![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
IP -ul
Last Updated: Aug 10 2007 20:49, Started by
burito
, Dec 27 2005 11:32
·
0

Posted 27 December 2005 - 11:32

![]() Aș dori lămuriri în legătură cu schimbarea IP-ului.În ultima vreme cineva sau ceva îmi schimbă IP-ul, binențeles că net-ul nu îmi merge.Am luat legătura cu administratorul(sau cum io zice la cel care se ocupă de rețea) și mi-a zis că intenționat mi-au tăiat internetul pentru că calculatorul meu trimitea "pachete"către alte calculatoare fără ca acestea să le fi cerut.Eu unul în afară de a copia filme de la cei din rețea nu am făcut.Cum pot afla sau mai bine zis cum mă pot feri de astfel de probleme. ![]() |
Posted 27 December 2005 - 11:41

Simplu: instalezi un firewall.
Probabil ca ai avut/ai un trojan care facea trafic nesolicitat. |
Posted 27 December 2005 - 11:50

![]() Aș dori lămuriri în legătură cu schimbarea IP-ului.În ultima vreme cineva sau ceva îmi schimbă IP-ul, binențeles că net-ul nu îmi merge.Am luat legătura cu administratorul(sau cum io zice la cel care se ocupă de rețea) și mi-a zis că intenționat mi-au tăiat internetul pentru că calculatorul meu trimitea "pachete"către alte calculatoare fără ca acestea să le fi cerut.Eu unul în afară de a copia filme de la cei din rețea nu am făcut.Cum pot afla sau mai bine zis cum mă pot feri de astfel de probleme. ![]() |
Posted 27 December 2005 - 15:07

Pune BitDef8 pro plus si daca vreun program din calculatorul tau incearca sa fac trafic iti sare firewall-ul lui si te atentioneaza...asta daca nu cumva ti-a zis pana acuma si tu i-ai dat voie. Cauta in firewall-ul bitdefenderului si vezi acolo toate programele care fac trafic...daca vezi ceva suspect, da-i deny.
Ar mai fi indicat sa mai scanezi si cu un ad-aware & stuff...da un search pe forum ca s-a mai discutat si de alte programe anti-spyware Edited by anakrusis, 27 December 2005 - 15:08. |
Posted 29 December 2005 - 19:30

dap faza asta o stiu si eu pt ca lucrez la o firma de net ... chestia ca ai niste virusi care trimit pachete non-stop cat ai calc deschis si providerul ti`a blocat netul ca sa iei masuri fiindca acesti virusi cam blocheaza switcurile si se mai si raspandesc
![]() |
Posted 20 July 2007 - 14:35

bogdan_world are dreptate dak dai update zi de zi si scanezi u cu manuta ta nu il lasi sa scaneze automat nu vei mai avea prob asa am patit si eu si akma uite nici o problema sper ca ma vei asculta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 July 2007 - 15:04

bogdan_world are dreptate dak dai update zi de zi si scanezi u cu manuta ta nu il lasi sa scaneze automat nu vei mai avea prob asa am patit si eu si akma uite nici o problema sper ca ma vei asculta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 10 August 2007 - 20:49

eu nu cred ca ii nici un virus...eu zic ca are IP dinamic si gata...mare lucru..i se schimba IP la fiekre 20 de min sau cam ashea cv
Edited by Kung-fu, 10 August 2007 - 20:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users