![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Putin ajutor in Visual Basic
Last Updated: Jul 24 2014 08:25, Started by
Alin01x
, Jul 18 2014 20:12
·
0

Posted 18 July 2014 - 20:12

Lucrez la un program si am nevoie de un cod sursa pentru un "ListView" care sa listeze toate programele instalate in calculator, si sa am optiunea sa il dezinstalez pe care vreau dintre ele. Ca un fel de Uninstall Manager. Multumesc!
|
Posted 18 July 2014 - 20:43

Pai am nevoie de acel cod... ca sa listeze programele, si sa pun un buton de dezinstalare pentru programul care vreau sa il dezinstalez. Am gasit unele pe internet dar nu afisau corect programele, afisau doar unele, foarte putine.
|
Posted 18 July 2014 - 21:02

dexterash incerca sa-ti sugereze ca ai putea incerca sa faci tu treaba asta, apoi sa ne intrebi punctual daca intampini probleme.
|
Posted 18 July 2014 - 21:04

Pai am nevoie de acel cod... ca sa listeze programele, si sa pun un buton de dezinstalare pentru programul care vreau sa il dezinstalez. Am gasit unele pe internet dar nu afisau corect programele, afisau doar unele, foarte putine. Pai... ori faci tu cod si noi te ajutam sa il corectezi ori angajezi pe cineva sa scrie cod in locul tau. Deci, ce ai incercat pana acum si unde te-ai impotmolit? Edited by dexterash, 18 July 2014 - 21:04. |
Posted 18 July 2014 - 21:54

Posted 18 July 2014 - 22:26

Am reusit sa fac unul dar nu imi apar toate programele instalate.. apar doar unele, si alte extensii de la microsoft care nu au nici un sens sa apara acolo. O sa intru maine si o sa va alt cod, codul care l-am folosit si am avut probleme la el (Nu arata programele)
|
Posted 18 July 2014 - 22:30

Esti constient ca la instalare, unele programe, te intreaba daca vrei sa apara in lista, si tu bifezi daca Yes / No.
Deci este normal sa nu-ti apara toate.
si alte extensii de la microsoft care nu au nici un sens sa apara acolo. |
Posted 19 July 2014 - 21:02

am senzatia ca si codul pe care spune ca il utilizeaza acum este tot o copiere de pe undeva,asa ca putine sanse sa-l fi inteles(ma indoiesc si de faptul ca macar a incercat sa-l studieze)
oricum, eu intreb ce vrea sa faca defapt. are un listbox si la un eveniment click apeleaza cu shell 'uninstall-ul' original ? sau isi propune sa dezinstaleze el manual aplicatia(ceea ce m-i se pare o nebunie) |
Posted 19 July 2014 - 21:06

am senzatia ca si codul pe care spune ca il utilizeaza acum este tot o copiere de pe undeva,asa ca putine sanse sa-l fi inteles(ma indoiesc si de faptul ca macar a incercat sa-l studieze) oricum, eu intreb ce vrea sa faca defapt. are un listbox si la un eveniment click apeleaza cu shell 'uninstall-ul' original ? sau isi propune sa dezinstaleze el manual aplicatia(ceea ce m-i se pare o nebunie) Asa e, e copiat de pe net pt ca sunt incepator in Visual Basic si crede-ma ca nu as putea sa-l fac din capul meu doar daca l-as visa cumva, ma pricep doar la design, acum invat partea de programare... si da, la click pe el sau selectand programul si apasand pe un button cu numele "Uninstall" sa intre uninstall-ul |
Posted 19 July 2014 - 21:12

Asa e, e copiat de pe net pt ca sunt incepator in Visual Basic si crede-ma ca nu as putea sa-l fac din capul meu doar daca l-as visa cumva, ma pricep doar la design, acum invat partea de programare... si da, la click pe el sau selectand programul si apasand pe un button cu numele "Uninstall" sa intre uninstall-ul Comenzile standard BASIC, cum folosesti controalele, cum le legi, cum le modifici proprietatile etc. |
|
Posted 24 July 2014 - 08:25

Alin01x, sunt sigur ca daca vrei sa inveti ceva incearca sa scrii tu intai niste cod.
cum ti s-a zis si mai sus: nu o sa inveti nimic daca copiezi niste cod de pe internet. ai goagle, asa ca du-te si cauta informatii despre ce ai vrea sa faci tu, nu cod mura-n gura fara sa il intelegi macar. apoi cand dai de probleme cauti pe net sau vii aici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users