar s-ar putea să fie un mic milionar pe-acolo. Nu m-am chinuit să caut pe net detalii despre averea lui, dar sînt absolut convins că e mult mai bogat decît un simplu om de rînd.

View Post_-AppleS-_, on 19 iulie 2014 - 10:29, said:

Sau poate ca facebook este ceva indispensabil societatii , avand in vedere ca creatorul sau este in topul celor mai bogati.
Eu nu folosesc facebook, deci nu știu dacă o fi indispensabil pentru întreaga societate în ansamblu, dar în mod sigur pentru unii oameni chiar așa este.



View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 10:34, said:

Asa pletosu, inteleg ca esti pro capitalism si pro banci; mie bancile nu-mi inspira incredere, mi se par o gasca de hoti si speculatori.
Așa e, băncile încearcă să folosească fiecare portiță ca să-și maximizeze cîștigurile, iar legislația de la noi le cam permite să-și facă de cap - dar tu personal cum vei proceda cînd vei dori să faci o achiziție mai scumpă? La fel ca tipa aia din Galați care s-a dus cu geanta plină de cash să-și cumpere un apartament? Dacă vei proceda la fel ca ea, îți dai seama că riști să pățești exact același lucru, ceea ce nu prea cred că ți-ar conveni, nu-i așa?
În rest, ai perfectă dreptate cînd spui că lucrul cu băncile sau cu cardurile nu e gratis, dar să știi că nici lucrul cu cash nu e gratis. Așa cum s-a văzut foarte clar din exemplul tipei de la Galați, pierderile financiare pentru adepții banului lichid pot fi muuuult mai mari decît un simplu comision bancar.

View Postmeanman, on 19 iulie 2014 - 10:53, said:

Ca sa-mi scot salariul n-am nevoie de internet banking.
De ce vrei tu neapărat să-ți scoți salariul de la bancomat? Ca să-i oferi o oportunitate hoțului de buzunare? Nu te împiedică nimeni să plătești cu cardul atunci cînd faci cumpărături la magazin sau cînd îți alimentezi mașina la benzinărie sau cînd îți plătești facturile pentru diverse utilități. Crezi că șuntezi cumva băncile dacă îți iei banii de la bancomat și gata? Eu cred că le plătești de pomană un mic comision pe care ai putea să-l eviți extrem de ușor.

Edited by pletosu, 19 July 2014 - 11:59.


#32
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 12.07.2010
Eu unul sunt PRO card,plătesc cu el oriunde este posibil.Ţin o sumă cash acasă pentru probleme neprevăzute.O singură dată m-am simţit „limitat” de card,mi-au trebuit nişte bani mai mulţi şi a trebuit să umblu pe la ghişee după aprobări pentru că la banca mea se pot retrage doar 3 000 lei de pe card/zi!

#33
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,629
  • Înscris: 29.03.2006
La unele banci, pati sa scoti de la ATM cate 6000 RON de nspe ori consecutiv, si in 2 minute ai scos si peste 20000 RON, si fara nici un fel de aprobare sau setare speciala, doar un banal card de debit de cel mai ieftin.

Edited by loock, 19 July 2014 - 12:30.


#34
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,253
  • Înscris: 24.01.2008

View PostLunaCrystal, on 19 iulie 2014 - 11:15, said:

Ar fi foarte bine sa se elimine total banii lichizi, s-ar reduce numarul jaf-urilor/furturilor, posibilitatea de a pierde banii si altele de genu.
Sper sa nu apuc ziua aia !


View Postpletosu, on 19 iulie 2014 - 11:53, said:

De ce vrei tu neapărat să-ți scoți salariul de la bancomat?

1. Ca să-i oferi o oportunitate hoțului de buzunare?

2. Nu te împiedică nimeni să plătești cu cardul
1. Mai bine asa (am posibilitatea de a sesiza / riposta) decat sa-i ofer oportunitatea de a-mi goli contul unui schilod de 15 ani de prin Venezuela sau China.

2. Succes la cumparaturi prin card in piata.  Sau la 2 dimineata, la chioscul non-stop din colt.  Sau la vreo vulcanizare obscura, singura din zona, cand ai pana.
Ca sa nu mai spun cat dureaza orice plata cu rahatu' ala.  De fiecare data ma enervez cand am in fata mea, la casierie, de-astia care nzau cativa lei in buzunare si scot plasticu'.
Sa-mi platesc impozitele fara sa mai stau la cozi ?...  Era (relativ) recent un reportaj TV  -  poti plati taxele locale pe internet, da' treci intai pe la ghiseu, da-ti dea username si parola... exact faza de filme cu prosti.

#35
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007

View PostBarboso, on 19 iulie 2014 - 13:24, said:

poti plati taxele locale pe internet, da' treci intai pe la ghiseu, da-ti dea username si parola... exact faza de filme cu prosti.
Treci odata, se uita alea (adm financiara Sector 2 ala de la Obor) ca la un extraterestru dar pe urma chiar e ok. Ma scuteste de drumuri, cozi si functionari idioti. Am avut nevoie de un certificat fiscal, l-am facut online. Nu a venit imediat asa cum asteptam dar totusi e un progres

#36
sammydo

sammydo

    PATRIOT ROMAN

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,234
  • Înscris: 04.03.2013

View Postpletosu, on 19 iulie 2014 - 09:44, said:

Ce înseamnă aceste fraze? Ce înseamnă "se vrea controlul absolut" și "Se doreste totul centralizat"? Care este "perspectiva celor care invartesc sistemul"? Puteți să-mi spuneți și mie în mod concret, cu subiect și predicat, cine anume vrea și cine anume dorește și cine anume învîrtește?
Din punctul meu de vedere, dispariția banilor lichizi ar fi un mare progres. Odată cu cash-ul ar dispărea automat foarte multe infracțiuni. De exemplu, n-ar mai exista deloc hoți de buzunare. Ce cîștigă un hoț care îmi fură cardul de vreme ce se alege doar cu o bucată de plastic cu care n-are ce face? Pentru mine ar fi un dezavantaj, deoarece trebuie să pierd timpul ca să raportez furtul către bancă și să primesc un nou card, dar pentru hoț nu reprezintă nici un cîștig. Nici traficul de droguri n-ar mai fi posibil. Doar n-o să accepte traficantul ca un consumator de droguri să-i plătească marfa printr-un card sau cec sau ordin de plată sau mai știu eu cum! Ar fi chiar atît de rău dacă s-ar ajunge într-o asemenea situație? Eu zic că nu.
Cît despre faptul că "se vrea controlul absolut" și "Se doreste totul centralizat", trebuie subliniat faptul că sistemele actuale de plăți electronice nu sînt deloc perfecte, dar în nici un caz nu sînt centralizate. Pe lumea asta există extrem de multe firme care emit carduri de toate felurile, extrem de multe firme care permit plăți pe net sau prin intermediul telefonului mobil, iar numărul băncilor este de asemenea extrem de mare. Nu numai că nu există centralizare, ci există din ce în ce mai multă descentralizare în acest domeniu.


Fals. Complet fals. Ce spui tu aici n-are nici o legătură cu capitalismul. Oamenii se închinau la bani (sau aur, argint, pămînt etc. - adică la avere sub orice formă) și în urmă cu 1000 sau 2000 sau 3000 de ani. Existau carduri pe vremea Imperiului roman? Evident că nu, și totuși oamenii se închinau la bani și pe vremea aia, deci asta n-are nici cea mai mică legătură cu capitalismul sau feudalismul sau sclavagismul, ci doar cu dorința firească a oricărui om normal de a trăi cît mai bine cu eforturi cît mai mici.




Iată aici un exemplu concret despre ce poate să pățească cineva care preferă banii lichizi:
http://www.realitate...ti_1357050.html
Oare femeia asta mai pățea așa ceva dacă ținea banii într-un cont bancar și făcea un simplu transfer în momentul achiziției? Nu-i nevoie să-mi răspundeți, întrebarea este pur retorică.


Pletosule, o singura intrebare ar trebui sa iti pui dupa ce ai scris un post atat de stufos, QUI PRODEST!  Cui foloseste sistemul de control absolut pletosule? Cine are fobia teroristilor pletosule? Cine doreste sa stie in permanenta cati bani avem si pe ce cheltuim pletosule?

View PostKarhu, on 19 iulie 2014 - 08:16, said:


Nu a pierdut nimic, deoacamdata suntem in faza de testare de tehnologii. Pana cand acestea vor deveni mature mai e mult.
Nici pasul de la luntrea monoxila la portavionul cu propulsie nucleara nu s-a facut in 50 de ani, nici macar in 500...

Cand eram in liceu, dirigul nostru ne-a prezentat un film de animatie, pe perete, avea un proiector amarat, film era  facut prin anii 50 cred, ei bine, oamenii aia credeau ca incepand cu anul 2000 vom eradica foametea pe planeta, luna era colonizata, transportul catre si dinspre luna era ca o plimbare cu tramvaiul, nu mai existau masini personale, in locul acestora erau niste trenuri care veneau intr-un ritm alert, pierdeai unul imediat venea altul, si te ducea rapid catre orice loc din oras.Zborurile interplanetare erau ca un fel de plimbare in concediu, si toata lumea era fericita.
Din pacate, inca mai testam tehnologiile alea cum spui tu

Edited by sammydo, 19 July 2014 - 13:55.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate