![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Silimarina
Last Updated: Feb 29 2020 21:19, Started by
ConDemneD
, Jul 17 2014 18:41
·
0

Posted 20 February 2016 - 10:02

ConDemneD, on 18 iulie 2014 - 10:57, said:
Nu sunt Gica Contra eu cred ce zici dar problema cea mai mare e ca pana acum toti imi spuneau ca hepatita e o boala foarte periculoasa care nedepistata la timp iti trage cortina si dintr-o data aflu ca e pistol cu apa pentru multe persoane total dubios dupa mine. EDIT: http://hepatitab.com...aza-organismul/ da, cred ca ai dreptate am citit aici. Stiu ce e silimarina, m-am documentat si eu. Am persoana in familie care cu ajutorul dietei stricte si a unei plante (nu dau nume aici ca sa nu se agite astia care-s impotriva medicinei holistice) s-a vindecat de hepatita si au vrut sa o scoata din programul national. |
Posted 03 April 2016 - 22:15

rostopasca sa fie? mai cunosc persoane care s-au reparat cu planta asta.
|
Posted 29 February 2020 - 21:19

Confirm si eu ca functioneaza silimarina. Am luat 500mg pe zi timp de un an.
In 2018 aveam 13cm. Acum am 18cm. Ma declar super multumit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users